Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. Nii kakane põranda matt Aga timmi jah heli mul varsti sama tee läbi käia, siis saan snitti võtta Eriti jebla on nende tagumiste kõlaritega
  2. Leks hoiab märgi pealt raha kokku ja vinnab kandossi sinna ninapeale (nagu viimane suvi minagi)
  3. Leks kardab et pannakse pihta ta kapslid
  4. sa ju peletasid ta eemale
  5. mainik ära ka et janni kabrio läks 4000 + euriga ära ja minu kabriole hetkel tugev huviline 3000+ hinnaga. odavam ja aega säästlikum on osta korraga korralik auto.
  6. õige Leks vähem möla, pikem samm
  7. Kõik võimalik välja ajada. kuna vanarauast said, siis peab neil olema ka paberid selle auto omandamise kohta. kui on arvelt maha kantud, siis 175 vms €. Kindlasti saaks arvele asja kui veidi vaeva näha.
  8. siin olid jah riegeri replika käkid müügis täitsa hirm juba mis pilte siia tulla võib
  9. Ilmselt on ET24, 7j laiad ja 57,1 keskauguga
  10. m20b20 vastas Marie teemale, kohas Veljed - Rehvid
    Sõnapidaja tüdruk. Aitäh! Veljed minu nüüd
  11. m20b20 vastas kruusmann teemale, kohas Muud mootorid
    M57 ka lihtne ju, E38 karter, e46 käpad ja tuld
  12. Sellepärast ma Alpinad enda kabriole ostsingi
  13. Mari mis sa ostsid eigult uue v kasutatud asja? . KAs sa roostest puhastasid ära ja katsid kuumakindla värviga, et kiirelt ära ei mädaneks? Kui Vastad ei siis on sinu süü
  14. Jube hästi rääkida siis pühapäeval liigun Tallinna suunal universaalse kaarikuga
  15. Poest peaks ka uue saama ju
  16. puhastada, roostemuunduriga, happekrunt ja värv on minu arvamus.
  17. Ma ei tea kuidas sinuga on, aga mina olin väemalt ühe neist eelmine aasta E30 klubi kokkutulekul
  18. Suvel kabriole kõvakatus pähe panna oleks nagu sadul sea selga Aga no eks ta nn lisavarustus ole
  19. Talvel nigunii ei sõida ja muuks ajaks seda küll vaja ei ole.
  20. http://www.driftime.ee/foorum/viewtopic.php?f=20&t=739 Mõtlesin selle auto oma. Seal ka selgitus sellest asjast, aga pildi järgi pole keevised samasugused, nii et mootor ei ole vist sama.
  21. Kas on üldse selle praeguse driftika vana mootor? Kui on, siis on võimalik et on teda remonditud. Muidu võttis õli ja olevat suht jõuetu olnud.
  22. Kodanik Rainer Suvi(Kasutaja Suvi) tegeles nendega. Pulsecamber vms oli nimetus. Kui see mootor pärit kahevärvilis(praeguseks driftikas) punase-mustaga rulli pealt siis oli kunagi päris hõre ja läbi omadega.
  23. Kurja kus sügeleks rulliga minna aga ei jõua kokku teda nii kähku
  24. Ta tuttava firmas käis vist ja seepärast ta vist väga ei tahagi kaklema hakata.
  25. soomes liigub põllumajandusliku 85c/l

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.