Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. On pakkuda uued pakendis esimesed porilapatsid. Enam neid uuena ei saa(h2 näitab aga enam neid pole). 75€. +358 4O7 O77 838
  2. Üles. Viimased kaks pilti siis sirge esimene ja mõlgiga tagumine. Võib pakkuda vahetuseks roostevaba katuseluugi plekki ja defektivaba musta põhjavaipa.
  3. Ega oo7 ei olnud ?
  4. Neljap õhtul liigun Tln-Trt-Valga. Oleks võimalik kaasa võtta ka kui kellegil huvi.
  5. ●Müüa on esimene komplektne kroomstange millel kerge lauge mõlk mille saab välja kroomi kahjustamata 85€ ●Esimene komplektne korralik sirge kroom stange 120€ ●Tagumine komplektne kroomstange keskmisel osal lauge mõlk. Saab välja, aga kroomile võib jääda kerge jälg ilmselt. Otsad korralikud. 100€ Kõik tükid on A osa ja läigivad ilusasti. Pildid jooksvalt lisan siia millalgi. +358 4O7 O77 838 Praegu on mõlgiga esimese pildid.
  6. Ostan terve typ188 e30 tagakaane ja kiiruse anduri jaoks hammastega ratta. +358 4O7 O77 838
  7. Olen Tartus tunnikese kleepsudega! +358 4O7 O77 838
  8. Käidud ja jäin väga rahule. Hollandi kokkutulekuga mõte uuesti külastada
  9. Täna Valga-Viljandi-Tartu-Saverna. Kus on kleepsutellijad? Sellel marsrudil saab kätte. Ei hakka personaalselt küsima vaid kirjutage või helistage ise! Stardin umbes 16 ajal Valgast. +358 4O7 O77 838 või ps oma number.
  10. Mulle tundub et sa ei olnud ainuke. Üks pre fl tuli kadaka teel vastu
  11. Lõuna-Eestlased kirjutage privasse mulle oma asukoht ja numbrid. Võtsin portsu kaasa Tallinnast. Kuni Esmaspäevani liigun Tartus, Viljandis, Saverna, Valga.
  12. Ostan vasaku esitiiva(alumine äär peab korras olema, ülemine ei oma tähtsust), pre juhiukse ja pagasiluugi. Pakkumised piltidega palun. +358 4O7 O77 838(Whatsapp)
  13. Sooviks pre korralike orig porilapatseid tagumisi saada. Pakkumised postkasti või +358 4O7 O77 838 (Whatsapp)
  14. Ei näe ju banaan 205 50 16 all
  15. Tal pillil tagumik taevas ja kaldeid pole vaja näppida
  16. m20b20 vastas RaidoM teemale, kohas Veljed - Rehvid
    Mul mingid 2 tk 3-4mm mustriga Falkenit on.
  17. See on Recaro ja su kabriol on bmw sport iste.
  18. Sooviks osta R6 ruudulise mustriga pruune esiistmeid. Võib pakkuda ka selliseid sportistmeid ja ka recarosid.
  19. Võib pakkuda ka müüa 2tk.
  20. Seesamune jah. Väliselt libedaks vuntsitud. Tuled ilmselt varudest võetud parempoolse liikluse jaoks sobivad.
  21. Striidi ürituste pärast ma küll Tartu ronima ei hakka Aga kui see neljap midagi toimub siis hõigake, vb tuleb võtab hea siiriuse kohvi siis
  22. Leiame Bmw kodumaalt kui vaja
  23. Teete miskit?
  24. Et siis 4 aastat läks või ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.