Kõik, mis erks1 postitas
- m20b23 elektriskeem
-
m50b25 mootor ei tööta tühik2igul korektselt kuid kui tagasivool kinni pigistada siis töötab ilusti
m50b25 mootor ei tööta tühik2igul korektselt kuid kui tagasivool kinni pigistada siis töötab ilusti. äkki pakute milles viga võib olla . Tagasivoolu klappi olen juba proovinud kütuse pump lööb ilusti , surve jääb püsima . Milles veel võib viga olla ?
-
m20b23 elektriskeem
oleks vaja siis nmetatud autole skeemi juhtmestikust ja samuti kõigest muust mis kerele kuhu läheb tuled ja muud vidinad .
-
Lobamokkade rubriik
keegi võrust tallinna liigub autoga kuhu saaks 2 recaro istet paigutada ?
-
K: kas fl kupee rattalaagrite ja piduriklotside vahetamine võtab 10h?
no mis seal erlisi tööriistu vaja õiged võtmed ja pole midagi kõik kodustehtav . kui maksta ei taha või raha vähe tee ise . kogemused kasvavad proovides 10h on minu arust samuti liiga kaua .
- e30 m50b25 mootoriga mure
-
Lobamokkade rubriik
Täpsemalt keegi ei oska rääkida mis mootori kubatuur on ?
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Keegi oskab öelda mis mootor istub taavi toomara bmw'l vahel ?
-
K: abi spoileri ja tagaakna lisa tuvastamisel
spoileri all oli märgistus . carlsson 1396 .
-
323 110kW
Tuhik2igul k2ib ilusti.kuigi kahel silindril.
-
323 110kW
tänud . Proovin siis õhulugeja pistikuga mängida sest küünla juhtmed on kõik ilusti peal .
-
323 110kW
pihustid töötavad . Uue ajuga sama teema . Nüüd asi veel hullem ja ei tea milles asi video kuidas auto töötab ! säde olemas kütet ka annab peale .kas võimalus et saab lisaõhku ? või milles probleem võib olla ?
-
Lobamokkade rubriik
Kes teab mis perv bussi juhib , samas võivad need olla igalpool :x
-
316 '87 - Dexter
Autost pilte ka leidub ?
-
Lobamokkade rubriik
pole sõnu Mina enam bussiga ei julge sõita
-
Krt alles homme paasen auto kallale siisvaatan spoila alt koodi kh.
-
mis toonanguga on tegu kui keegi oskab pildi pealt ära mainida . Tänud
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Tänud . Abi eest . Ja ilus rull sul . Olen kll vanade valudega ilma värvita näinud aga 5+ :twisted:
-
see rohkem teemaväline küsimus aga vana aju vaja välja vahetada uue vastu . pidi ps minema aga juhtus hoopis siia . Vabandan .
-
tervist Selline küsimus et kas 2.3 mootorile sobivad ka 2.0 ja 2.5 aju ja kas hakkab ilusti toimima ? Tänud
-
323 110kW
Küünlad lähevad märjaks . surveaste oli nii 1 silinder 12 2 silinder 9.5 3 silinder 12 4 silinder 12 5 silinder 9 6 silinder 12 proovime uut aju ja vaatame ka nookurid üle !
-
323 110kW
küünlad on võetud nii teise auto pealt proovimiseks kui ka teiste silindrite omasid proovitud 1 ja 4 silindri peal kuid need ei hakka ikka tööle . homme mõõdame surveastme silindrites ära ja eks siis näha ole mis edasi saab .
-
323 110kW
ma arvan kll jh et on . Aga mis nimelt võib olla ?