Hüppa postitusse

Renx

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Renx postitas

1. lambda korras? :roll:
  2. Renx lisas postituse asukohas Tuuninguks vajalik
    Tere, oleks siis pakkuda pmst tutikas(2 korda kasutatud) autokülmik Nordy.Peal on jahutus-kui ja soojahoidmissüsteem.Toiteks 12v või 220v ja sisemaht 21l.Asub Tallinnas ja hinnaks on 25euri. 56 498 445
  3. Renx vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=19132 8)
  4. teeks nii, et kui sajab siis mustika all, aga kui päike väljas nagu hetkel, siis arenal 8)
  5. ka kohal, kui just Pulgaariasse komandeeringusse ei lähe :roll: ...
  6. ma veeren läbi :roll:
  7. Renx vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    sain korda...tänud Allan L-le 8)
  8. Renx vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Tere,mul väike mure. Nimelt vaja ühte plekkvelge veidi keevitada(umbes 3cm mõra sees)...kes täna-homme TLN-s soodsalt ära viitsib teha?Tänud juba ette!Renx 56 498 445
  9. käidud, joodud, grillitud jne....ja igakell läheks tagasi ..niiet nautige puhkust krt :twisted:
  10. kui ilm ok, siis arena ja kui vihm jne...siis ntx mustikas.. :roll:
  11. rahu, natuke uumorisoont ka peale rasket tööpäeva :wink: ...no avaldati arvamust sou vatt...teed ju autot ikkagi endale ja kui sulle meeldib, siis savi mis teised arvavad...vaata minu tranduletti...rulliga värvitud, individual käetugi....eelmine mootor sõitis aint vana õli jms peal....poofik pole ve?...niiet lenda aga laivi 8) ...aga need tuled sobivad siiski rohkem kuskile mujale...
  12. homme on keegi tulemas? :roll:
  13. oh teid küll :twisted:
  14. Renx vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Õnne siis Paka-le ja perele :: :: :: :: :: :mrgreen:
  15. jeesh, suvi ju alles ees, küll jõuab 8)
  16. mõnusad pildid 8) ...ja kui ma neid grilli pilte vaatan, siis....krt järgmisel korral ma ei värvi bemmi tööjuures 13h jutti enne kruiisi....ei jää magama vähemalt
  17. jeesh, põrkaks ikkagi oma madallennuga ka kohale ja teeks grilli ja värki :twisted:
  18. Renx vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Tänud õnne eest....ikka läheb vaja :twisted: ....laul oli ka hia
  19. et siis täna(kolmapäeval) arenal kell 20.00?....veeren läbi sealt igaljuhul....ja kui ilm jama, saab mustika alla veereda
  20. eiei, ootama võib ikka jääda...oleneb, kui hea närviga oled
  21. Renx vastas Tiit postitusele asukohas Rullide kokkutulekud
    tnx 8)
  22. seekord läks siis nii jah ...ja kui karpa timmis, siis see 66kw teeb imesid....kui veidi meelitada...aga see selleks ..
  23. muljed on mõnuzad :twisted: ...pilte pole
  24. ja tuled ikka prefeissiga juba?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus