Hüppa postitusse

RaidoM

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis RaidoM postitas

1. Kuradi huumor ikka. Kutid taovad karpe gualdaga https://www.google.ee/search?q=gualda&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjix5iYoqTTAhUCiCwKHRlNAIsQ_AUICCgB&biw=1280&bih=610
  2. @Chulo katsetasin: nagu enamvähem sobiks aga krdi suur kobakas on. Igast küljest käib kuhugi vastu.
  3. Plastikust olemas jah. Paar aastat tagasi tellisin 5-6 komplekti ja müüsin huvilistele. Enda omad ka ilusti vastu pidanud.
  4. Mul m30b30 ōhukopsik plaanis sinna aretada. Ruumi nagu on, sest pole absi, paisupaaki ega ühtegi kronsat seal. Aga pole talve jooksul viitsinud tegeleda.
  5. Ma arvan,et see aftermarket ei anna midagi juurde ega võta ka ära. Läbilaskevõime on täpselt nii suur/väike, kui on selle toru(filtri korpuse) kitsaim koht. Kui nii aftermarketi omal kui ka nt e36 omal on ühesuguse diameetriga õhusissevõtt ja väljund siis teoreetiliselt ei tohiks läbilaskevõimes vahet olla. Kuigi ma ei tea, kui suurt rolli mängib filtri korpuse suurus seal. Aftermarketi oma tunduvalt väiksem ruumalalt. Eks neid asju oleks tore mõõta ja katsetada aga pole sellist aega ega tahtmist raha kulutada, et terve päev dynos erinevaid combosid mõõta
  6. Olen ka e34 oma näinud kuskil aga hetkel pilti ei leidnud. e36: http://i11.photobucket.com/albums/a155/Danharborow/Black 316/24th june 09/5.jpg~original
  7. Kui õigesti aru saan siis alustab ainult 1 E30?! Aga tee peal võib neid juurde tulla. What car will you use? We are currently on the hunt for a suitable BMW E30 here in Ireland.
  8. @Toivoku proovisin e36 oma. No mitte ei tahtnud istuda. Ja mul polnud ühtegi kronsat ka segamas. Kuigi jah, olen ka näinud pilte, kus E36 filtrikorpus on rullikale pandud aga ilmselt seal midagi lõigatud ja moditud, et sobiks. @Leks eks ma ootan kuni sa enda oma kätte saad ja muljeid jagad
  9. Millise plaanid võtta? Kamotorsi oma või aliexpressist midagi?
  10. Jep, nägin neid Aliexpressi lehel. Aftermarketi oma on ka täpselt 1:1-le Aliexpressi asjadega. Ainult 7 korda kallim USA-s on Kamotorsi oma üsna pop. Aga kallim ka: http://www.ebay.com/itm/NEW-Ver-5-BMW-E30-Cold-Air-Intake-CAI-Carbon-Fiber-E36-E32-E34-318i-325i-M3-/122410358342
  11. Ega täpselt ei teagi, mis filter sees on. aftermarketi lehel on üsna vähe infot. Üleüldse kudiagi odav Aliexpressi kaup tundub millegipärast. http://shop.aftermarket.ee/toode/cai-airbox-susinik/ M50 mootorile üsna keeruline midagi head sinna leiutada. Praegune koonusfilter mulle ei meeldi, sest see ahmib õhku igalt poolt ja M50 originaal filtrikorpuseid on ka keeruline ilma suuremate modimistega paigutada.
  12. Mida sellisest õhufiltrist arvata? Kas filtreerib ka midagi? Lisa HP juttu ma nende asjade puhul ei usu ega ka otsi. Aga tahaks viisakat lahendust õhufiltrile nii, et kuskilt ei hõõruks ega asi väärakalt kapoti all istuks.
  13. Olemas, lukku!
  14. Eelmine suvi oli selle cabrio hind 7500euri.
  15. Üle 15" kärgvelge, mis ei ole replica, on jah väga raske leida. Replicaid ja 15" originaal kärge ikka liigub. Aga need pole eriti ihaldusväärsed ka.
  16. Aina rohkem läheb @GTA pilli moodi Kena masin muidu. Esipõll ainult kergelt roosa võrreldes ülejäänud autoga. Mitu mm flants on?
  17. Oskab keegi öelda e30 uste niiskusetõkke tootekoodi? Ehk siis selle kile koodi. Kataloogist nagu ei pannud tähele. Või on mõtekam see asi ise mingist kilest välja lõigata?
  18. up! Ikka vaja. e36 typ168 oma siiski ei sobinud. Vaja sellist andurit, millel harad ühepikkused. pildil alumine:
  19. 0.85 tolli ehk 2,15cm. Ise mōōtnud pole. Garagistic lehelt sain info.
  20. H2 või UM. Tootekood: 51411869871 12eur/tk United Motorsis
  21. Tänud. Vaatasin bmwfans kataloogi. Seal ix nimekirjas ei näidanud. Üleüldse aegajalt ei saa kataloogi usaldada. Peab ikka foorumist üle küsima, kuidas asi päriselt on
  22. Kas tagumine sillatala on kõigil E30-l sama? Või on R6 pillidel see tummisem tükk kui R4 masinatel? IX vist eraldi teema?
  23. Hetkel otsin neid liiste ja tihendit, mis esimeses postituses märgitud.
  24. Väga hea. Ma tegelikult plaanisingi lähinädalatel sinu juurde tulla difriga. Difripuks vajaks pressimist. Siis vaatab selle anduri ka üle.
  25. Selline jublakas Kataloogi väitel peaks typ168 all sama olema.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.