Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. Kere ära värvima sul üv tehtud?
  2. See auto minu käest ja hondamtx käest läbi käinud ka. Oli kiirelt mootor peale visatud. Hondamtx keevitas ja jebis pikalt temaga, siis müüs sõbrale maha kes keevitas lõpuni valmis ja muretses tiivad ning uued istmed. Nüüd siis pani müüki. Nokitsemist jätkub aga ei tohiks miskit hullu olla.
  3. Eixil hea hinanga LSD müügis!
  4. Foorumis vist orig is õige mootoriga on 1(valge) ülejäänud rapitakse ära koguaeg. Mis teha, nende autod kes teevad.
  5. Katusel on ka jõnks sees. Muidu kere tundus päris hea olevat.
  6. Näeh sul tuunitud tuleb lisa kw sellest et sul tõupuhta 325i pealt pärit katuseraam ja puha
  7. M teh madaldus pakkuda cabrio alt. -20mm tehasest peaks olema. Kui huvi siis hinda paku ise.
  8. Meil siin mitmeid Cabriosid kes tahavad uusi nahku istmetele pajata hinnast jah
  9. veidi ot siis mul oli ka kunagisel põlle kõver...pool päeva tagusin ja v*tutasin ainult
  10. Kas tundub, või on kundepoolne esimene ratas tagapool?
  11. sugulane leidis. Pani testeri vahele ja mõõtis tarbimist. kiskus kaitsmeid välja ja nii ta jälile jõudis. aega tal läks koos puhastamisega tunnike vast maksimum.
  12. Minu autol oli ohutulede lüliti seest jama täis ja tegi täpselt sama moodi. Nupp ise liikus ka jube kehvasti. Mul päev-2 ja aku oli täiesti kotis.
  13. Mingisugune manual(ise läbi ei vaadanud) http://www.megaupload.com/?d=GDONAC2Z Mingis teemas oli kus (äkki oli M3) käigukast võeti juppideks, taastati ja laoti kokku tagasi. Seal olid kõik pildid ja jutud. Vaevalt 240 vägapalju erinev on.
  14. Tere. Mis autoga toimub? Talvel peaks karm ehitamine olema nendel pillidel Transit alles ?
  15. Hondamtx`iga sama küsimus Reflektur? Pagasi serva mõõt(mis jääks normaalse mõõduga klubi logoga kleeps sinna)?
  16. Mingi preservatiiv on pillile pähe tõmmatud Tehasepoolne lisa korrosiooni kaitse äkki? Tõlgi kõik muu ka eestikeelde ära
  17. m20b20 vastas lepa teemale, kohas Muud mootorid
    Turbiin siin müüs enda mootorit. Toda vast kõige lihtsam peale tõsta
  18. on realis ka kuldne. Sa tee endaoma militaar matt roheline
  19. Karm venitamine tuleb vist et neid rehve peale saada
  20. Kas 316 TEV vms must tuuring valgete mim velgedega on foorumi pill ? Sai vanaaasta õhtul valga Maxima ees nähtud
  21. Kes ehitada ei taha siis peaaegu uus http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ca1vdzubnwxz
  22. m20b20 vastas lepa teemale, kohas Küsimused - Vastused
    üks vist ajule signaali ja teine armatuuri temp näidikule. võin ka eksida, aga mäletan nii.
  23. Sooviks M Teh 1 Esimest ja tagumist stanget. Võivad vajada väiksemat parandust. 55 983 010 või PS.
  24. ha ha ha Lahe. Minu saan läks võõpamisse ja näeme alles kevadel seda teedepeal Eix Martinil on ka paari jubinat vaja mis sul raudselt kusagil kastipõhjas vedeleb nii et saad kaubelda vahetust

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.