Kõik, mis eix22 postitas
-
318i Cabrio '92 - Leks
Neerud ostis Leks b osana mäletamistmööda, ju siis ei istu paika korralikult või pilt petab. B-osa prillid on igatahes täis saast.
-
316i kupee '89 - eix22
Nii ta on. Pole neid püstoleid uurinud veel, esialgu räägiti 400 eurisest hinnast mulle, ei kujuta hetkel ette, kas see on odav nikats või kallima otsa kraam
-
316i kupee '89 - eix22
Enne kui põhikohad pole valmis ei hakka enam kuhugi näppu pistma,muidu kaob motivatsioon ära äkki Räägin algusest peale, et algselt oli visuaalselt kere päris hea, nüüd on ikka kõik tüüpkohad üle käidud. Sellepärast ma ei usuga mitte kunagi juttu "rooste puudub täielikult" , "kere ei vaja keevitamist" jne. See on utoopia, selle 25 aastaga saab see rooste ikka pugeda erinevatesse kohtadesse, isegi kui seda ei näe. Tõstekohad on tüüpnäide, juhipoolsel polnud mitte midagi näha, kraapisin mastiksi maha ja tuli isegi auk sisse, Ehk lisan pildi sellest ka mingiaeg. Mis liivapritsi puudutab, siis ei oska õelda, võimalik et se sisaldab soola ja hakkab roostetama, aga traatkettaga nühingi üle sellepärast.Eks igal linnalegendil on tõepõhi all. Aga enamus inimesi siiski kasutavad liivapritsi , ka ettevõtted - järelikult mingi aja peab ikka vastu. Ma lasen kõik tehtud kohad üle ja lisaks kohad kuhu ei saa muudmoodi ligi ja detaile ei hakka välja ka vahetama ja keevitama, ega see ka targem pole (kõiksugu kinnitused jms põhja all). Ainuüksi traatharjaga lastes pole ka mõtet ennast lollitada, siis lihvite rooste ja pleki ainult siledaks ja läikivaks, nn poorides on ikka rooste sees ja see on isegi palja silmaga nähtav mitte mikroskoopiline. Aga igasugu nõuanded ja soovitused on teretulnud. Põhjamastiksi suhtes teen äkki karmi otsuse ja ostan suure rahaeest spets püstoli ära, millega saab vastavat ainet peale kanda (mis ei maksa suurt midagi võrreldes püstoliga) ja see peaks suht originaalilähedane olema. Autosi ju küllaga veel teha ,et tuleb see ost vist ära teha.
-
Kiire küsimus M30B35 mootori kohta
Ma ei tea mei saa vist aru,mis torust sa räägid. Aga võta laser termomeeter ja vaata kas mootor on esimese silindri juures jahedam kui viimase.
-
Kiire küsimus M30B35 mootori kohta
Miks peaks siseringluse puudumisel mootoril kehvem jahutus olema ja eriti 6 silindril? Veepump ajab ju mootoris jooki ringi koguaeg. Termostaat peab sees olema.
-
316i kupee '89 - eix22
Tavalised keretööd, üllatusi küllaga, kuigi see ei üllata mind enam. 2-3 päeva veel keretööd, siis peaks ühelpool olema. Päev aega liivapritsi ja traatharjaga üle käimise peale. Happekrunt ja krunt peale, kerehermeetikuga üle ja siis võiks värvimise peale mõelda. Kui saan järgmise nädala ka vaba nädala, siis saan valmis ja olen graafikus
-
316i kupee '89 - eix22
Upin jälle enneaegselt teemat Tungikohad käsil, ei hakka kõigist pilte panema, suht identne teema, pilte niigi liiga palju siin. Juhipoolsed olid hullemas seisus. Kõigile läks alla paks lattraud, et saamatud võiks vabalt nüüd sealt ükskõik millega tõsta Algselt oli kerge rooste triip näha, sees oli põhi ilus. Siiski oli piisavalt roostes,et oli mõistlik juba uus tükk panna. Nüüd väike paus
-
E30 pildid internetist.
Tagarattad ka keeravad,mingi haruldus jälle
-
316i M43B18 '89 - Nurgatagune
Spido ei saa ju valetada, andur on diffris mitte, kastis.Spido valetab siis kui rataste suurustega mängida.
-
BMW E30 325i '88 - -Kaido-
See on originaal 325 kupee musta värvi ja m-tehnik paketiga (lisaks mhw tagatuled,mis ebays maksavad kuni 500€), enamus rullitajate unistuste kombinatsioon. Ostuhinna õigsuse üle las mõtiskleb omanik ise. Meil sellisteks aruteludeks nüüd teine teema olemas
-
BMW E30 325i '88 - -Kaido-
Võibolla sa ei pannud tähele, et see on originaal m-tehnik ja hind suht õigustatav. Lisaks sellele aerodünaamilisele spoilapaketile kuulub sellise auto varustusse ka edukalt peidetud ja peitunud rooste tänu laienditele. Lisaks ei hakka keegi autot ostes kohapeal laiali lammutama, et kõike roostet leida ja näha. Kaidol lihtsam oma sõbra erxxi juurde lohistada, 2 autot mahub seal kõrvuti külili olema küll
-
316i kupee '89 - eix22
Juhipoolne nurk Siin ei aidanud ka teiselt autolt lõigatud tükk, tuli uus teha selle järgi ikka. Pealtpoolt valmis. Alt vaja veel mõlemat nurka ja ehk miskit veel keevitada
-
316i kupee '89 - eix22
Mina ei keevita, vaid üritan ,aga võimatu sellise kooslusega teha normaalset tööd ja see venitab tööaja pikkust kõvasti ja närve jõhverdab samuti Akukast, kui mastiksit ära ei kaku ja kruvikat läbi ei suruks, siis võiks õelda vabalt "rooste puudub täielikult"
-
K:Piduriketta kruvi
??? http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/4-doors/Europe/325i-M20/LHD/M/1990/january/browse/brakes/front_brake_brake_disc/
-
www.h2.ee
Enamus saavad, kes rohkem peale on käinud seal, Eestis max 15% arvutuslikult (nende jutu järgi 10%) Muidugi ,kes saab käibe ka tagasi, sellele soodukas suurem siis.
-
See kemppi on jällegi pooltelgede ja pukside surm Mul neid jagub, kui huvi Lisaks peaks üks differ ka üle olema, kui huvi.
-
Ma tean vastust imestusele Eelmisel lehel kus video oli ja pikk arutelu mõnedega ja sa vastasid et käed küljes ja teed kõik korda, et peale rehvide kulumise ei juhtu ju midagi, mõtlesin sinna diffrite minevuse ära mainimata, aga jätsin tegemata. Kohapeal põletamine hukkaks ilmselt ka tutika diffri õigepea. Lisaks pole põletamine mingi jõu näitamine, pigem kehv pidamine. Kunagi siin kahepoolese vennad kiitsid kui hea neil põletada, et isegi kolmandaga jaksab. Tegin 316 touringuga katsetuse ja sain ka kolmandaga rehvid põlema.
-
Liikmete haridustase?
Mõned koolid läbi käidud, aga ometigi olen piisavalt loll arusaamaks ülal oleva postituse sisus kasutatud lühenditest Haridus ei tee meist neid, kes me oleme.
-
316i kupee '89 - eix22
On ikka ka üllatusi , akukastist lükkasin eile kruvika läbi, akupool oli ilus valge plekk ja koopas pindmine rooste, aga kruvika urgitsesin läbi ikka
-
316i kupee '89 - eix22
Lõikasin augu ikka suuremaks ja algselt alles jääma plaanitud esiserva jupikese ka ära Mõnda kohta ei saa relakaga ligi, peab trelli otsa miskit väiksemat vaatama ja üle lihvima veel.
-
316i kupee '89 - eix22
Natuke sai jälle tehtud. Kõlariauk "taastatud", enne olid kõik kinnitused katki ja auk sissepoole surutud ümberringi, tehtud ka paar sisselõiget, ilmselt suruti suurem kõll sisse, teine pool on puutumata imekombel. Põhjalik ülevaade ühest e30 probleemsemast kohast.
-
Lobamokkade rubriik
Kui sa ei tea, miks siis arvad et ainult sakslased on purjus olnud antenni asukoha määramisel Tegelt peaks ka lihtsamalt saama, kaku sirmid lahti, käesang lahti, esimesed piilarikatted lahti (paremalpool jookseb ka antennijuhe nagunii, uksetihendid lahti, laeriie lahti kereküljest ja peaks ligi saama.
-
Lobamokkade rubriik
Miks,kas mõnel muul katuseantenniga autol saab selle kätte ilma lage eemaldamata?
-
Lobamokkade rubriik
Universaalne või originaal, see ei päästa sellest tööst. Pane siseantenn võimuga, kui olemasolev on ilusti kinni ja sealt ei roosteta jne.
-
OTSIN 585 TCS OMANIKKU!
On tõesti korralik, ei vaidle ,aga võtke osadeks, siis näete et on vaja keevitada ja kuidas veel....