Kõik, mis eix22 postitas
-
318i kupee (M52B28) '87 - Sõge
On ikka vahet küll, kui turvalisus oluline Suvaliselt sellist jämedat kaablit vedada pole ka mõtet, kuhugi vastu hõõrub, on koheselt tuli taga. Lisaks elektrijuhtme või võimukaablina ostes ei tule see kindlasti odavam, kui originaalkomplekt leida. Pildil oleva toringu kaabliga ja tava polsterdusega teemaalgataja seda akukatet nagunii panna ei saa.
-
K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?
See küsitlus valesti koostatud natuke, ainult toituma ja magama ei soovi ilmselt keegi minna. Toitlustus ja majutuslaadne üritus saab olla korraga ka rajapäev ja oore moodi .Jutt käis viimati ju oore taoline "üritus" + rajapäev, mitte eraldi nagu siin kõik punktid välja toodud.
-
O: 324TD touring/kere ja 323i kupee
Teeks ühe teema, mis jääb ilmselt siia suht pikalt aktiivseks. Üheks sooviks saada 324td touring/ kere. Ei vaja komplektset autot, võib olla vaid kere , ainukesteks tingimusteks on esialgu ilma katuseluugita ja et lahkumine tehaseterritooriumilt on olnud vahemikus 87-89a. Teiseks sooviks on saada 323i kupeed või bauri. Ei sea väga tingimusteks kere olukorda jms,vaid jällegi aastaarvu, mis võiks olla 82-83 (need autod erinevad uuemast prest ja facliftist nagu öö ja päev) Pakkuda võib romudest korralike eksemplarideni, "üles ehitatud" aparaadid väga huvi ei paku, kuna reaalis tuleks need 3-4k maksvad autod ka kõik laiali kiskuda ja põhjalikult üle käia suht sama investeeringuga, mis odavamad raiped. Minu asukoht on lõuna eesti, pole probleem teise eesti otsa järgi tulla või isegi välismaale. Kõik jutt PS või 55570186 , Eigo.
-
Lobamokkade rubriik
head tükki ei saa lihtsalt käest lasta, peab suss olema
-
O: E30 Kupee/Cabrio soojendustega nahast sportistmeid
Lihtsalt infoks sulle, et kabrio iste on totaalselt erinev kupee omast, täiesti oma ise.
-
O: e30 1.8 74kw mootorit
auto passi andmete järgi saab heal juhul oma nime üle kontrollida
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Ma sain 50 eest ,vbl oli see söbra hind, ei tea. Öige maksab ju 180€
-
Lobamokkade rubriik
Selle sigulli lambdaga ühel autol küttekulu suurenes, teine hakkab jupsima teatud ajal, kui pistik lahti, siis probleem kaob ja kolmandal autol selle lambdaga ka küttekulu väga suur. Ausaltöeldes pole aega olnud uuridagi ega mööta
-
Lobamokkade rubriik
Ma neid küll saanud ja aasta lõpus ka sain veel. Igatahes tundub, et need asjad ei toimeta, või viga minus.
-
Lobamokkade rubriik
Keegi siksile mõeldud boschi on proovinud?
-
Asi selles ongi, et siin ka ei määrata, kui see minu teha oleks, siis alla 18a siia foorumit ummistama üldse ei laseks ega see facebook pole siin. See nn rajapäeva sissetoomine igaljuhul etem, kui niisama puuall joomine või mõnel selle vaatamine. Edit: oo7 ebavajalikus stiilis kirjapilt parandatud minupoolt!!
-
Selles see suur probleem ongi, et see foorum on suures mahus täis alaealisi huvilisi ja muidu noori huvilisi, kelle prioriteet on suits ,jook ja rehvi põletamine. Tean väga paljusi e30 huvilisi, kes siin foorumis ei käi just siinse rahva ja keskkonna tõttu. Kuna valdav enamus on noored, siis lähebki kõigile peale just sellises stiilis kokkusaamine. Paraku võiks aru saada, et siin on ka kolme ,nelja ja viiega algavate vanusenumbritega fanatte ,kes mingisuguse neutraalsema ürituse korral ka osa võtaks. Miks mitte nendega ka arvestada? Mäletan, kui tallinnas paar korda kokkusaamist õhutasin, kruiisi jne, siis oli kohe pooltel kisa lahti üksteise sabas sõitmise ja muu sellise üle. Tänaseks päevaks on nendestki pooled siit klubist juba läinud. Palju on üldse siin klubis alles neid aktiivseid inimesi aegade algusest peale? Igal aastal tuleb mõni uus aktiivne ja vana olija jätab asja sinnapaika, koguaeg samas vanuse (ja huvide) klassis inimesed. Mina isiklikult arvan, et siinne sõnavõtt peaks ennekõike vanadele olijatele ja klubi omanikele avatud olema (mind ärge arvestage). Ilmselt kõigi huvidele ja nõudmistele sobivat üritust on väga raske organiseerida ja tuleb tõdeda ka Airi mainitud aktiivsuse taset, mis hoolimata eelmiste ürituste korraldajate meelest suurepärane, oli siiski üsna väike. Midagi on siiski puudu, et pool "tasuta" ürituse osavõtt on nii nadi . Ehk peaks siiski olema "murumängud" ja muu selline. Mis iganes stiilis üritus toimub, võiks see olla nn eelregistreerimisega, et teada saada kes ja kui palju huvilisi on. Siiani elu muidugi näidanud, et paljudel on tähtsam mis iganes muu üritus või toimetamine klubi kokkutuleku päeval, et samal päeval isegi alt hüpata.
-
Lobamokkade rubriik
Klapp ikka niisama olekus lahti. Neid on kahe erisuguse ehitusega, ise just jamasin. Suurem osa nendest klappidest on katki ja lekivad ka lisaks, lekitav kogus ei pruugi olla märkimisväärne, seega ei taju seda paljud
-
Lobamokkade rubriik
uus pruut elvast ve??
-
Piigid e30-le
väga hea on, mul ka selline ixil all, ilma piikideta muidugi
-
m: 3xmasinat juures 318-325 fl/pfl, touring/sedaan/kupee osasid
Solgin natuke teemat, 3.73 ülekannet e30 alt sul väga leida ei õnnestu, seda pandi ju vaid atm ix (viskona) ja mingi variandi 325 `le (lahtise või lsd`na). Enamasti neil ikka 3.64 ilma katita ja 3.91 katiga. Kõrval teemas ju su soovitud ülekandega LSD täitsa olemas ja täiesti enam vähem hinnaga, varsti on lahtised ka sellise hinnaga, nii et raba ära , enne kui hilja.
-
Lobamokkade rubriik
Ei tea, et neid um ka saaks.
-
O: Pre-facelifti lähituled
Ei tea, mul ka nüüd ei tule, pane ise otsingusse õige aastakäik ja vali kõrvalt kõik tooted (muidu näitab laos olevaid ainult) ja anna tuld.
-
Lobamokkade rubriik
tahad kabrioga hullata või on ix valmis lõpuks??
-
Ma olen juba ammu hakanud aru saama, et fännan valet autot ja mudelit.
-
E30 kabrio tagumise küljeakna välimise liistu nimetus?
Tagumise akna ees servas on kummitihend, liistu seal pole.
-
O: Pre-facelifti lähituled
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/39/100010,0,200,1
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
mine nüüd, rumal jutt suhu tagasi. Kõike saabn korda teha. Käruta seni oma igapäevaautoga. Lisaks mul 2 kahepoolese plokki, ühel kaas ka peal kirjaga 86 , olen end suutnud veel vaos hoida, nende väidetavate erinevuste tõttu see maha kakkuda ja veenduda.
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
Siis lohistame sinna tagasi ,kust tõime, sellelt masinalt polnud ju nagunii miskit muud väga ahvatlevat, kui see vanematüübi mootor.