Kõik, mis m20b20 postitas
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Kere ära värvima sul üv tehtud?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See auto minu käest ja hondamtx käest läbi käinud ka. Oli kiirelt mootor peale visatud. Hondamtx keevitas ja jebis pikalt temaga, siis müüs sõbrale maha kes keevitas lõpuni valmis ja muretses tiivad ning uued istmed. Nüüd siis pani müüki. Nokitsemist jätkub aga ei tohiks miskit hullu olla.
-
Oleks vaja selliseid asju!
Eixil hea hinanga LSD müügis!
-
Foorumis vist orig is õige mootoriga on 1(valge) ülejäänud rapitakse ära koguaeg. Mis teha, nende autod kes teevad.
-
BMW 316 '90 - IffE30
Katusel on ka jõnks sees. Muidu kere tundus päris hea olevat.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Näeh sul tuunitud tuleb lisa kw sellest et sul tõupuhta 325i pealt pärit katuseraam ja puha
-
K: vedrud
M teh madaldus pakkuda cabrio alt. -20mm tehasest peaks olema. Kui huvi siis hinda paku ise.
-
K: soovitage nahksisu tegijad.
Meil siin mitmeid Cabriosid kes tahavad uusi nahku istmetele pajata hinnast jah
-
BMW 325iX Kupee '88 - Sharp
Said korda?
-
BMW 316i 1990 - e30fan
veidi ot siis mul oli ka kunagisel põlle kõver...pool päeva tagusin ja v*tutasin ainult
-
BMW 324 td '88 - Lauri89i
Kas tundub, või on kundepoolne esimene ratas tagapool?
-
sugulane leidis. Pani testeri vahele ja mõõtis tarbimist. kiskus kaitsmeid välja ja nii ta jälile jõudis. aega tal läks koos puhastamisega tunnike vast maksimum.
-
Minu autol oli ohutulede lüliti seest jama täis ja tegi täpselt sama moodi. Nupp ise liikus ka jube kehvasti. Mul päev-2 ja aku oli täiesti kotis.
-
Getrag 240/260 lahti võtmine
Mingisugune manual(ise läbi ei vaadanud) http://www.megaupload.com/?d=GDONAC2Z Mingis teemas oli kus (äkki oli M3) käigukast võeti juppideks, taastati ja laoti kokku tagasi. Seal olid kõik pildid ja jutud. Vaevalt 240 vägapalju erinev on.
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Tere. Mis autoga toimub? Talvel peaks karm ehitamine olema nendel pillidel Transit alles ?
-
Viimased Kleebised saadaval!
Hondamtx`iga sama küsimus Reflektur? Pagasi serva mõõt(mis jääks normaalse mõõduga klubi logoga kleeps sinna)?
-
BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
Mingi preservatiiv on pillile pähe tõmmatud Tehasepoolne lisa korrosiooni kaitse äkki? Tõlgi kõik muu ka eestikeelde ära
-
mootori valik?
Turbiin siin müüs enda mootorit. Toda vast kõige lihtsam peale tõsta
-
320i Cabrio '89 - Jann
on realis ka kuldne. Sa tee endaoma militaar matt roheline
-
320i Cabrio '89 - Jann
Karm venitamine tuleb vist et neid rehve peale saada
-
Lobamokkade rubriik
Kas 316 TEV vms must tuuring valgete mim velgedega on foorumi pill ? Sai vanaaasta õhtul valga Maxima ees nähtud
-
Kes ehitada ei taha siis peaaegu uus http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ca1vdzubnwxz
-
andurid?
üks vist ajule signaali ja teine armatuuri temp näidikule. võin ka eksida, aga mäletan nii.
-
O: M Teh 1 Stanged
Sooviks M Teh 1 Esimest ja tagumist stanget. Võivad vajada väiksemat parandust. 55 983 010 või PS.
-
BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
ha ha ha Lahe. Minu saan läks võõpamisse ja näeme alles kevadel seda teedepeal Eix Martinil on ka paari jubinat vaja mis sul raudselt kusagil kastipõhjas vedeleb nii et saad kaubelda vahetust