Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. Eks kisun oma auto nüüd lahti ja testin seal ära, siis saab selle vea välistada. Mis mõttes sa neid omavahel oled vahetanud? Kõik kolm juhtivat kesklukumootorit on omavahel erinevad (juhiuks, kõrvalistujauks ja pagass) jäta oma nr mulle ps, see on jälle läinud.
  2. Pakun välja juhiukse pistiku ühenduse, mis on oksüdeerunud. Või toon järgmise aju sulle,kuigi see tuli ka töötava auto pealt.
  3. see seal ees jah
  4. Kataloog näitab küll sama hooratast läbi aegade, lisaks veel on sama hooratas e28 524d.
  5. Vaata, kas esimene hooratas on paigas, pole see hammasvöö peal liikunud kuhugipoole, on olnud ka selliseid peadmurdvaid juhtumeid, kus see on paigast. Lambda pole ka minu autodel tööd mõjutanud millegipärast...
  6. Sinu 2.0 võis all olla ükskõik milline differ, sama kehtib selle 1.8 kohta, kes garanteerib, et tehase kraam all on. Vaatad siltide pealt ülekandearvu kui muidu keerutades seda kindlaks ei oska teha ja ongi asi lihtne. http://wp1016621.wp027.webpack.hosteurope.de/fotost/f00023/f00023.htm
  7. Seda kruvi pole üldse vaja näppida, ma ei saa aru, miks inimesed seda kruvivad? Viga peab ikka kusagil mujal olema, ei usu ma seda truumu kruvimist ja pähkli juttu ka, Pähkli auto ei käinud ju üldseltki ühtlaselt ja korralikult peale seda kruvimist ka. Viga ikka kusagil mujal ka tema autol (pre ja face ristsugutis) Minu 325ia käib ja töötab ilma õhulugejata ka millegipärast, kui pistik lahti on ühendatud, ilusti ühtlaselt kohapeal, gaasi andes poob kinni. Oleks mul aega ja ehk ka rohkem vahendeid, võiks need vigased ja lonkavad autod ise huvipärast ükshaaval läbi vaadata. E30 puhul pole midagi üle mõistuse, enamus asjad on kodustes tingimustes kontrollitavad. Aju korrasolekut ma ei oskaks kontrollida ilmselt, kui ainult korras auto pealt proovides
  8. Milleks selline asjatu arutelu, need ongi e30 matid ja sobivad siis järelikult ka e30 sisse ju? Uksehinge remontkomplekt maksab 7€ tk.
  9. eix22 vastas kert6 teemale, kohas Tuuninguks vajalik
    Mina olen huvitatud esimesest stangest, põlle pole vaja.Kui stange on katkine või praoga, siis huvi pole, või mida pidasid silmas remondi/viimistluse all? Nüüd oleks vaja põllele huviline leida, siis läheks diiliks vist?
  10. e30 peakski nagu olema kõige kallim pill, teised pillid on katsetusteks
  11. el akende täskomplekt on hinnaga kuni 100e ja vent aknad läksid siin foorumis viimati 150 ära. Minul neid pole pakkuda, lihtsalt mainin sulle. Ilmselt ebayst sul mõtekas neid jälgida aga hinnad vast jäävad samadesse piiridesse.
  12. CD1 Makk on palju haruldasem, kuigi ega seda cdII ka ei liigu eriti. Võin teid säästa lappamisest. Tutikana saab veel kõiki mündikarpe, lisapaaki koos toruga (katted ja polstrid on ammu ended) ,enamus tööriistu saab veel, lainurkpeeglit saab veel, m-technik liiste saab veel (ca 100€ tk) ,karterikaitset saab mingile mudelile veel ja vent aknaid ka saab (mitte küll kõiki pudinaid. Ülejäänud asjad on ended ja kataloogides pole mõndade asjade olemasolust isegi pilte.
