Kõik, mis P2hkel postitas
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Niih täna sai siis lõpuks uus moto vahele tõstetud aga kahjuks ei saa arvutisse pilte tõmmata kuna kaamera juhe kadunud. Igatahes moto aiste vahel, aga väga palju tööd veel teha. Mõned asjad kakoti all ilusti panna, juhtmestik ringi teha, kardaan ja väljalase alla panna, käigukast korralikult ära kinnitada, voolikud õigesse kohta ühendada jne. jne. Igatahes tööd jätkub veel päris kõvasti. Puhkus saab ilselt sisukas olema. :wink:
-
316 '88 - M-Tech
Millal siis sõitu saaks ? Aga muidu on auto väga Ilus saaks kunagi enda auto kah juba valmis :roll:
-
316 '88 - M-Tech
Hehe agajah 18" on minu arust natuke overkill e30-nele aga igalühel on oma arvamus aga kui midagi ostad siis ma arvan et tuleb midagi sama kena nagu praegused või veel kenamad. 8)
-
316 '88 - M-Tech
Mis veljed siis plaanis ikka samad ?
-
316 '88 - M-Tech
Kahju et eest vastu käib muidu võiksid nii jätta ja tagant võiksid kah madalamaks lastamingi 40mm 8) Aga siis peaks kindlasti ka silmad lahti meie Tallinna tänavatel sõitma :wink:
-
316 '88 - M-Tech
Päris kena näeb välja nüüd ilusti auto puhtaks ja kenad pildid kah teha :wink:
-
325 cabrio - Kert
Kusjuures esimest korda vaatan et 18" velg isegi sobib mõnele e30nele. Aga jah mu jeep on peaaegu sama kõrge
-
325 cabrio - Kert
Täiesti pekkis siuke tunne et soeta kah endale cabrio järgmise aasta suveks :roll: Neid ikka tuleb meil siia klubisse nagu muda :roll: Aga igatahes edu ja loodan et varsti auto nagu uus. :wink:
-
BMW 320i '87 - John325
Selliseid roole on tehtud spetsiaalselt e30 jaoks kha ja sinna eiole vaja mingeid vahetükke aga neid roole liigub paraku päris vähe müügis isegi pikemat aega otsinud aga leidnud ei ole.
-
BMW 325 ACS3 cabrio '89 - kurjam
http://www.roadfly.com/used-auto-parts/-1/posts/9_BMW/235_3_Series_Parts_E30_/6684_BMW_e30_Hardtop.html Leidsin siukse asja netist päris korralik tundub kah pildidlt aga ei tea kuidas kohale saatmisega lood on.. :roll:
-
316 '88 - M-Tech
Nu kui sa nüüd lõpuks pidurid alla saad siis teed mingi päev sõitu kah ? Ja siis saan äkki püstakutele kah järgi tulla. 8)
-
K: Tuuningu legaalsus eestis!!
Vaadates seda videot tuli küll siuke valus tunne peale aga kas mingeid pilte kah kellegil on et milline see masin väljast oli peale seda matsu ? See on nüüd küll vist OT aga loodan et ei pahandata. :roll:
-
316i '88 - Henrik
Mnjah ma pakuks sama et kui juba siuke remont tuleks siis oleks lihtsam juba uus mootor osta ja suts võimsam kah äkki. :wink:
-
Mnjah see oleks veel omaette huvitav old kui kellegi küünlaga maha lasknud oleksin aga nii hilja eriti kedagi ümbruses pold ehk kuskil 4 paiku öösel.
-
316 '88 - M-Tech
Aga kus kohast sa need tuled muidu tellisid ja palju raha need maksid kui saladus pole ?
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Korralik ette võtmine pistab tulevat aga kuskohas värvia lased ka ja kui saladus pole siis ps võid mulle hinna kah saata.
-
Minu viga lõi küünla minema hoopis ja samal hetkel lõi ka leegi ööpimeduses üle katuse. :oops:
-
Et siis sai see nv veits auto kallal möllatud ja mootor maha kistud ning juppideks võetud. JA avastasin siis et 3 sil. klapp oli lahti jäänud ja plahvatuse käidus lendas klapp minema.
-
Värvimine,Remont,Keevitamine,Autode käsipesula kassi 6
Selline küsimus siis sulle et palju läheks maksma e30 coupe täielik ülevärvimine ja sinna juurde kuuluvad eeltööd.
-
BMW 325ixt '85 - domain
Vaadates seda et kui palju sealt garagest neid tühjasid Ice pudeleid eile välja tuli siis jah.. Aga igatahes edu masinaga.
-
Ega ma ise vaatasin aint kenasid pilte sesalt kuna ma rootsi keelt ei jaga mõhkigi 8) .
-
Nuh mul vähemalt kerega nii hullu midagi ei ole et keretööd läheks koos värvimisega kuskil 20k, nuh sillad teine samapalju otsa ja siis lõpuks mootor ilma turbota oleks kuskil 40k (kap remont seal sees). Aga tegelikult jutt on suurest rahas ja eks näis mis saab. Eks see aega võtab ja ega ma nii pea autot liikvele ei plaani saada. Kui hästi läheb siis äkki kevadeks või suveks kui joppab siis äkki varem. :roll:
-
Tegelikult ma suts olen uurinud seda turbotamise asja aga ma väga tark ei ole kah selles aga uurin koguaeg edasi ja mõtsin ikka targematelt abi küsida selle turbotamisese asjus.. Ja ilmselt kedagi targemat appi kah kutsuda kui sinna maale jõudma hakkan.
-
2.7i Ei pea eriti rõhule (e. turbole) vastu vähemalt nii olen kuulnud.
-
2.7i Ei pea eriti rõhule (e. turbole) vastu vähemalt nii olen kuulnud.