Kõik, mis Zhaft postitas
-
K: tulede regull nupp
Selle vidina nimi:KUULILENNUTEETUNNELILUUK Krdi Ahv ma ütlen!
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Sa ka aint laseks ketsi igalpool.
-
M: e30 2,5i touring 90a 1500€ müüdud lukku
Kas teema püstitus pole natuke vale? Tegu ju 318i-ga aku kapoti all jne. Miks teema algataja pole sellest midagi maininud, sest alati tõmmatakse jama kaela teatud tegelaste poolt üles sellest, et tegu vale mudeli nimetuse ja kuulutusega. Samas tahaks näha pilte sisust.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Jep
-
Lobamokkade rubriik
See oma 3-4 aastat vana pilt juba.
-
Lobamokkade rubriik
Järelikult peab olema hea, vähemalt võiks olla.
-
Lobamokkade rubriik
Tahad keset ööd minna rulli remontima või?
-
K: Mure M40 mootoriga.
nu aga anna vihjeid
-
P: Sooja majandus
Sul ju koht olemas. Ja mitte väga kehva
-
Lobamokkade rubriik
- Udutulede kasutamine
Kõik ilus ja hea aga 99% LED nn pirnid ei mahu ilma ratsimata uduka soklisse- Lobamokkade rubriik
ja tarbid raudselt paremalt esimest või?- Lobamokkade rubriik
Sellest sain aru aga mis lehest jutt?- Lobamokkade rubriik
- Tartu kokkutulek??
Ära valeta!- Lobamokkade rubriik
Aa, mul ka juhtub kui umbes 30 minutit niisama jutukas passida.- Lobamokkade rubriik
- M: Continental Winterviking 2 4tk 225/45/17
Selle teema võib kinni panna! Vabandused kõigi ees Teadsin jah, et seal reas on kõik 17-sed ja muster kõigil sama aga keegi oli vahepeal virnasid ümber ladunud ja kättesaadaval on hetkel 1 17"-ne ja 4 16"-st kahjuks. Kui ruumi juurde tekib siis olemas ka jooks aga selle kohta ka siis juba uus teema Veelkord vabandused- M: Continental Winterviking 2 4tk 225/45/17
225/45/17 Naeltega rehvid, naelu alles u.60-70% mustrijääki 6mm 4tk- 50eur-i 5259465- Lobamokkade rubriik
Mis Sind segadusse ajab?- Lobamokkade rubriik
Aga mul oli traati!- K: Tuled 2
Raha oskavad kuradid ikka küsida, ulme.- Lobamokkade rubriik
Tee veel nalja, et tõstame üles ja lööme rattast käima!- Lobamokkade rubriik
- Udutulede kasutamine
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus