Kõik, mis Metalheart postitas
-
Lobamokkade rubriik
Genfi konvensioon ja sellele vilistamine või mitte, Eesti ju euroopa õigusruumis juba ammu aga siiamaani vilistati suhteliselt ilusti sinna Genfi poole. Uue LS see asi muutub ja mentidel pole seadusliku alust trahvi tegemiseks, küll aga saavad nad kuni jõustumiseni pläga pläga Riigi Teatajas mehepoegadele vastu haku eest trahve krijutada nii mis kulub. Tra pool elu läbi 30 kukkus, :? keksmine eesti mehe oma on 62 vst. oh perv
-
Lobamokkade rubriik
Tre, Imageshack.com vms lasi ka pilti üless apploodides kohe foorumi suurusega pilti laadida ja siis laadis kohe nii pildi üless, et laetud pilt ongi kohe foorumi postituse suurusega üles laaditud. Linnuke peab olema õges kastis aint. Sellel autol on valged kõlarid kaugtulede asemel. Ja kojamehed on ka üleval, ülikiirelt on keeratud lukust võti välja Ja üli madalale on mehed klepsu kleepinud. Samad mehed vist kes e30 org klepse teevad, ikka üli madalale on sihitud. uviline
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Einar sa ei ole kaltsujoodik. Viina juuakse Selveri parklas, pudel peab olema antika all püsti nii, et kui ment eemalt vaatab siis ta vaatab et antikal on hoopis kolm jalga ja ei tule tüütama. Sest ment teab ka kolme jalaga alumiinieum antikaga autosid. Vot
-
Lobamokkade rubriik
Kuna jõusaalis saadud õlavigastus ei lasknud muud eriti teha kui Juurt ja Kivirähku kuulata raadiokastist ja eurovisiooni peale vaadata telkust siis võtsin niikaua viina kuni Eesti viimane oli, kui need vaking Leedukad meile punktid andsid ja me viimase koha kaotasime ei läinud enam mitte üks pits alla. Mina olen pettunud, et me viimaseks ei jäänud. olesja
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Ma nagu tavaliselt ei võta lugejate autode all sõna, kuna mina pole kellelegi ütleja ega miski, omal rat sama roostes. Suveks kõtsi maha saaks, RS on okei, toonkile maha, helepeez sisu sisse ja on priljantne sliiper, koos M-tekk I. Ah pohladzemm, eks iga mehe oma asi kuidas teeb ja mis meeldib. Lihtsalt tore vaadata, et osadele pre-d ka peale meeldivad. thumbs up. A
-
Head muusikat autosse :)
Kukerpillid ja Traktoristi laul Las mürtsub traaaaktor... Parampara Pohui Partei
-
324td touring - Madis
Tahmas peaga ei viitsi mitte arvutada, mis ET-ga velg all on? ps. pläkk änd whait pics are tetsiljon petter thän kolored vans. tahmanägu
-
Garaazidega/pindadega hangeldamine.
UP-UP, terv, Are 56902772
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Eila oli hind alles 56 vms Tra, miks nii palju eestis saab kupee juba 1600-1700€ eest ju A
-
Ka meie rindadel on asi muutusteta. Pole mitte üks pee ss tuld. Sama laks tallinnas vist garaaze pole, kus saaks olla võtmepoiss. Are
-
BMW 318i Touring 93/05 Design Edition - Kaspar
Tere, Ilus kuut teil, tagaluuk on okei? Kui ei ole siis ma olen lennuki ehitajatelt kuulnud, et see kallatakse "veduri, kolmanda, käigukastiõli" täis siis ei hakka seest välja mädanema. Aga muidu pole nagu keevituskärul väga vigagi, see bbs ajab asja kiima ilusti. Aga noh nats igav auto on, puhastverd läti plastiku järgi kibeleb okei, A
-
Tere, Sarnane soov oleks ka mul. Üürin garaa¾i, võiks olla ka u.50 ruutu pinda ja kõrgus peaks olema sellel ruumil nii palju, et saaks sisse lisada sinna kaks tõstukit ka. Pisike laoruumivõimalus on + Piirkond sama mis esimese postitaja oma. Pakkumised teha +372 5690 2772 , pm või trykkdesign@gmail.com parimat, Are
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Sinna tuleks inglisilm ka sisse nipitada. Turbo vile matkija ka sumpari otsa ja põhimõtteliselt respets ja feim on saavutatud juba lõunakate juures, Tartus saaks ka juba viis pihku ma usun. terv, koheolensoomes
-
Ilusad karbikesed, jõudu EMM
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Tere, Vot see mees on tantsul6vi, ma ei teagi paremat plaani kui s]pradega pilkutamise k2igus auto yle v66bata... Isegi olen ammu heietanud plaani joosta musta rulli ja rekav2rviga auto yle. Aga selleks oleks vaja pling pling plekki sinna alla, mul on k6ik plekid siuke yhtlane 6m|s merepind, seega rullitada pole seal midagi, senna saab kardulast panna. Aga sinu autol on kyll k6ige ausam kasukas seljas ja reidis ma annaks sulle kohe sms kymme pointsa, see tagatiib on ka 2ss, nagu emm kolm oleks kohe. Minu arust see must be sellel autol, seega 2ra seda 2ra v6ta, muidu teeb Kihnu Virve vitsu sulle... Ei mis ilus ribi, edu ja paukku A
-
BMW E30 323i kupee '84 - collaracer MÜÜA
Tere, Kuulasin Roosilehe 'Turvamehe' lugu ja k2raudade v2lja kaevamise kohapeal tuli kohe see riist meelde... Kas masuaja higikelts on oma tumeda tiiva sellest k2rust yle visanud? huviline a
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Vat seda tahaks mina ka teada, nüüd hakkab ideid pritsima igasuguseid ja huvitavaid. Ka minu huvi oleks milline kilometraas ja milline sõidustiil selliste asjade jaoks vajalik oleks. Osad räägivad, et peab sõitma rahulikult ja alati ennem mootori temoperatuuri saavutamist tuleb oodata vinti andmisega. Õli vahetada peale 2500km ja nii edasi ja nii edasi. Kangemate nukkadega ja sisudega konedele käib see sissesõitmine "närvilise" sõidustiiliga ja pidevas kõrgemas temperatuuris... ps. Et sinu autost ka mu post jutustaks siis ükspäev nägin su autot aga ei mäleta kus, täis olin... kus on tõde? A
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Ma varun aegsasti iga aasta talvekardulast ja jõgeva kolast, aga ühel mehel on varutud kogu 10a õlid Riist on küll libe nüüd, isiklikult arvan, et oleks ilus Borbet A kena randiga rattad aga nohh pole minu asi paukuda, teise mehe sara ju. Mind uvitab oopis selle kondisüsteemi tihendus. Kui palju seal selle hermetiseerimis ja sajepalkaga tööd on, et ta üldse oma vedelike hoiaks? lebo riist, A
-
320i Cabrio '89 - Jann
taytz kribas: Ei tohi, Keilasse tuleb siis teevad jõustruktuuri liikmed Melsar, Pedask ja Salis talle kohe ipponi oma Nissanis. Tumedate tagatulede korral peab see helkuri teema olema seal, miks ei oska öelda. Mina tahtsin hoopis teada palju siuke juratamine aega võtab, kunagi suureks saan ja mõne pre kupee ette võtan siis teaks arvutada:P Okei okei, aitab plämast, ilus riist, kena värv, edu ja õnne naistevallas jne. A
-
Las see vend kes sul tegi, harjutab, natukene, ennem, ma saadan sulle paar toorikut linnast, 4vasakut, alumise otsa mädaga ja 4 paremat, siis kui tal need tehtud siis lase oma riistale ligi alles, eks. Need tiivad saada mulle mis ta tegi, ma vaatan ka omakorda üle mehe töö. Kui on okei siis ma viskan kohe ära need ei jäta vedelema. Komad jäid maha ja said otsa Pats
-
318i '88 - mTim
Fotopoeta tühi udukapesa mustaks siis pole nii õhuline su autu... Mata kulmud maha, siis tulevased leiavad ka midagi meie naabrite esiisade kultuurist, tuli mustaks -80 ette ja -60 taha ja pole toonklaasi vajagi kui juba on ülbe mäshiin valmis. Sry Muidu täiesti kobe, aga näinud vist ei ole su autot linnas. A
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Turbiin TV Pigem paneks ka tühjad õllepudelid sinna kasti mis on loodud selleks et uutesse õlledesse investment teha kui sinna kasti mis ära viiakse ja naisele sele eest rula ostetakse. Ootan TV avapaukku, kas saatejuht on olemas, tee nagu mootorite tv, selgitus on juures alati miks nii ja nii edasi aga künes mitte kirjas. Kirjutada ja teoritiseerida oskavad kõik, eriti open track foorumis... jalkaunt
-
Liistud küljest ja viin suhu... elagu,elagu,elagu... Teemasse ka; ma nägin vist ükskord su autot sõitmas Tallinnas, rohkem pole enam näinud. A
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Järjekordne peldik Päris kena flop on jah, peaaegu mastirida. Autoiharad ilmselt kaagutavad selle juhiistme küljetoe värvi pärast, pästärds :? Nahk kulubki nii ja asi 30ndates ka juba ju, peabki olema niuke, ma ei saa aru kuidas need polstrid nii uued välja näevad seal kuudis ... nõme :oops: pik