Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. Mida sa ise teed? Samuti tugineb sinu inf neti põhjal ja nüüd materdad minut copy paste maha. Sinu Jutt võib samuti BS olla, kui vaatad seda posti, siis igalpool on ixi tootmisarv 34862, ju see teine nr on mingi trükiviga vms.
  2. See oli lihtsalt infoks sulle. Jube lugu küll siis, kui ei või midagi mainida. On see siis palju normaalsem kui kõik kiidavad kõiki ja kõike taevani? Maini ära siis, et ei soovi kommentaare oma auto teemasse!
  3. Njah, kas said ikka pre-face juhtmestiku? Düüsidel tihendid ka puudu, neid tellida ei saa ja tava düüsi oma ei sobi.
  4. Kuna mõned diisliks tegemise jubinad veel puudu, siis jäi töö seisma selleks korraks. Sai siiski käsile võetud karbikatete paigaldus, mis kulges iseenesest lõbusamalt kui arvasin, sai korraga ka tagumiste porilapakate paigaldus ette võetud. Karbilaiendite augud said mitmeid kordi värviga üle käidud, samuti määrdega mäkerdatud. Kindlasti pudenes ka sissepoole puuripuru, mis hakkab seal rõõmsasti roostetama ja nakatab ka karpi ennast.. Hiljem (kui põhjamatt ka uuesti väljas) lasen karbiõliga seest üle, eks pisut ikka aitab. Hea , kui kohe asju on riiulist võtta, et kui turgatab pähe mõte, paneks õige karbilaiendid autole külge, siis saab seda ka kohe teha, kui kõik tüüblid ja kinnitused võtta kohe. Samuti sai õiged aukude mõõud kõrval seisva kere pealt mõõta. Laiendite esimesed osad jäid panemata hetkel, kuna tuleb kombineerida koos porilapakatega (õigeid karbikatete variandi lapakaid pole saada ja ammu tootmisest ka maas). Esimesed tiivad tuleb ka küljest võtta ja üle värvida, palju igasugu värvikahjustusi tekkinud selle ümberehituse ja kitsa ruumi tõttu (kola juba nii palju ) Mäletan, et tiivad said külge enne värvimist ja on pinge all, sai igatepidi venitatud , et enam vähem paika istuks, kuigi ikka on vahed üsna paigast ära, eks proovib veel paremaks saada, kui nagunii üle värvimsieks läheb (B-tiivad) Algus AUK Tulemus Teisel pool ka lapakas küljes, laiend vaja veel külge visata, eeltöö tehtud. Sai pisut rohkem mäkerdatud kuna teepoolne külg
  5. Jutt ju vastupidisest variandist, kus sa vaatad peale ja ütled kohe et kere hea, näed ju et mehed räägivad vastupidist , et isegi pealtnäha oli ussi küllaga
  6. Sorry OT; aru ma ei saa ikka siiani, kuidas sa korra peale vaadates suudad hinnata kere seisukorda heaks?? Samas teised mehed ütlevad, et pole nii hea http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=46&t=117141&p=14355742&hilit=325ix#p14355742
  7. Pole siis ammu siia midagi kirjutanud ja ega oluliselt miskit muutunud pole ka. Muutunud iseenesest on, aga edusamme veel pole Eks see üks lõputu ehitus ole, valmis ei saa kunagi sellised autod. Autosi juba üsna palju kogunenud, et ei jõua rahaliselt ja ajaliselt kõigiga korraga tegeleda ka, samuti puudub garaazis küte. Kingitus Peale pikki otsinguid sai kokku kraabitud enamus vajaminevaid asju TDA tegemiseks. Mootor oli vaja üle käia..
