Kõik, mis m20b20 postitas
-
Uued kõlarid vanade asemele. Heli probleem
Nii kakane põranda matt Aga timmi jah heli mul varsti sama tee läbi käia, siis saan snitti võtta Eriti jebla on nende tagumiste kõlaritega
-
318i Cabrio '92 - Leks
Leks hoiab märgi pealt raha kokku ja vinnab kandossi sinna ninapeale (nagu viimane suvi minagi)
-
318i Cabrio '92 - Leks
Leks kardab et pannakse pihta ta kapslid
-
Lobamokkade rubriik
sa ju peletasid ta eemale
-
E30 müügihinna ja väärtuse arutelu
mainik ära ka et janni kabrio läks 4000 + euriga ära ja minu kabriole hetkel tugev huviline 3000+ hinnaga. odavam ja aega säästlikum on osta korraga korralik auto.
-
Lobamokkade rubriik
õige Leks vähem möla, pikem samm
-
K:arvelt maas auto tagasi arvele
Kõik võimalik välja ajada. kuna vanarauast said, siis peab neil olema ka paberid selle auto omandamise kohta. kui on arvelt maha kantud, siis 175 vms €. Kindlasti saaks arvele asja kui veidi vaeva näha.
-
316i M43B18 '89 - Nurgatagune
siin olid jah riegeri replika käkid müügis täitsa hirm juba mis pilte siia tulla võib
-
Bbs kärjed 15''
Ilmselt on ET24, 7j laiad ja 57,1 keskauguga
-
M: 15" kärjed
Sõnapidaja tüdruk. Aitäh! Veljed minu nüüd
-
M51 vs M57
M57 ka lihtne ju, E38 karter, e46 käpad ja tuld
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
Sellepärast ma Alpinad enda kabriole ostsingi
-
Lobamokkade rubriik
Mari mis sa ostsid eigult uue v kasutatud asja? . KAs sa roostest puhastasid ära ja katsid kuumakindla värviga, et kiirelt ära ei mädaneks? Kui Vastad ei siis on sinu süü
-
Lobamokkade rubriik
Jube hästi rääkida siis pühapäeval liigun Tallinna suunal universaalse kaarikuga
-
Lobamokkade rubriik
Poest peaks ka uue saama ju
-
K: Bensiinipaagi töötlemine
puhastada, roostemuunduriga, happekrunt ja värv on minu arvamus.
-
Lobamokkade rubriik
Ma ei tea kuidas sinuga on, aga mina olin väemalt ühe neist eelmine aasta E30 klubi kokkutulekul
-
Lobamokkade rubriik
Suvel kabriole kõvakatus pähe panna oleks nagu sadul sea selga Aga no eks ta nn lisavarustus ole
-
Lobamokkade rubriik
Talvel nigunii ei sõida ja muuks ajaks seda küll vaja ei ole.
-
http://www.driftime.ee/foorum/viewtopic.php?f=20&t=739 Mõtlesin selle auto oma. Seal ka selgitus sellest asjast, aga pildi järgi pole keevised samasugused, nii et mootor ei ole vist sama.
-
Kas on üldse selle praeguse driftika vana mootor? Kui on, siis on võimalik et on teda remonditud. Muidu võttis õli ja olevat suht jõuetu olnud.
-
Kodanik Rainer Suvi(Kasutaja Suvi) tegeles nendega. Pulsecamber vms oli nimetus. Kui see mootor pärit kahevärvilis(praeguseks driftikas) punase-mustaga rulli pealt siis oli kunagi päris hõre ja läbi omadega.
-
Streetrace.org Season Opening "Avalaks" 2013 20Aprill
Kurja kus sügeleks rulliga minna aga ei jõua kokku teda nii kähku
-
325i '90 - GTA
Ta tuttava firmas käis vist ja seepärast ta vist väga ei tahagi kaklema hakata.
-
Lobamokkade rubriik
soomes liigub põllumajandusliku 85c/l