  13. See auto toodud mõningad aastad tagasi siia, kindlasti mitte 10a tagasi. Siin listis olevad asjad on väga haruldased, 8a jooksul (vast nelja aktiivsema) pole minulgi pooli asju siit listist
  14. Rreims, tegu on alarm süsteemiga, mitte immo, nagu inglased seda kutsuvad. Ainult obc võiks immoks kutsuda, kuigi eraldi on olemas ka immo e30, pandi enamasti lõpuotsa touringutele. Samuti kahtlen sinu pandud pildil oleva suure tööriistakastiga kattest. Seda katet pandi edition sedaanidele e30 puhul ja need olid väikese tööriistakastiga.Pildil olev suur tööriistakast ei ole ka e30 oma, vaid e34 oma! E30 immo (loodan, et piltide omanik ei pahanda siiapaneku pärast) Tegelik m-techniku jalatugi e30 võtmega veljepoldid Automaatne temp regull. E30 puhul haruldane, ilma kondita automaatne temp regull on isegi haruldasem kui kondiga koos. turvavöö kõrguse regulaator (mina olen näinud ainult pildil) Vent window
  15. Tööriistakasti valge jubin on e28 elektriakende emergency tools ja see ei puuduta e30 üldse, kastid ise on samad neil mõlemal, see koht on e30 tühi lihtsalt. Klaasist katuseluuk on USA teema ja üsna haruldane. E30 alarm system, eestis väga haruldane, muidu neid tehases ikka pandi peale mõnedele.(kel on miskit sellega seotut, võib mulle teada anda) Nahast polsterduse ja elektrilise klaasist katuseluugiga kabrio hardtop (kõva katus) Väidetavalt 8tk tehtud neid. Mündikarp tuhatoosi asemele. Mõndadel uuematel peaks see kajastuma ka lisavarustuse lehel kui "mittesuitsetaja paketina" Originaal käetugi koos joogitopsi hoidjatega, praeguseks hetkeks juba ENDED. M-techniku uksepaku liistud, ka neljaukselisele pakutakse neid. Ei tea küll kuna neid peale pandi, aga olemas on sellised asjad.
  16. Mul see raamatuna olemas, ei ütleks et seal nüüd miskit väga põhjalikku, palju infot ja pilte on ka inglismaa teema. Soovitan raamatut so wirds gemaht.
  17. Siis läks headesse kätesse.
  18. Hiis, see ammu müüdud
  19. Tehasest ei ole kärukonks ja m-technik ehk siis kärukonksu variandi tagastanget pole .KUi sul peaks leiduma keegi, kes külgedele eraldi soovi avaldab, siis ülejäänut võid mulle pakkuda.
  20. see on selle auto originaalsisu, tegemist edition sisuga, nagu oma lisade listist näed. usun, et eesti selliseid väga palju pole, kuulusid siia ka sama mustriga keskelt tekstiilist uksepolstrid, neid enam pole. Lisaks olid veel hallid konsoolid, piilarikatted jne, need hoian omale, ka neid liigub väga harva. Need taskud on ikka eraldi vahetatavad.
  21. Kui sul huvi on, siis mul on alles selle auto originaal edition sisu, käetoega tagaiste ja puha
  22. Need istmed ju lausa algusaasta pre face omad ja ei sobi sinna kuidagi ei mustri ega värvi poolest...Mis nende ägedate spordikatega juhtus siis? See heli paigaldus/värskendus on ikka eriti asjalik olnud, armatuuri ei tahtnud auke sisse järada et sinna vingeid kõlle panna ?
  23. eix22 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Loomulikult on see mõne fordi või jaapanlase laest pärit kell
  24. Peame raha koguma ja ära proovima need 600 pumbad. mul käivitusprobleeme pole, aga igasugu muud probleemid. Teil on kindlasti mehhaanilised pumbad juba peale topitud, need ju töökindlamad ja saab ise pumbast regullida kütust jne?
  25. Sellist asja pole toodetud ju ei originaali ega vuhvlina. Pre faceliftile läheb ikka m-tehnik 1.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.