Kõik, mis P2hkel postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Võtad ja paned sõbra rooli selleks hetkeks ja ise jood kõrval õlut. :wink: Kui kruiis jm sellist toimuks siistahaks ise kah kohale tulla aga ennem on autoga natuke tööd vaja teha.
-
K:Stroker
Noh peaaegu ma mõtsin et kas kõrge v madalaga ei tuld meelde täpselt. Edit: Nii palju kui ma kunagi Silwerilt uurisin siis odavam ja kiirem moodus jõudu arendada oleks oska e36 m3 moto. :wink:
-
K:Stroker
Niipalju kui mina aru olen saanud siis stroker on vabalt hingav ja suuremaks puuritud mootor mis on ka vist madala sureve astmega, aga ma võin ka eksida.
-
Noh ei ole hullu natuke vb liialdasin 39.8 palavik aga sattusin korra arvuti taha ja mõtsin et tulen läbi kogu aeg voodis kah ei viitsi olla.
-
Mul ei ole joomisest vaid sellest et ma olen haige migi 40 palavik köha nohu jne ...
-
Ise kohale ei tule kuna väga vastik on olla. :roll:
-
Mõne muu autoga võin täitsa tulla isegi aga enda omaga veel ei saa.
-
See esmasp veel ei luba end kohale aga kui baberid korda saab siis hakkan ikka kohal käima. :wink:
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Kusjuures kui õigesti mäletan siis sa vist ostsid minu käest isegi ukse ja tagumised polstrid.
-
Sisu oled juba kokku pannud? Kui jah siis ootaks huviga ka sellest pilti. :wink:
-
Sport käigukasti kohta? (dogleg)
Oih sry ma ajasin sind daqqeriga sassi. :oops:
-
Kui see kast jänxi käest ostetud siis peaks olema m52b28, 5 käiguline kast + tagurpidi käik. Vähemalt nii palju tean mina kuna see mootor mille otsas see kast oli on mu sõbra endise auto pealt ja sinna sai pandud m52b28 kast.
-
Kas see on see sama kast mis sa Jänxi käest ostsid ?
-
Kui see on nädalavahetus siis mina oleks arvatavasti käpp.
-
Võiks hiljem olla siis äkki on mul kah lootust jõuda see aasta veel autot testima raja peale. :roll:
-
Kõrvalisse kohta ei saa sa oma punasega äkki ligi lõhud salvo ära
-
Kui terve aujto on must kaasa arvatud tagatuled siis minu arust kollased esituled ei sobiks nii väga aga see on muidugi minu arvamus. :roll:
-
Kas mulle tundub v on vassakult poolt rehv ja tagumse akna liistud punaseks saanud ?
-
Smoke suunatuled
Aga kas lõuna eestismõnda nn tuuning poodi ei ole ? Ma arvan et seal peaks kindlast kohapeal olema või siis saab tellida.
-
Kuida esiotsaga lood on muidu ? :wink: Tagumik paistab väga kena.
-
Kahjuks seekord veel mitte. Olen venna e36ga kohal.
-
Täna kell 20.00 siis arenal ?
-
Nu aga teeme nii kahjuks ise e36ga kohal.
-
See päris iga esmasp ei toimu, et me enne ikka viimasel ajal lepime kokku kui toimub. Aga ise oleks kah täitsa käpp täna.
-
M:suured pihustid
Nu vot ei olnud ju nii raske. :wink: