Kõik, mis P2hkel postitas
-
325 '87 - Snoop
Teema kuidagi unarusse jäänud ja autot pole mustamäel enam kohanud kah et mis masinast saanud on ?
-
Klubi kokkutulek.
Mai kujuta ette kus seda teha aga kõige mõistlikum oleks kuskil Paides siis kõigil ühepalju tulla. :wink:
-
Klubi kokkutulek.
Saaks siis äkki 28 v 29 kokku kuskil ja räägiks tiba juttu ja vaataks masinaid. 8)
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Jõudsin ja sõidab veel aga juhipoolsest on traadid väljas. :oops:
-
Klubi kokkutulek.
Millal siis kokku plaanis saada autot ?
-
Klubi kokkutulek.
Aga mis arvate saaks mõniõhtu okkku kuskil räägiks juttu vaataks autosid ? Kuidagi unarusse jäänud see teema.
-
Mis krdi kummi vilin vihmaga ei lähe lihtsalt kohalt ära nii nagu peaks aga kummi vilinat ikka ei tule . Ja nuh mis teha on vaja sõita ja seatiga ma kah sõita ei viitsi ja martin mulle enda autot ei taha anda Edit värvimisse vist enne ülejärgmist kuud ei jõua kah vist kuna enne vaja tagapidurid normaalseks saada, ehk siis kettad. :wink:
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Õrritaja.
-
Niisiis esiots peaaegu komplektne. Oleks veel vaja seda põlle ülemist osa mis käib võrede ja stange vahele ja siis võrede kinnitusi. Hetkel näeb siis auto selline välja: http://fotoalbum.ee/photos/weedboy13/29775975 Vaatab kuida rahadega järgmise kuu algul on kui kõik jupid kokku saab siis viin auto värvimisse.
-
Sain siis lõpuks auto kätte ja auto näeb siis selline välja: http://fotoalbum.ee/photos/weedboy13/28970151 Ja loodan et saab ädala lõpuks M-tech II põlle kah kätte siis veel paar juppi ja peaks maisn korras olema (va. värvimine, see saab vast järgmine kuu teoks.)
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Kas neid tulesid oleks veel võimalik tellida ?
-
Täna sai siis autol mootori padjad ära vahetatud ja mootor ilusti paika lükatud. Ning viisin auto töökotta kus tehakse esiots sirgeks (juhipoolne flansekas ja kõik muu vajalik) Auto peaks kätte saama järgmine nädal siis võiks muud detailid kah sebida ja kokku panna ja millalgi siis värvimisse viima.
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Aga kui te koguaeg põletate niimoodi ja ruunate seda mootorit siis varsti käik üks kõva pauk ja mootor on kottis. :roll:
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Nu kuida auto edeneb ?
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
Mu enda auto on laiali ma olin sõbra e36-ga.
-
Nägin kah täna lõpuks selle masina ära nimelt siis bussijaama juures mingi tunnike tagasi väga kena masin on. :wink:
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Väga kenaks ja korralikuks oled masina saanud aga mis edasised plaanid ka autoga on ?
-
318i M-technic '86 - Maero
OT: aga kroomi nagu üle värvima ei hakka ju v mis ?
-
318i M-technic '86 - Maero
Kui saladuseks pole siis kust sa muidu need mustad neerud leidsid v need olid ostes küljes ?
-
316 '88 - M-Tech
Kuida sul see m5 mootor muidu edendeb ? :wink:
-
M52B28 jah midagi sinna kanti kui kõik plaanipäraselt läheb aga vb varem isegi kui keegi bingolotovendadest mulle mingi 100k võitu anda tahaksid:D
-
Seda küll nüüd tuleb kõige pealt korda teha ja kui seda veermiku asja vaadata siis läheb arvatavasti kõik 2.5 asjad peale seal hulgas ka madaldus, Aga sinna aega veel.
-
Leidisn mõned pildid autost siis milline ta välja nägi kui ta ilus, puhas ja terve oli.
-
JA sa said selle seal pikal sirgel siis ? Krt ma suutsin enda 1.8st mingi 150 vb 160 kätte saada ainult. :roll: Aga muidu edu sulle.
-
Kui suureks need kiirused umbes lähevad seal saugal ?