Hüppa postitusse

m20b20

Foorumikasutaja
    1 875
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

90

Kõik, mis m20b20 postitas

1. Uus siduri kmpl ka 100€ tuuri Sachs.
  2. ...
  3. Kui mingeid ime tuuninguid tehtud pole siis originaalis lahti ja kokku kruvimise vaev ainult.
  4. Suht lihtne. Hooratas, sidur, kardaan, sidur-pidur pedalbox koos siduri töösilindriga, manuaalkast, hoovastik, piduripotil pime eest siduri õli pealevoolu jaoks ja juhtmetest käivitustakistus ellimineerida(automaat käivitub P/N asendis ainult). Aa ja vända sisse laager ka kasti võlli jaoks. Lihtne nagu lapsemäng.
  5. m20b20

Kes, kus ja keda nägi

Tiit on Saksamaal vist.
  6. http://www.bmwclassic.ee/forum/viewtopic.php?f=9&t=9096 :D no tere hommikust.
  7. Ta ei ole väga aktiivne kasutaja siin. Noh nii enamvähem pill. Kõige hullem polegi.
  8. ET38, siis esimesed flantsiga.
  9. m20b20

E30 väärtus

Me ennist pidasime Eixiga jutuajamise ja pm käis selline lause läbi. E36 veel leiab head "ilusat" ja võimast suhteliselt odavalt. E30 kabrioletiga on jah paari aastaga väga kitsaks läinud ja hinnad korraliku hüppe teinud. Vw Põrnikas, E30 jne on nn kultusautod ja need odavamaks ei lähe enam ammu
  10. m20b20

E30 väärtus

Ütleks võrreldes aastaga 2013 on praegu kabriosid Saksamaal tubli poole vähem pakkuda -3000 eurot. Hinnatase on aastaga tõusnud vähemalt 1000-1500 eurot. Ma räägin siis 200 000 ja rohkem sõitnud igapäeva autodest, mitte prillikividest. Kui 3a tagasi sai veits räämas katusega 325 pfl kabrio ostetud 1500.- siis praegu alla 3500-4000.- väga välja ei mängi. Järeldus: E30 hind tõuseb kiiremini kui kütuse või suitsu
  11. m20b20

Lobamokkade rubriik

Prääks
  12. Mul pakkuda 85-87 pre uduka raamid. 55 983 010
  13. m20b20

Kes, kus ja keda nägi

Extreme hängis laup Teravam silm näeb peegeldusest mind ka
  14. m20b20

Lobamokkade rubriik

Ma ei lähe peale oma s*tta teise tüübi peale röökima!
  15. m20b20

Lobamokkade rubriik

Vb tõesti Narvast saati nad tulnud, aga kas siis selline tagasi tegemine omab õigustust kui oligi varem mingi Case olnud?
  16. m20b20

Lobamokkade rubriik

Milles kühvel. Näha on et rida hakkab ära lõppema ja sellel on vaja tagant suruma hakata. Asi siis selle pilli taha reastuda. Kaubiku juht on oma sõidustiili ja reageerimisega näidanud et on paras ajudeta debiilik. Ma oleks täpselt samamoodi käitunud kui kaameraauto juht käitus.
  17. m20b20

Lobamokkade rubriik

Lihtne ju, kaubiku juht on paras M. Vaja viimasel hetkel ühe auto võrra eespool olla.
  18. Uus trip. Esimeses postis info.
  19. m20b20

Pikk käivitus aeg

Mõõda surve ära siis. Vb pihustid panevad villast või temp andur arvab külma mootoriga et mootor soe? Mul m20b25 soe käivitus läks kõvasti paremaks kui lambda uue panin aga külmalt ei tohiks lambda rolli mängida.
  20. m20b20

Lobamokkade rubriik

See ammu ära planeeritud pukis olevate tüüpide vahel Eix. Oled sa kuulnud, et mõnel valitseval organil raha alles v üle jääks?
  21. m20b20

Lobamokkade rubriik

Ei või olla et nahk elus on
  22. Võid Redline compacti teemat EBK lugeda või turboclub.ee's. Peaksid siis aimu saama, et nooti ta jagab selles vallas
  23. m20b20

Kes, kus ja keda nägi

Tartu olerexis. Kes tõi? Sisu sigailus.
  24. m20b20

E30 väärtus

On erandeid
  25. m20b20

Kes, kus ja keda nägi

Minul Valka toodud ainult 3 rulli hetkeseisuga ja üks vahendatud. Hetkel Valgas peaks olema 2 fl kabriot, vähemalt 4 kupeed, 5-6 sedaani, Edomani touring?, 2 bauri.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus