Kõik, mis pocket postitas
-
325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
Mina tean seda alates 2003, kui mul esimene e30 oli aga kahjuks leidub alati üks tehnik ja siis ongi nii 🤥 Tegin juhendi
-
-
Areneb täpselt parajas tempos, olen mõistnud, et kiirustada ei saa. Hetke seis on nii, et sisuliselt võiks salongi sisse laduda, tuled ja liistud paika ning ülevaatusele, kuid tegemise käigus on teadmine kasvanud ja nüüd tahaks juba detailidega tegeleda.
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Mul peaks sellele autole orig. Tehase võti olema, pakkusin kunagi Matule, kuid ei soovinud! Kõva pill, müüsin 1000 euroga ja olin õnnelik 😁
-
Kõik kokku oli 350, ma olin valmis üllatusteks, kuid jäin lõpuks rahule. Uute vastu päris ei saa, kuid olen ikkagi rahul, eks paistab kuidas auto all tulemus on.
-
O: E30 sportistmed kupeele
Tere! Olen E30 kupee originaal sportistmete või Recarode otsingul ning võtnud pähe kindla soovi leida enda kupeele tehase poolt ette nähtud sadulad, ideaalis võiks olla pildil kujutatud kangaga, kuid pakkuda võib ka muud. Vastavalt seisukorrale ja istme tüübile olen valmis maksma korraliku tasu, võimalus on pakkuda asemele ka 86 aasta kupee väga heas korras standard istmed (nimetatud kangaga). Eks ta natuke "mission impossible" tundub, samas kui ei küsi ei teki ka võimalust. 53434062 või sõnum
-
-
M: Roolialune kate
Minul on vaja sellist katet, ostaks ära!
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Hind langes velgede arvelt, need rändasid minu kätte ja otse taastamisse. Kuid mina ei oskaks selle autoga midagi pihta hakata, sest "tuuningu" tulemusena sobib see ehk mõnele e30 vaimustuses elavale noorsandile ja kaugelt on omamoodi tore vaadata. Omanik on mõistlik tyyp, samas e30 teemadest kaugel!
-
320i kupee '88 - Tanel_P
Liiga atraktiivne ei tundu, arvatavasti madaldus, kupee ja laiema profiiliga rehv päästavad päeva
-
BMW 316 (M52B28 Maxxecu ) '90 - MehisK
Sama töö tehtud, pisar silmas maksin, kuid uus tundus tänu Eixiga konsulteerimisele paratamatus, endale teed ja kaks korda ei tahaks nõmedat tööd ette võtta.
-
-
318ia kupee 1987 - siimp
Edu autoga! Kui eelmine omanik oleks saanud nädalavahetusel autot Tartus näidata oleks see jõudnud minu koju, kahjuks see kord läks nii
-
316i kupee '90 - loonik
Is 100kw võiks ju ka natuke olukorda parandada
-
Kipub ikka nii minema, et värvitöö läks libedalt, kuid kokku montaaž hakkab venima. Täna saab uude garaaži.
-
324DA '87 - krislinB
Merenduse keemia valikus on selline hallituse eemaldaja täitsa olemas, kuna tegu on bioloogilise, nö elusa asjaga -hallitus seen, siis igasugused suva keemiad teda ära ei tapa, kuid puhastavad pindmiselt küll. Üldiselt on hallitus suht mõttetu probleem kogu selle hetke olukorra valguses. Ma leiaks mingit sorti kuivema pinna ja konserveeriks ta ootama aegu, kui finantse juurde tekib, sest ilma suurt raha investeerimata sa seda teemat ei seljata, need ajad on Eestis möödas, kus mõni vanamees mõne õlle eest mitu päeva keevitas. Kuid ma soovin igal juhul edu, sest nõrgema soo esindajaid tuleb siin grupis hoida!
-
316i 87- Metsmaa
Mina soovitaks ikka korrektse keevitaja juurde viia, kupeed tasub alati endale teha, sest järgmine ei pruugi parem olla. Kui kiiret abi otsid, siis Pärnus leiaks paar tegijat, kes on endal testitud ja olen rahule jäänud, hinnatase mõistlik.
-
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
https://m.autoplius.lt/skelbimai/bmw-325-2-5-l-kupe-coupe-1990-benzinas-10383959.html?category_id=2&make_date_to=1997&slist=998186957&order_by=3&order_direction=DESC Miks ka mitte, väidetavalt M-TechII originaal ja nahkse salongiga, kapslid olemas ja muidu elus. Euroopa hindadega võrdluses suisa mõistlik.- 325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
Eix, see mitme auto jutt kehtib ka sinule 😉 või on sul need ideaalsed maasikad kuskil peidus?- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ravile tuleks minna😁- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Niisama ei käida autosid takseerimas, tuleb üks kurikuulus foorumi liige meelde, kasutajanimi algas T ja lõppes R tähega 😁- 325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
Miks nii ja miks naa 😉, igale asjale ei olegi vastust, nii lihtsalt on, samuti jäi mootor peale ja kui sa tuleksid kohale vaatama, siis kindlasti esitaks veel asjakohaseid küsimusi. Küsimus on ajas ja eelarves Auto maksis 3000 Keevitamine ja plekid 1000 Värvimine ja muu sellega kaasnev jamps vast 2000 ??? Jupid pappkastis 500, lisandub umbes veel minimaalselt 500 kõik võimalikele detailidele, nagu pidurid ja vedrud ja amordid Veljed ja rehvid 1000 Hooldus ja muud vajalikud tööd 500 Kuidas tundub, kas üldse see tegevus rahaliselt mõistlik on?- 325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
Värvitud ja töödeldud said ka kõik sisepinnad ja põhi. Mootoriruumi seisukord on sedavõrd hea, et seda näpiti minimaalselt, peamiselt poolraamidest alates, seega kõik orig. Sildid säiluvad. -kus juures see on minu enda kiiks! Kokkupanek saab olema vaevaline, kuid seni saavutatu on algsete plaanide mõistes kompromissitu. Värvimees ütles ka, et kolleegid pidid teda lolliks pidama, et viitsib sellisel kujul vaeva näha, samas arvas, et võrreldes uute autode rutiinse tööga on see talle südamelähedane ning motiveeriv, lõpuks saab kogu töö ju tasutud.- 325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus