Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. jutukamehed teeme kõik panuse. Mikko ütles et muhvigi ei ole tulnud lisa vahepeal.
  2. kuna sa andsid ?
  3. tuligi ära uue veljega näeb tunduvalt parem välja
  4. Airil edevaid pudinaid püssile soetatud aga siia mitte sõnagi
  5. Eix ega ma kade pole ja üleliigse jagan € eest ära
  6. Ei kujutagi ette kas sinna maale sellega üldse tulen
  7. Sellel katusrl miskine riie peal. Peab uurima kas need millel kere värvi, on riie eemaldatud. Soovitati lahusti sisse visata. Peab uurima kus aitähhi eest jagatakse
  8. Naine ka mures mu haiguse pärast Matu Ma Eestimaa seest sain veljed ja kolmanda mtek rooli
  9. Hiis seal miski haitekk kõva värv peal. Talvel saaks igal juhul kärutada aga ei taha need kõik jah m teh 2 väike variant
  10. Jutukat pole ja siis siia möla ajada nagu Hiis oma teemas Väga tegus nädal olnud, ja sai muretsetud ühtteist huvitavat. Nüüd on mul lisavarustuses Hardtop tweetrid ja orig schnitzu veljed 16tollised. Teisipäeval peaks kogu silla pudinad ka saabuma ning on ehk lootust paari nädala jooksul liikumagi saada . Täna sai see telefoni jama välja roogitud, Obc II installitud ja värsked peegli klaasid tuunitud külge. Alpinatega vähe nukram lugu, kuna peale 1 l solmasteri värvi eemaldit ja umbes 10h tööd ei olnud mul puhtaid velgi ette näidata, ning viisin Numbati juurde. Seal aga selgus et klaaskuul ei hakka ka selle jama peale ei teagi mida teha. Mõned roolid valikusse tekkinud(kõik 370mm). äärmised 92a toooted ja keskmine 2007 ning uueväärne. parempoolne nüüdseks elavale müüdud.
  11. Müüa või vahetada Mteh1 träni vastu(stangelisad-liistud) orig tweetrid. 40.- viis viis 983 010
  12. tümmi ka vähe.
  13. Ropult produktiivne nädal oli Tähistan seda naistekarjaga koos õlut ja veini segamini mekkides Edit: Produktiivne E30 koha pealt
  14. nägin ka täna Eix on keevitanud nullist terve E30 kokku Egu sul habe ei taha tuld võtta või ?
  15. tal on küll kasutaja aga ei ei ole kõva klubitaja.
  16. lukku, müüdud. See auto nüüdsest Tallinnas.
  17. lukku. müüdud
  18. on.
  19. Sisu on väga ilus
  20. miks ma pean telef nrit taga otsima?
  21. lisa pilte lähitundide jooksul.
  22. busted teah kas Arel otse tuleb see möla
  23. kasutaja extreme müüb täiesti originaal bbse ju siin samas foorumis
  24. mis jutt see ilma piltideta nüüd on ? aga suvel ka vanakesel vähe lõõre tühjendada vaja ju
  25. aga proovi siis nii et tahad minna, vaata kas midagi juhtub :D

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.