Kõik, mis erks1 postitas
-
o :mittekomplekse e30 max hind 500
Korrasolek pole oluline . Voib ilma mootoritta pakkuda . Dokumendid peavad olemas olema . Hind ja pildid ps
-
O: ilma mootoritta e30 kupee
Koik muu voiks olemas olla . Pakkumised postkasti koos piltide ja hinnaga !
-
o : e30 hind kuni 600
Pole vaja yv aga peaks olema soidukorras . Kui midagi pakkuda siis info koos pildiga teretulnud .
-
M20b20 turbo rõhu abi
kui asi niikaugel et tihendit vaja siis tuttav pidi metallist tihendi välja sebima 100 eest . niiet ma ka ei tea kust saab aga kui asi niikaugel et tihendi kallale vaja minna siis annan teada mis hinnaga sain kokkuvõttes
-
M20b20 turbo rõhu abi
lendab laiali siis uus moto ja nii see läheb edasi . osta metallist kaanetihend 100-euri kanti peaks hind j22ma .omal plaan tellida samuti .
-
Lobamokkade rubriik
mis nime all see mäng app stores on
-
M:m20b25 väntvõll, kepsud ja lamda...
Sobib 2.0 motole ?
-
M:m20b25 väntvõll, kepsud ja lamda...
kus ¨hulugeja asub ?
-
E85 kütuse mõju auto mootorile
okey seljuhul teada
-
E85 kütuse mõju auto mootorile
küsimus siis selline et kuidas see mõjutab auto mootori tööd mis on plussid ja miinused ?
-
K: Kui lai velg e30 ette taha alla olete pannud ?
selge siis paras ikkagi 10 lai teha ja rehv peale visata
-
K: Kui lai velg e30 ette taha alla olete pannud ?
ise plaan laientatud plekk alla toppida aga küsimus mis üldse ära mahub ilma flantsita mis rehv läheks laiuselt stretsina peale 10tollise laiusega veljele ?
-
M: E30 324d
tampige teema lukku Thats my
- M: E30 324d
-
Lobamokkade rubriik
loomulikult Võiks ka ikkagi ju jutukasse pääseda äkki mõni mode saab asjaga tegeleda ? pääsesin just sisse !!!! oleksin võinud varem proovida Tänud kes tegutses selle problaga
-
Lobamokkade rubriik
õhtu mul tõsine probleem ! Ei pääse jutukasse !!!! [size=3]Sind on jututoast välja visatud tambib mulle tuimalt ette pidevalt kui jutukasse üritan pääseda niisiis milles viga ?[/size]
-
Lobamokkade rubriik
paistab hää pehme kraav
-
Lobamokkade rubriik
head mootorid skodadel järelikult .
-
Lobamokkade rubriik
Täisesti nõustun kasutaja P2hkel mõttega . Kui kasutajal Ranzz on viitsimist siis oleksin pusale ja särgile huviline .
-
Lobamokkade rubriik
http://forumas.bmwfan.lt/download/file.php?id=93338 palju sellise särgi tegemine eestis läheks ? oleks isegi sellisest t- särgist huvitatud
-
Lobamokkade rubriik
rahapuudusel ära bemmi maha müü vähemalt
-
Viimased Kleebised saadaval!
1 = 45x45 ja 1 = 20x20 reflektor kotkas valge hinnad sooviks ps saada . Tänud
- m20b23 elektriskeem
-
m50b25 mootor ei tööta tühik2igul korektselt kuid kui tagasivool kinni pigistada siis töötab ilusti
m50b25 mootor ei tööta tühik2igul korektselt kuid kui tagasivool kinni pigistada siis töötab ilusti. äkki pakute milles viga võib olla . Tagasivoolu klappi olen juba proovinud kütuse pump lööb ilusti , surve jääb püsima . Milles veel võib viga olla ?
-
m20b23 elektriskeem
oleks vaja siis nmetatud autole skeemi juhtmestikust ja samuti kõigest muust mis kerele kuhu läheb tuled ja muud vidinad .