Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. m20b20 vastas lepa teemale, kohas Probleemid
    siin jebisin ühe Vw boraga. Nuka andur oli mingi hetk vahetatud aga alumine mitte. Pill puterdas, värises, suri välja. Tuli välja et alumine andur ei tahtnud enam väga koostööd teha(väsinud vist). Peale anduri vahetamist auto hüppas paugust käima ja kõik oli ok. ST et ehk sul vända andur-ühendused pole kõige paremad?
  2. Nagu Gregerile ps`is ütlesin on see veel poolkõva mõte. Hetkel uurin palju uus vidin maksma võib minna Eix sa vast tead mis mootorit mõtlen Noh eks neid originaale leidub veel
  3. võimalik et varsti jääb üle väga mahedalt töötav 2,5 125 kw. ei ole remonditud mu poolt aga käib nagu siidi Hetkel asi lahtine, aga ehk pakuks huvi.
  4. Noh eks ikka on siin omajagu. Udutuli ja estiib juba defkad vidinad + muu mudru. Aga see remont ei tohiks vist sinurahakoti tühjendada.
  5. m20b20 vastas tturvas teemale, kohas Probleemid
    kust otsast see tip-top on kui kui surveaste 3 ühiku võrra kõigub? Küünlad märjaks lähevad(kui ei siis pihustite või nende juhtmetega midagi)? Kui lähevad siis ehk sisselaske klapp ei avane. Võta klapikambrikaan maha ja näed, ehk paar nookurit saba andnud(sellel mootoril tavaline nähtus).
  6. Mis madalduse hind? Mis amorte kasuta-seisukord-hind?
  7. juttu liiga palju juba, pritsi pilte!
  8. m20b20 vastas Leks teemale, kohas Autod
    Mul oli ju ilus Per face mis faceliftist kõvasti kobedam ju Võta kui tasuta up`i vms
  9. ma olen rohkemgi kui rahul sellega et sina ära ostsid selle auto Maru ilus näeb välja. Lased madalamaks, siis võid vist mõne karterikaane kohe varuda
  10. Veidi mula: Mul Valgas 4 Garaazi ja ütleme nii et 3 on tühjad ei kujuta teie muret ettegi
  11. Müüs oma vana mootori sulle sama jutuga ?
  12. Tere. Ei osanud teemat mujale teha, aga küsimus järgmine: Kes oleks nõus tegema mu 2 autol keevitustöid. Opel Vectra 93 a. mõlemad tagumised tiivakaared, karbid ja 2 väikest auku põhjas(uued karbid-kaared toon ise). Cabriol paar pisemat kahjustust põhjas ja roostetõrje. Ise tegemiseks kahjuks pole üldse aega. Ennast võib välja pakkuda 55 983 010 või PS. Tsekke ei taha ja ulme hinda ei taha ka maksta.
  13. Minu cabrio on siis Preface millel vaid luuptuled.. Cabrio muutus väliselt preface`iks 90a. november. Face`i luupe pandi alates facelfiti tulemisest.
  14. Täna sai kisutud lahti kõik pidurid ja mis vastu vaatas oli ülimalt positiivne. Kettad-klotsid ja tagumised kaitseplekkid väga head. Kettad ja klotsid üldse vähe sõitnud. Vead mis tulid: Nn tagumise akukasti nurgas mastiks vähe viga saanud ja rebane kergelt, roolilatis väike lõtk ja vasak esimene ¹arniir täiesti otsas. Üldse erinev õõts oli. Parempoolsel õõtsal olid augud ühest otsast teiseni, aga sellel oli ainult sisemisel osad augud puuritud ja ¹arniiril all mingi imelik stopper või midagi sellist. Oskab keegi kommenteerida? Käigukasti õlitoru ka veidi niiske. Kehvaks üllatuseks oli veel et differ pole LSD
  15. jagajast? sellel peaks käigukastis 2 andurit olema ja sealt peaks saama andmeid mida vaja. Jagaja 2,7 nukaotsas ei ole?
  16. Minust on saamas alkohoolik pean naisega peeti lahjendama hakkama
  17. Van Gogh ja mingi punane sort ja Ants
  18. Kartul võetud ja võib ennast õllega premeerida
  19. anna ennast üles, saad 500 euri vaevatasu
  20. Kaine juht või lihtsalt mingi vigastus et õhtul 22:51 jood kohvi
  21. kas ma olen ainuke kes õlut joob praegu ?
  22. Pole ükski rull mul veel niikaua puutumata seisnud Kolmapäeval sai Berliinis ühes parklas Facelift kaksikut nähtud Tundub et kaubaks ei läinud hakkame siis ise vaikselt näppima. Ehk saab esmaspäeval arvele võetud
  23. vanad veljed jäävad talveveljeks ?
  24. Mul oleks mõlemale su murele rohtu

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.