Kõik, mis P2hkel postitas
-
318i Touring - Zius
Kas kapott on carbonist või lihtsalt tumedam ?
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Kuida masin edeneb kah midagi uut kah toimund ?
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
Päris korralik jah. Ma arvan et selles autos võib küll ennast väga turvaliselt tunda ka suurtel kiirustel edaspidi :wink:
-
Aga nuh nüüd muutud ise äkki kindlamaks ja julged tsipa rohkem vajutada?
-
318i '88 - mTim
2.0 minu arust üks mõtetumaid motosid e30-nel edasi ei lähe ja kui hakkad tallama siis ei ole ökonoomne kah pigem siis pane juba uuema tüübi is moto.
-
318i '88 - mTim
Umis on kusjuures tihendid suht odavad vähemalt õlivanni ja õlivanni kaane tihendid olid kokku mingi 500.- või 600.- Aga jõudu sulle. :wink:
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Üks kena pilt veel mälsetuseks milline masin välja nägi kui korras oli: Loodan et masin saab samasuguseks või siegi paremaks. :roll: Võib lukku panna teema ja endiste alla tõsta. Samas e30le jään truuks ja kui ajad paremaks lähevad toon endale uue.
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Üleültse võiksid masinast rohkem rääkida et mis teinud oled jamis edasi plaanis .. Aga muidu jõudu.
-
325i '90 - Krst
Krt ma ei saa aru mis majandus kriisist siin eestis räägitakse... Kogu aeg tuleb aina uusi trbokaid meile siia klubisse :twisted: Igatahes jõudu, jaksu. ja suurt rahakotti sulle. :wink:
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Sry for OT aga mulle nt meeldivad angelaadgid 8) Aga jõudu masina ehitamisel siis.
-
316 '88 - M-Tech
Ned veljed sobivad päris hästi e30 alla Ja üleültse on amsin kena. 8)
-
316 '88 - M-Tech
Nu kui sulle praeguse motoga juba nii tundub siis ma ei kujuta ette mis siis saama hakkab kui endale selle M5 moto koos fööniga vahele lased 8)
-
K: Tuuningu legaalsus eestis!!
Sellest ongi siin samas räägitud eelmise lehekülje peal.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Jah kuskil kuu aega siis äkki ma saan kah enda omaga kohale tulla
-
BMW 318 1990 - Lauri
Väga kena masin! Millised bilsud valisid ? Endal plaan samamoodi veermikuga teha suvel. Aga jõudu ja jaksu. 8)
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Mnjah oleks auto koos tuleks kah heameelega kohale aga kahjuks seekord jääb vahele enda masinaga kohale tulek. Kui isegi tulen siis ühe teise bmw-ga. :wink:
-
Täpselt sama mis taytz ytles. Aga selle mootoriga veel tööd on ..
-
Siis kui kõik sisu sisse saan 8) .
-
Ei ole veel läksin kella poole 9ks cargosse aga cargo oli hoopis 8ni lahti :roll: Vaatan siis kas homme lähen ilmselt järgi v siis ülehomme.
-
316 '88 - M-Tech
Samas kui sa paremad ette paned ja kiilaka peal peaksid järsemalt pidurdama kisub sul kohe külje ette. Sry for OT.
-
316 '88 - M-Tech
Mnjaa mina paneks kah ikka korralikumad taha. Aga Mihkel kui rehvid alla saad ja masina välja ajad garagest siis kas sõitu viitsiksid teha ? :oops:
-
Niih täna sai siis endale uued istmed toodud täpsemalt siis mustast nahast bmw sportistmed. Homme peaks ka M-tech 2 rool jõudma kui hästi läheb ja siis nädala jooksul veel ka mustast nahast polstrid . Tehnika poole pealt siis nii palju et mootor on nii nagu on. Vahepeal sai lihtsalt jõud otsa ja ei jaksanud enam tegeleda. Selle nädala jooksul üritan kõik mis ise oskan, suudan ära teha ja siis järgmine nädal läheb auto sõbra juurde tegemisse. Aga kui kõik plaanipäraselt ja hästi läheb siis on lootust saada järgmine nädal isegi auto omal jõul liikuma. 8)
-
Teeam kuidagi unarusse jäänud kuida masin edeneb kah? Midagi uut plaanid kah selleks hooajaks teha?
-
Simply the bEST
Aga kas siis tavaline e30 coupe läheks kah sinna klassikaliste bmwde alla? Loomulikult korras auto.
-
Aga ma ilmselt ei kuulnmud aga kui ülesse leidsid siis väga hea tahaks proovida seda. Igatahes ma homme helistan sulle.