Kõik, mis Magnus postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ehk tulen ka esimestkorda läbi
-
BMW 316 '85 - Magnus
Reedel sain hulgaliselt juurde varuosi kommi raha eest, suur aitäh Matu665-le Kindlasti, mis esmajärgus alla läheb on sumbuti kun enda omal viimases pütis auk ja veel keskel ka kuskil.
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Mõni pilt ka rapla driftist natuke väiksed on, aga mulle meeldivad ja sõit oli ka hea.
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Miks müüa tahad?
-
Jäiga kolmnurgaga auto vedamine
Vaidkus vaidluseks , aga jutt oli minu arust samuti õige ja miks ei võiks siin vaielda? See ei tohiks ju keelatud olla, teistel hea lugeda ja saada teadmisi juurde teiste kogemustest
-
BMW 316 '85 - Magnus
Lõpuks käib ka mootor kohapeal ühtlaselt, sai peale pandud uus karpa, mis tiksub seal päris vaikselt. Tänud Zerole, aega võttis see ostmine, aga asja sai Nüüd ka uus spidoplokk ja tempi näitab salongis:P
-
otsin musta bmwd e30 318 is
Sisestatud registreerimismärki ei leitud. Ehk siis see on mahakantud, muidu näitaks millal oli viimane ülevaatus. Ja kehtivat kindlustust ka pole.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Hind kuidagi väga odav, kui piltide järgi vaadata autot
-
http://www.auto24.ee/used/1087262
-
E30, FL kerest haagis. MüüA poolik käkk
Mis vahepeal saanud?
-
316i kupee '89 - eix22
Millega sa põhjavaiba nii puhaks said?
-
BMW 318 '90 - harcore
ostad mingi lakibaasil värvi siis kõige lihtsam , ma värvisin nt lada värviga
-
BMW 318 '90 - harcore
kui tahad autovärviga teha siis pead matistajat vähemalt ühe puri peale 400ml panema , tegin ise 200 ja jäi siuke peegeldav matt Sprayga tuleks ehk matim tulemus juhul, kui sinist krunti ei müüda millega värvida.
-
BMW 318 '90 - harcore
Siis nt tumeroheline matt
-
BMW 318 '90 - harcore
Mattmust on kena , aga see on väga levind värv
-
Väga kena ikka
- 316 Touring '92 - Mesa
- MÜÜDUD/LUKKU
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Ühesõnaga nüüd tuleb uus mootor peale? Kui jah siis , mis vanast saab?
-
BMW 316 '85 - Magnus
See sumpa käib igast suuremast august vastu maad hetkel , kosel teeninduses panid puusse kokku keevitamisega.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Miks auto müügis? http://www.auto24.ee/used/1042174
-
BMW 316 '85 - Magnus
Esimesed on tegelikult talve jaoks , aga kuna üks kärg käis sirgendamises siis pole jõudnud teist kahte alla panna .
-
BMW 316 '85 - Magnus
Seda kindlasti pildilt näha ka , miks mul teist sumpapüti vaja
-
BMW 316 '85 - Magnus
Velgi ei jõudnud alla panna , aga nii nagu lubasin siis tegin pildid ära Ja kapoti värvisin ka vähe kenamaks , rulliga
-
BMW 316 '85 - Magnus
Velg käes ja ehk saab täna siis alla ka Pildid tulevad ka siis ehk õhtu jooksul.