  8. To droppercrush, olen ise näinud neid häid ja väga häid keresi, enne laiali lammutamist ei saa kunagi väita, et jube hea kere on. Impsionu vana rallika kere ostsin ära, ka peale laiali lammutamist tundus jube hea olema, peale mastiksi eemaldamist oli tegu ikka samasuguse kerega, nagu enamus on. Tüüpkohad roostes, kohati küll pindmine, aga korda saamiseks vaja ikkagi terve tükk välja lõigata. Piduritorude kinnitused ja kõik muud kinnitused olid täitsa korralikud, peale mastiksi eemaldamist oli roostemägi all ainult. On siis silmaga nähtav rooste, pindmine rooste või auk sees, rooste on rooste, varem või hiljem tuleb see tagasi. Kauemaks ajaks saab lahti sellest ikka terve uue tüki panekuga. Siiani olen näinud ühte saksast toodud baur kabrio, millel esinurgad olid täiesti korras, isegi väga heade keredega autodel on need roostes. Sinu vana 316iA kere on ka üsna hea, aga esinurgad ikka läbi ja ehk oli miskit veel, ei jõudnud niiväga uurida. Olen päris paljusi keresi/autosi vaadanud remontinud,lammutanud ,ehitanud jne, rooste vastu ei saa ükski 20a sõidus olnud masin.
  9. KUKS`iga nõus, et eestist ei leia sellist kere. Ümber lappamine on ka üsna keerukas ja aeganõudev töö. Olen tegelenud mõlemaga (keevitamise ja kokkupanemisega) ja nii lihtne see ikka pole. To Markush: Mis raua juttu sa ajad, tõstekoha tugevdus seisneb paksemast vahetükist, mis ühendab ülemise ja alumise karbi serva. Neid vahetükke võin soovijatele oma varuosakeredest välja lõigata.
  10. Seda saab panna nii nagu ise tahad. Mootori küljes asuva hoova tõstad teise asendisse.Kunagi kui ka sellist jama korraldasin, siis jätsin surnud seisu juhipoole, et vesi tagasi ei voolaks. A üldiselt pühib vähem ja kehvemalt.
  11. Sama arvamus siin, lihtsam see korda teha kui kõik ringi lapata. Enivei pead uue kerega keevitustöid ette võtma, pole veel kohanud nii ideaal e30 kere, mis ei vajaks keevitust, eriti kui on "body skeleton" täitsa paljaks roogitud ja kõik nähtaval. Teadagi, miks need tõstekohad on ära mädanenud, sama saatus ootab enamus rullika omanikke, kes hoolimatult ja valest kohast tõstavad tungi ja tõstukiga.
  12. ...põll lihtsalt vahetatud. Lisade nimekiri on küll pisut üle pingutatud...
  13. Sorry OT, ma teeks isegi üles, neid algusaasta 323 koupi pole enam palju alles.
  14. ma oleks käpp, igaks aastaajaks miskit liikumiseks.
  15. Mis sellel ristil siis häda on? Solvab jälle kellegi uskumusi?
  16. Milles nagu asi Markush, selgelt oli eristatav, et see on veel toimiv visko, oma autol mul perses visko all , samuti olen ühte lahtiseks muutunud viskot veel käega keerutanud, seda "keerutasin" heeblitega. Arvad, et panin "otsas" asja müüki?
  17. Mis jamad, võta ära, see on konditsioneeri variant (äravooluaugud originaalist), pärineb 316ia touringult, mida toodeti vaid 520tk, piisavalt haruldane.
  18. juhtmed nii lohakalt
  19. Aga nagu näha, siis rämpsu ostmisega läheb asi ikka kallimaks, sest pead ühte ja sama asju mitu korda ostma.. Põlle oled küll päris viisakaks saanud, see udutule kumma ka liimi kinni, mis seal ripneb..
  20. Sellest alles oli juttu ühes teemas, ka originaalklotsid on ilma andurita, andurid tuleb eraldi osta ja läheb klotsi külge. Samad asjad väga odava hinnaga saadaval ka b-osana.
  21. Mõtlesin eest ära võtmist remondi ja venitamise ajal... :roll: Ja see mida is lisaks kutsute, see on sama elastne ja pehme, kui see volvo jura.
  22. Võta need lisajubinad ja see ropp esilisa küljest ära ja kaku auto küljes olles seda enne sirgemaks.
  23. Kere on ikka üsna hea, võrreldes nende keredega, mida olen näinud ja mille kohta õeldakse ka, et kere on väga hea. Väga paljudel on kahju, et selline korralik masin juppideks läks, samas prügimäele ja vanametalli ei läinud miskit õnneks
  24. Kas sealt, kust tweetrid pärinevad, oli ka miskit muud selle helisüsteemiga kaasnevat? Või on sinu enda varasem tagavara...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.