Kõik, mis m20b20 postitas
-
Lobamokkade rubriik
jutukamehed teeme kõik panuse. Mikko ütles et muhvigi ei ole tulnud lisa vahepeal.
- Lobamokkade rubriik
-
BMW 318i 2,5i 1992
tuligi ära uue veljega näeb tunduvalt parem välja
-
BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
Airil edevaid pudinaid püssile soetatud aga siia mitte sõnagi
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Eix ega ma kade pole ja üleliigse jagan € eest ära
-
Ei kujutagi ette kas sinna maale sellega üldse tulen
-
Sellel katusrl miskine riie peal. Peab uurima kas need millel kere värvi, on riie eemaldatud. Soovitati lahusti sisse visata. Peab uurima kus aitähhi eest jagatakse
-
Naine ka mures mu haiguse pärast Matu Ma Eestimaa seest sain veljed ja kolmanda mtek rooli
-
Hiis seal miski haitekk kõva värv peal. Talvel saaks igal juhul kärutada aga ei taha need kõik jah m teh 2 väike variant
-
Jutukat pole ja siis siia möla ajada nagu Hiis oma teemas Väga tegus nädal olnud, ja sai muretsetud ühtteist huvitavat. Nüüd on mul lisavarustuses Hardtop tweetrid ja orig schnitzu veljed 16tollised. Teisipäeval peaks kogu silla pudinad ka saabuma ning on ehk lootust paari nädala jooksul liikumagi saada . Täna sai see telefoni jama välja roogitud, Obc II installitud ja värsked peegli klaasid tuunitud külge. Alpinatega vähe nukram lugu, kuna peale 1 l solmasteri värvi eemaldit ja umbes 10h tööd ei olnud mul puhtaid velgi ette näidata, ning viisin Numbati juurde. Seal aga selgus et klaaskuul ei hakka ka selle jama peale ei teagi mida teha. Mõned roolid valikusse tekkinud(kõik 370mm). äärmised 92a toooted ja keskmine 2007 ning uueväärne. parempoolne nüüdseks elavale müüdud.
-
M: Hi-Fi orig tweetrid
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
tümmi ka vähe.
-
Lobamokkade rubriik
Ropult produktiivne nädal oli Tähistan seda naistekarjaga koos õlut ja veini segamini mekkides Edit: Produktiivne E30 koha pealt
-
316i kupee '89 - eix22
nägin ka täna Eix on keevitanud nullist terve E30 kokku Egu sul habe ei taha tuld võtta või ?
-
M: Bmw 318 92a. Kabriolet
tal on küll kasutaja aga ei ei ole kõva klubitaja.
-
lukku, müüdud. See auto nüüdsest Tallinnas.
-
M: Volvo 460 2.0 1994a 300€
lukku. müüdud
- M: Bmw 318 92a. Kabriolet
- M: Bmw 318 92a. Kabriolet
-
O: e30 15 kärgvelge
miks ma pean telef nrit taga otsima?
-
-
Lobamokkade rubriik
busted teah kas Arel otse tuleb see möla
-
BMW 325ix 1989
kasutaja extreme müüb täiesti originaal bbse ju siin samas foorumis
-
BMW 325ix 1989
mis jutt see ilma piltideta nüüd on ? aga suvel ka vanakesel vähe lõõre tühjendada vaja ju
-
Lobamokkade rubriik
aga proovi siis nii et tahad minna, vaata kas midagi juhtub :D