Hüppa postitusse

einar

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis einar postitas

1. mari on vitsa väärt. Isegi auto ei lähe kümaga käima häbi
  2. Kusjuures ma olen seda "NN TARTU HIRMU" kordades varasemal ajal linnavahel näinud. ja silmanägemine endiselt suht ok
  3. tundub päris sile lift olema
  4. täna hommikul jäi auto silma narvamäel Maru kena ja sile tundus
  5. Valgustusega salongi peegel rändas minu viimase rullika külge
  6. Tegin jah pakkumise, hind ju naeruväärselt odav. Rohkem pakkumisi ma ei viitsi teha ka. Kui saab selle hinnaga siis ostan, kui mitte siis rohkem ei paku
  7. mairo on lõvikonservi söönud vist?????
  8. Nordic 2 undabki tunduvalt rohkem, samas on tema pidamine lumel ja jääl tunduvalt parem kui, nordik3mel ja 4jal. Samas asfaldi peal on tunda ujumise. mida 3mel ja 4jal pole
  9. Krt Ma just avastasin et master ei tee enam seda mõõtu nordic 4ja :? Nordic2 vabalt saadaval.
  10. samas Masteri "Winter" lamellrehv peab ülihästi
  11. Selle rehviga selline teema, et see läheb 100prossa kindlalt garantii alla. Masteri garantii on 18 kuud , see tähendab kaks talve
  12. Tegelen siis FIE-na ülalloetletud tegevusega tartus. klubilistele soodus 15% 1)autoremondi töötund on 15 euri tund 2)rehvivahetus kuni 16" 25 euro(sisaldab uusi tubless ventiile ja tasakaaluraskuseid ning rehvikotte) 3)rehvivahetus 17"-19" 35 euro(sisaldab uusi tubless ventiile ja tasakaaluraskuseid ning rehvikotte) 4) Klaaskuuli pritsimise tööd 20 euri tund 5) keevitustööd kokkuleppel Samas müün ka uusi ning ka kasutatud (kohapeal) rehve. einar tel 5015578
  13. Nüüd tegelen ainult klaaskuuliga pritsimisega,
  14. Niii kaunis oli kui mari palja svantsiga mööda õue ringi silkas
  15. selle kohta on üks vana tõstamaa vanasõna "iga l.ts kiidab oma v..u"
  16. Tartus võru tänaval maksab velje sirgestamine u paarsada eeki tk võibolla audihoolduse klientidel kannatab sama teenuse eest kolmekordset hinda maksta
  17. mis uut juba kaks kuud ei ole teemat täiendatud
  18. Typ188 on tegelikult keskmine korpus( e30ne inimesed kutsuvad seda suureks korpuseks) Tegelikult on suur korpus typ210
  19. Ok ma võtan hea ilma ka kaasa
  20. Teemat tihti ei upi väää? Kuna cabriodega stangedega maru segane lugu. Kas sul plekist PRE või plastikust FACE stange?
  21. Mis selle auto tagaosaga tehtud, Aastaarvu järgi peaks ta olema kitsa tulega, reaalselt on küljes face tuled ja pre põll?
  22. mario 1.8 moto käib nii rämedalt edasi et lõhub gardaanipolte
  23. Sinu nahksisu on Taksaatori käes. Eix soetas enda oma tunduvalt varem.
  24. tee oma teema pealkiri korda tegemist on ju 320 bmw-ga millele on paigaldatud 2.5 mootor
  25. viimase pildi peal on originaal bensiini kanister, Käib see orig 15" tagavararatta sisse.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.