Kõik, mis Magnus postitas
-
BMW 325 '86 - Edgar
Jube oled jõudnud oma e30-ne müüki panna , miks siis? http://www.auto24.ee/used/1052033
-
Lobamokkade rubriik
Keegi siit foorumist oli täna õhtul jüris punase e30 universaaliga ja azevid olid all? Igatahes päris ilus oli
-
Lobamokkade rubriik
Ma läksin lihtsalt arki võtsin blanketi ja seal oli lahter , et kas soovin eli tähisega või mitte ja mult ei küsitud ka midagi.
-
Lobamokkade rubriik
Käisin just täna arkis uusi tellimas siis tuli lihtsalt panna linnuke , et ei soovi euro tähisega
-
BMW'de kogunemine Hiiumaal 18-19 august
Ehk sinna jõuaks
-
BMW 316 '85 - Magnus
Taga on valge valgusega ajutiselt kuna ei tulnud esimenekord õige . Auto juba päris paksu tolmukihi all ka juba , aga üritan nüüd ta järgmise nädala lõpuks ehk kokku saada
-
BMW 316 '85 - Magnus
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oleks nii palju vaba raha võtaks kohe ligi- E30 316 1,8IS kupee - Indrek
väga kenad pildid- BMW 316 '85 - Magnus
Kohe , kui lakkima hakkata läheb see rõvedaks , ainult ilma on ilus- BMW 316 '85 - Magnus
See ka ikka värvitud jah , ei tea kas üldse enam tahangi rat style kapotti. Värvi jäi ka nii palju üle , et võõpaks mõne teise auto üle- BMW 316 '85 - Magnus
Jah, mul oli varem ka sama tooniga värv. see orig värvi nimi on lapisblau (173)- BMW 316 '85 - Magnus
Ta ei olegi täiesti matt . Tundus kuidagi huvitav , aga algne ette kujutus oli hoopis teine ja välja tuli veel parem- BMW 316 '85 - Magnus
Nii lõpuks siis on mul olemas pildid , mida siia lisada ! Ütleks siis juurde nii palju , et jäi matt ja just , mis mulle meeldis oli see , et ta ei jäänud päris tuhmunud nagu enamus. Veidike omamoodi Mina olen tulemusega väga rahul kuna see on juba suur asi , et roostet enam pole Velgi pole mõtet vaadata kuna need ajutiselt all kui keegi soovib oma golfile osta siis ps!- K: Plasti Dip sprei värv.
Muidu helistasin ka täna sellele , kes pidi tellima , aga ütles , et ikka veel ootavad neid. Tooted saadaval augusti alguses!- BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
Kui ma õigesti näinud olen siis vahest näeb seda e30-nt neljapäeviti ülemiste parklas ka?- Head muusikat autosse :)
Parklas tiksumise lugu- Mure E30-ga
Mul see õhtutamine aitas nii palju, et tegin ühe sõidu ja oli uuesti p****es õhutamises vaevalt, et asi on ma arvan- M:tagatuled pre
Tallinnas , aga eelmine avastas , et numbrilaua pool olevast otsast on tükk väljas (ise ei märganudki ), nii et kelle huvi siis 10.- Võin homme pildi ka teha 56750962- Mure E30-ga
Mul sama jama , aga pole veel veepumpa jõudnud ära vahetada ja sama mootor ka- Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
ka arvatavasti ikka kohal , kui auto õigeks ajaks kokku saab- K: Plasti Dip sprei värv.
Aga nad ei telli ju ja tavaline spray ei jää peale kroomile- Lobamokkade rubriik
Kas keegi foorumist Põlvas ka elab? kui jah siis PS!- K: Plasti Dip sprei värv.
need on ju spray purgid ühega võibolla välja ei tule , aga kahega ikka- K: Plasti Dip sprei värv.
Tallinnast peaks olema , see minu teada ei ole selle kaudu kuna nad tellivad vist paarisaja kaupa neid - Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus