Hüppa postitusse

einar

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis einar postitas

1. einar vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    tartus võin ära vahetada sul selle laagri.
  2. einar vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    kle mul üks selline apteek pakkuda ümbriskile on alles, vajadusel võin ise maha kakkuda.
  3. Kupeel ja sedaanil on paak sama.
  4. einar vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    keerasin oma ixile konksu alla tra 6 tundi koos juhtmestiku lappimisega
  5. Parimatel aegadel oli karteri vahetus 20 minti tööd , ning igal mehel oli keevitatud tagavarakarter garaazinurgas
  6. einar vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    krt igav on
  7. Termostaat peaks sees olema. Muidu ei teki normaalset vedeliku tsirkulatsiooni suure ja väikse ringi vahel.
  8. termostaat pole vigane?
  9. Minu mälu järgi näeb see välja nagu lada lähitule klaas, Oleksid võinud vähemalt täistule klaasi kasutada täistulel
  10. Kas täistule klaasid on pärit lada küljest?
  11. Mis vahepeal toimunud on. Suveperioodiks pidi ju pill sõiduvalmis saama .
  12. Vanal ja heal ajal kui muru veel rohelisem ja taevas sinisem oli siis valistasime neid klaase päevavalgus lampide dekoratiiv katteklaasist. Pool tunnikest saagimist ning popid ja noortepärased valged tuleklaasid küljes
  13. Ei ole vaja valuvelge ja meeletut madaldust, niisamagi kena auto. edu
  14. Pead miskit turskemat alla keerama endale.
  15. Krt. Alles sa ju vahetasid esiamorte ju :roll:
  16. Tegelikult peale vedru kõrguse muutust peaks vähemalt teoorias tegema kindlasti silla kokkujooksu kontrolli ning vajadusel ka reguleerimise. Sama jutt käib ka amordi kohta.
  17. ajakulu on sama ju samas 51mm on tunduvalt äksam asi kui 45mm püstak
  18. Kas lihtsam poleks 51mm püstak muretseda?
  19. Alumised servad röögivad mustaks värvimise järele, muidu päris kena lõpptulemus.
  20. septembrist vabaneb üks selline ruum (24m2) kuiv ja valge, kui huvi siis saaks miskit kokku leppida
  21. Cabrio ja tavalise esiklaasi erinevus on ainult peegli kinnituses, Ühel on ja teisel mitte.
  22. See veeres minu hoovile jah
  23. Kulmud sobivad kui valatult
  24. Mis rehvimõõtu kasutad?
  25. Käisin isegi seda autot põltsamaal vaatamas kas roolivõimu rihma panid juba peale? kas leidsid lahenduse mootori kehvale jõudlusele, minu proovisõidu ajal ei liikunud see auto sendi eest

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.