Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. Ostan R6 korraliku lõpupüti 1 sisse ja 2 välja. Sportlähkreid ja modifitseeritud originaale ei soovi. +358 4O7 O77 838 (Whatsapp/viber)
  2. Pole väga korraldajaid. Seda klapitamist teiste üritustega äärmiselt keeruline teha, kuna terve suvi on erinevaid üritusi täis. Kindlasti võib üritusele ka tulla õhtul
  3. 160 kõik korraga!
  4. Mul kinni pigistades viskas vist pea 6bar kohe(hetkeliselt hoidsin), aga mis seal muud olla saab kui regulaator, kui pump jaksab lüüa. Sellel 2.5 v 3bar regulaator peab olema?
  5. Mul oli sama jama ja regulaator jahe. Pigista tagasivool kinni ja vaata kas lööb surve üles, kas pump jaksab lüüa.
  6. Arvan et Ranzz vast võtab kui ruumi on
  7. Täna oli näha Tartus. Päris ilus värvi ja velje kombo
  8. Oh see aasta siis kannatab kokkutulekule tulla ?
  9. Huvitav sõit Tartusse Valgast. Valga lähedal üks sinine rull kus käed püsti, Külitse ja Nõo vahel Touring (ayz vms) ja Külitses must kabrio milles neiu sangas
  10. Mtx teeb ka kui kiire pole ?
  11. Nii kellel oli välitelki ja võimalikult suurt palun võta ühendust Vaim, tervis ja autod valmis ?
  12. 170.- kõik korraga võttes!
  13. Ongi igav kui ainult kalla ja talla
  14. See nuhk driftis oma värskelt värvitud stange kuhugi ära ja käis Martini juures palumas et korda teeks enne kui proua näeb ??
  15. Mul tõmbas 3 päevaga aku tühjaks oksiidi täis ohutule lüliti.
  16. Krdi spioon ma ütlen juba 2 korda sulle
  17. m20b20 vastas matuling teemale, kohas Varuosad
    Vaatan ma pilti ja mitte ei saa aru kuidas seda tiiba vasakul tarbida saab ?
  18. No mitte kohe ei laigi viimast postitust
  19. A24 müügis kui mt1
  20. See kordi mitu siin mainitud. See jaapani värk mingi
  21. Minu käest kui suudad ära kaubelda
  22. Lööd käega juba ? Vaatasin et oled pilli müüki pistnud.
  23. Tagumine mõlgiga 80€, teistel hinnad samad.
  24. Müüa korralikud 85 aasta originaal ilukilbid 30€ +358 4O7 O77 838

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.