Kõik, mis m20b20 postitas
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Margo aga mul on ju m teh 1 tiib ootamas kodus
-
K: kas fl kupee rattalaagrite ja piduriklotside vahetamine võtab 10h?
kõige jeblam on tagumiste laagritega. muu on nohu
-
Ma tõin sõbrale. See auto tuli täiesti omal jalal. Autol on plokikaane rem olnud 15 000 km tagasi. Uus nukk ja muu mudru seal sees. Hämmastavalt terava minekuga oli.
-
Väike poseerimine peale kerget survepesu ja enne Garaaži paigutamist. Talvituvad kõrvuti Roheline 318 91 aasta ja ees 60 ja taga 80 madaldusega nagu aru sain. Mustal siis M teh madaldus -20
-
Lobamokkade rubriik
Keegi Valga-Pärnu liinil liigub ja võtaks kaasa cabrio kokkupakitud katuse? Võin 10€ visata selle eest
-
316iT '92 - Tiit
seda jutumeest täna jutukas ka kohatud
-
2012 KALENDER
Võtan 1 kalendri
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Nii isegi mina vist saan kogunemisele ilmuda homme kui selle koha ainult üles leiaks 19:30 saabub paat.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Siin vist oleks õige koht öelda et tuleb korralik rehv talveks panna Hea et laubakas ei olnud vms. Polegi kõige hullemas seisus õnneks.
-
BMW 320i Kupee - Greger
ai rsk mis siis juhtus? Ostad kere ja laod tehnika ümber?
-
M: Continental Winterviking 2 4tk 225/45/17
seal 1 rehv ainult. Orgunnisin transa järgi ja halligi. Peale selle, et üritus läks maksma, kulus ka meeletult aega sellepeale!
-
BMW 320 '90 - Marko S
Siis peaks kõik õige olema kui laius 7,5 tolli Üks vend tegi suu lahti ja kohe tekitati paanikat
-
BMW 320 '90 - Marko S
krdi juhe olen
-
BMW 320 '90 - Marko S
diameetrit mõeldi toll mõõdu all mitte laiust
-
Ma oskan hästi pilte teha See on eestis tehtud paksust riidest katus. Iseenesest on ta terve, aga on mingi riide värviga üle värvitud ja on natuke kare. Vanal katusel tagaklaas jäänused murdusid nagu küpsist murraksid ja auke ja rebendeid täis.
-
See ebay katuse riie nagu lateks
-
Nägin seda Ebay katuse riiet ja see mulle küll ei meeldi ja selle õige asja peale ei taha hetkel raha panna(loe teised suured välja minekud hetkel).. Jann`i käest sain katuse mis on iseenesest terve ja terve tagaklaasiga. Katus nüüd paar päeva peal olnud. Kogu maha võtmise, modimise ja reguleerimise aja kulu oli kusagil 3h. Järgmine kord teeks kordades kiiremini
-
M: E30 kupee 323 TÄNASEKS MÜÜDUD!
Juppideks see auto vaevalt müüakse. Omaniku soov oli et see auto korda tehtaks.
-
M: E30 kupee 323 TÄNASEKS MÜÜDUD!
Loodan et omanik ei pahanda. Käisin autot vaatamas ja kahjuks on nutuses seisus. Esimesed lansekad vajavad tegemist, eriti juhipoolne, küljekarbid täiesti otsas, juhipoolne tagatiib vajaks täielikult vahetust, kõrvalistuja poolne tiivaäär läbi ja ratta koobas kuhu amort kinnitub ja kõrvalistuja jalgade alune. Need olid kohad mis koheselt silma jäid. Mul ei oleks silm ka pilkunud et seda autot osta, aga kere vajab liiga palju tegemist.
-
320i '88 - rider03
Eks kostita meid piltidega ka. Taga paneeli saab osta www.acar.ee lehelt.
-
Nonii sai toodud siis nv Pärnust enda vana rulli terve katus. Praegune on samahea kui mitte midagi. Hakkan youtube saatel seda homme külge kruvima Ja see Galeriisse lisamine on jama, minu browser ei saa hakkama(Chrome).
-
Ah jaa sai siin vahepeal bemmiga ka tegeletud. Sai vahetatud käigukastis õli-filter ja magnetid puhastatud. Läks ka veel kasti karterile uus tihend. Diffris ka nüüd uus õli. Vanad õlid olid päris ilusad mis välja tulid.
-
Annad ehk mõne suuna kätte kus need poed on kust saab ?
-
Lobamokkade rubriik
nii 8 dets frankfurt hahn, 9 dets stuttgard. Kellegil realselt soovi autot lasta tuua, siis ps.
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
mis ma oskan öelda...nujah