Hüppa postitusse

MairoG

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MairoG postitas

1. Sellised värdjad vargapoisid pooks nende oma tilliga üles krt :evil: Loodan, et saad nad kuidagi kätte :twisted:
  2. Väga kena töö Mis ajaks plaanid siis masina lõplikult valmis saada :twisted:
  3. Tagasi, täna oli küll üpris palju masinaid
  4. Ma kah kohal, et kui unustama peaksin , siis võib telefonis märku anda ja sõimata
  5. Tagasi kodus, ning Mario sai natuke meeldivat sõitu ka tagasiteel
  6. Kui midagi elutähtsat ette ei tule siis olen kohal
  7. Jah, seekord ma ei joonud kodus õlut kusjuures mõtlesin avaks õlle aga siis tekis mõte, et krt peaks tulema kohale
  8. kohal käidud ja tagasi nüüd, miks kõik alati haigeks jäävad, kui kogunemine toimub ?
  9. Kes seal hetkel on ? plaan ka kohale lennata
  10. Jaxa13 müüs neid ka muidu siin foorumis, kui ma ei eksi, oli hinnaks 2000.- vist
  11. Täitsa kena masin jah 8) proovi veel ette udukad ka leida, siis oleks juba veel parem 8)
  12. Njaa.... need kollased kaugtuled on ikka niiii üli-sexikad, et hakka või ise kah ostma selliseid Palju jõudu ja jaksu 8)
  13. Minu 325-l hakkab bensupump alles siis tööle, kui käivitan, kui süüte sisse keeran, siis pump taha ei tule ennem. Aga see pumba tööle hakkamine käib ka läbi starteri tõmberelee ergutusjuhtme, sest nii kui selle ergutuse tagant lahti tõmban, läheb pump tööle ja jääb tööle, kui süüde sees. Foorumis oli ka E30 elektriskeemide teemast juttu ja vastavad lingid olid ka olemas, kust said alla laadida ja uurida, sealt hea vaadata
  14. Oli siis ka kedagi seal peale sinu ? või pidid jälle üksi olema
  15. Tavalise e30-ga küll.. kuid 325IX-ga on hoopis teised lood 8)
  16. Mootori pilti vaadates võin sulle väita 100% et sisselaskekollektor on siiski 2.0i oma. Sest 2.5i oma ei ole nii kandiline. Neil on üpris suur vahe.
  17. Väga kena masin sul
  18. Aga huvitav, et miks ei tohi selline tänavail olla... siiski ju hulka turvalisem, kui tavaline e30. Vähemalt selline minu arusaam.
  19. Sa vahepeal puhkad ka või vaatan, et jube kähku teine mootor vahel ja töötab Päris meeldiv mootor peal sul nüüd 8)
  20. Huvipärast küsin, et miks just M50B20 mootor, miks mitte M50B25 mootor Njaa... ilus masin piltidel Jõudu ja jaksu arendamisel 8)
  21. Väga ilus läikiv must Jõudu ja jaksu
  22. Minul jääb tulemata kogunemisele kuna Hr. M20B25 otsustas mulle toreda üllatuse teha 8) Sooooo sexy surprise
  23. Paluks auto peale+ sampooniga ja vahaga pärast kuivata ära kah aa kui suudad 4-ndale visata selle ämbritäie.... siis luban, et eest ei hüppa ära. a vesi peab soe olema viska parem ämbritäis õllet 4-ndale.... siis võin vastu kah tulla
  24. Mina täna ei viitsi tulla... raudselt hakkab vihma sadama
  25. Realelus palju palju ilusam, kui piltidel

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.