Kõik, mis einar postitas
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
mari on vitsa väärt. Isegi auto ei lähe kümaga käima häbi
-
Silmatorkavamad E30-d Eestis
Kusjuures ma olen seda "NN TARTU HIRMU" kordades varasemal ajal linnavahel näinud. ja silmanägemine endiselt suht ok
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
tundub päris sile lift olema
-
325iX '87 - Aigar
täna hommikul jäi auto silma narvamäel Maru kena ja sile tundus
-
324td touring '91 - Andro
Valgustusega salongi peegel rändas minu viimase rullika külge
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Tegin jah pakkumise, hind ju naeruväärselt odav. Rohkem pakkumisi ma ei viitsi teha ka. Kui saab selle hinnaga siis ostan, kui mitte siis rohkem ei paku
-
Grill ///Mario juures................
mairo on lõvikonservi söönud vist?????
-
Nordic 2 undabki tunduvalt rohkem, samas on tema pidamine lumel ja jääl tunduvalt parem kui, nordik3mel ja 4jal. Samas asfaldi peal on tunda ujumise. mida 3mel ja 4jal pole
-
Krt Ma just avastasin et master ei tee enam seda mõõtu nordic 4ja :? Nordic2 vabalt saadaval.
-
samas Masteri "Winter" lamellrehv peab ülihästi
-
Selle rehviga selline teema, et see läheb 100prossa kindlalt garantii alla. Masteri garantii on 18 kuud , see tähendab kaks talve
-
Autoremont, rehvitööd, klaaskuuli pritsi tööd (Tartus)
Tegelen siis FIE-na ülalloetletud tegevusega tartus. klubilistele soodus 15% 1)autoremondi töötund on 15 euri tund 2)rehvivahetus kuni 16" 25 euro(sisaldab uusi tubless ventiile ja tasakaaluraskuseid ning rehvikotte) 3)rehvivahetus 17"-19" 35 euro(sisaldab uusi tubless ventiile ja tasakaaluraskuseid ning rehvikotte) 4) Klaaskuuli pritsimise tööd 20 euri tund 5) keevitustööd kokkuleppel Samas müün ka uusi ning ka kasutatud (kohapeal) rehve. einar tel 5015578
-
Klaaskuuliga pritsimis teenus TARTUS
Nüüd tegelen ainult klaaskuuliga pritsimisega,
-
Niii kaunis oli kui mari palja svantsiga mööda õue ringi silkas
-
Velgede sirgestamine!
selle kohta on üks vana tõstamaa vanasõna "iga l.ts kiidab oma v..u"
-
Velgede sirgestamine!
Tartus võru tänaval maksab velje sirgestamine u paarsada eeki tk võibolla audihoolduse klientidel kannatab sama teenuse eest kolmekordset hinda maksta
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
mis uut juba kaks kuud ei ole teemat täiendatud
-
diffri ülekanded
Typ188 on tegelikult keskmine korpus( e30ne inimesed kutsuvad seda suureks korpuseks) Tegelikult on suur korpus typ210
-
Ok ma võtan hea ilma ka kaasa
-
Ostax tagastanget
Teemat tihti ei upi väää? Kuna cabriodega stangedega maru segane lugu. Kas sul plekist PRE või plastikust FACE stange?
-
BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Mis selle auto tagaosaga tehtud, Aastaarvu järgi peaks ta olema kitsa tulega, reaalselt on küljes face tuled ja pre põll?
-
mario 1.8 moto käib nii rämedalt edasi et lõhub gardaanipolte
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Sinu nahksisu on Taksaatori käes. Eix soetas enda oma tunduvalt varem.
-
BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
tee oma teema pealkiri korda tegemist on ju 320 bmw-ga millele on paigaldatud 2.5 mootor
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
viimase pildi peal on originaal bensiini kanister, Käib see orig 15" tagavararatta sisse.