Kõik, mis m20b20 postitas
-
M: Uued esimesed porilapatsid orig.
On pakkuda uued pakendis esimesed porilapatsid. Enam neid uuena ei saa(h2 näitab aga enam neid pole). 75€. +358 4O7 O77 838
-
M: 2x kroom esimene stange ja 1x tagumine
Üles. Viimased kaks pilti siis sirge esimene ja mõlgiga tagumine. Võib pakkuda vahetuseks roostevaba katuseluugi plekki ja defektivaba musta põhjavaipa.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
- Kes, kus ja keda nägi
- "Respect Your Elders" kleepsud
Neljap õhtul liigun Tln-Trt-Valga. Oleks võimalik kaasa võtta ka kui kellegil huvi.- M: 2x kroom esimene stange ja 1x tagumine
●Müüa on esimene komplektne kroomstange millel kerge lauge mõlk mille saab välja kroomi kahjustamata 85€ ●Esimene komplektne korralik sirge kroom stange 120€ ●Tagumine komplektne kroomstange keskmisel osal lauge mõlk. Saab välja, aga kroomile võib jääda kerge jälg ilmselt. Otsad korralikud. 100€ Kõik tükid on A osa ja läigivad ilusasti. Pildid jooksvalt lisan siia millalgi. +358 4O7 O77 838 Praegu on mõlgiga esimese pildid.- O: E30 Typ188 tagakaan ja kiiruseanduri hammastega ratta
Ostan terve typ188 e30 tagakaane ja kiiruse anduri jaoks hammastega ratta. +358 4O7 O77 838- "Respect Your Elders" kleepsud
Olen Tartus tunnikese kleepsudega! +358 4O7 O77 838- Lobamokkade rubriik
Käidud ja jäin väga rahule. Hollandi kokkutulekuga mõte uuesti külastada- "Respect Your Elders" kleepsud
Täna Valga-Viljandi-Tartu-Saverna. Kus on kleepsutellijad? Sellel marsrudil saab kätte. Ei hakka personaalselt küsima vaid kirjutage või helistage ise! Stardin umbes 16 ajal Valgast. +358 4O7 O77 838 või ps oma number.- Kes, kus ja keda nägi
Mulle tundub et sa ei olnud ainuke. Üks pre fl tuli kadaka teel vastu- "Respect Your Elders" kleepsud
Lõuna-Eestlased kirjutage privasse mulle oma asukoht ja numbrid. Võtsin portsu kaasa Tallinnast. Kuni Esmaspäevani liigun Tartus, Viljandis, Saverna, Valga.- O: vasak esitiib, juhiuksja pagasiluuk.
Ostan vasaku esitiiva(alumine äär peab korras olema, ülemine ei oma tähtsust), pre juhiukse ja pagasiluugi. Pakkumised piltidega palun. +358 4O7 O77 838(Whatsapp)- O: korralikud pre tagumised porilapatsid.
Sooviks pre korralike orig porilapatseid tagumisi saada. Pakkumised postkasti või +358 4O7 O77 838 (Whatsapp)- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
- 318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
Tal pillil tagumik taevas ja kaldeid pole vaja näppida- Lukku!
Mul mingid 2 tk 3-4mm mustriga Falkenit on.- Lobamokkade rubriik
See on Recaro ja su kabriol on bmw sport iste.- O: pre r6 mustriga pruune esiistmeid(ka sporte)
Sooviks osta R6 ruudulise mustriga pruune esiistmeid. Võib pakkuda ka selliseid sportistmeid ja ka recarosid.- V: 2x9j 16 Borbet A velge kitsamate vastu
Võib pakkuda ka müüa 2tk.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Seesamune jah. Väliselt libedaks vuntsitud. Tuled ilmselt varudest võetud parempoolse liikluse jaoks sobivad.- Tartu kokkutulek??
Striidi ürituste pärast ma küll Tartu ronima ei hakka Aga kui see neljap midagi toimub siis hõigake, vb tuleb võtab hea siiriuse kohvi siis- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Leiame Bmw kodumaalt kui vaja- Tartu kokkutulek??
Teete miskit?- 318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
Et siis 4 aastat läks või ?
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus