Kõik, mis -Kaido- postitas
-
Lobamokkade rubriik
Keegi kuskilt tagumiste ketastega silla jaoks neid piduriplekke leiab soodsamalt, siis oleks ka tellimuse peale käpp.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Tartus Empty Wallet Racing Team teeb.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
No üleüldse tegemist ju haruldase ülemineku mudeliga, mis algselt oli veel bmw 324td 2.4d ja sada muud ime...
-
Vaadake juba mnt kodukalt, algselt on olnud 320 ja beeži värvi. Põlva suured autoärikad müüvad.
-
Ostan camber plaate. Tagumisi
On pakkuda. 50eur komplekt. Kuna su telf nr ei tööta, siis helista: 50 34 767.
- M:320 88a
-
325i '87 - Kaido
Uut paneeli polnud võtta kuskilt ja Erkil oli see õnneks olemas.:) Tõesti teine heas korras ning usun et ka peale mind veel normaalne, sest roostekohad lihvisin üle ning panin lisaks värvile ilusti roostekrundi alla. Ise lihtsalt ei näinud mõtet uusi tiivakaari tõesti osta, jääb praegu ka piisavalt normaalne, kere nagunii üleüldiselt halvas seisus minu silmis. Aga eks lähipäevil näis, mida ülevaatusel mainitakse.
-
325i '87 - Kaido
Auto kere on nagunii hukas, ei näe erilist mõtet liigset raha sinna kulutada. Saan selle kokkuhoitud summa pealt mõne teise asja ära tehtud ja ülejäänu läheb paaki kõik. Lisan ka progressist siis mõned pildid, ideaali ärge otsige, ma tõsimeeli ei viitsinud pahteldada. Aga detailid on ilusti roostekrundi jms üle töödeldud, et kohe maha ei mädaneks. Täna sain põhja alt ka suuremad paigad üle kohendatud ning krunt peale lastud, homme õhtul peale tööd värvin ära ja siis lähen lähipäevil juba tüv proovima.
- O: E30 katusereelinguid
-
Laenutaks orignaalmõõdus rattaid.
Sellise asja peale juba jebivad?
-
325i '87 - Kaido
Jõudu! Ei pääse ikka remondist. Lugu siis selline, et peale suvist kokkutulekut sai mul tüv otsa ja kui nüüd päris aus olla, ega ei olnud plaanis uut teha. Sõitsin siis oma kallimaga ringi, käisime esimese lume võlusid testimas nagu paljudel kombeks iga aasta, aga see kord suutsin Politseibussile otse sülle joosta. Teenindus oli tore, väga viisakad ja üleüldiselt lahedad inimesed trehvasid see kord. Nõustusin oma rikkumisega, lasti rahulikult koju sõita ja soovitati ikka ülevaatus ära teha, siis natukene odavam talve nautida. Alustasin siis kõigepealt summuti keevitamisega, millele sai kokkuvõttes keevitatud 9 lappi peale ning sain pidama (pilte kahjuks njetu) ning järgmiseks võtsin ette avariilise tagaosa. Mainin ette juba ära, et keevitades ei näinud ma ilu poole pealt vaeva, nagunii on tegemist rahvakeeli racecariga. Täna sai keevitusgaas kahjuks otsa, aga järgmise nädala lõpus jätkan. Teen põllele ise uue aluääre ning tekitan ka veokonksu mis eelmine talv irdus kui sõbra fiestat käima kakkusime. Otsustasin ka tiivakaari mitte osta, vaid lõikan ja painutan ise uued detailid valmis, neid pilte lisan tulevikus. Tänud kes viitsis lugeda!
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Ketastega silla seisukord (eriti käsipiduri osa) ja hind?
-
Lobamokkade rubriik
Kaob varsti see kurikuulus ütlus ära, et "kas sul on see ükskuus vä?"
-
O: E30 katusereelinguid
Sedaanile tarvis, ideaalis Lõunaosariikidest. Ideaalis pakkumised privasse koos piltidega. Ette tänades, Kaido 53 86 1487
-
O: M20 väljalaset, pre tagapaneel/tiivakaared jne
Summuti ka olemas, eelkõige vajaks nüüd tolmuplekke ja tiivakaari!
-
Oleksid võinud käe läbi lükata sellest makrost, saavad veel tuunida oma peldikut. Ma iga kord kõigi puhul seda teinud, kunagi käisin ühte "ideaalkorras" maasturit vaatamas millel oli raami toruteibi ja mastiksiga remonditud, seal ka ootasin kuni autoaias müüja eemale läks, lükkasin kõik näpuga sisse.
-
Nii, tuled sain, muud kraami ikka vaja!
-
325i '87 - Kaido
No tere kiisud! Vaatasin kuidas kõik postitavad talvekorterite ja hooaja lõpu pilte, ei saanud siis ka mina alla jääda. Kahjuks või õnneks mul alles see õige hooaeg algab. Peaks siis väikese aasta kokkuvõtte tegema. Nimelt auto oli mõeldud eelmise talve jaoks, et kui tolle vastu peab, siis on täitsa hea ja hakkab uut ehitama. Aga nagu elu ikka, siis kevadel ta veel sõitis ja enamvähem normaalselt, siis otsustasin ka suvisele kokkutulekule ilmuda. Kuna juulis sai ka tüv läbi, siis see pidigi nn viimaseks sõiduks jääma.. Aga noh jah, nagu ikka, aeg läks vaikselt edasi, sai ikka kümnetes paarides rehve igalpool parklates ja kõrvalistel teedel ära aurustatud, et äkki midagi lendab laiali ja saab ta ära pensionile saata. Aga jah, muudkui vahetasime sõpradega rehve ja ikka järjest pidas vastu kogu elule ning nüüd ta siis läheb järgmisele talvele vastu. Ei julge väga ära sõnuda, aga jagub ainult austust ja kiidusõnu, sest on sõidetud suurem osa ajast piiraja lähedal, eurokraave on nähtud lugematutes kogustes, 10km sõidetud ilma jahutusvedelikuta ja ta ikka elab ja käib sama hästi edasi nagu algselt. Aastaga pole peaaegu midagi teinud: vahetanud hulgaliselt rehve, radiaator, lõdvikuid ja mootori elektroonika sai vähe tummisem. Muidugi vigade list on kilomeetreid pikk.
-
Tekkis vajadus ka esitulede vastu, eelistan pre, aga elab üle ka korralikud fl.
-
318i kupee '89 - Max
Pildimaterjal on muljetavaldav, ilus töö!
-
Ma jätan pakkumise meelde, ideaalis otsin mõnda odavamat kasutatut... Vaja ainult tüv läbimiseks, pärast läheb enda vana räbal alla tagasi, seal lihtsalt pole enam kuhugi midagi peale keevitada.
-
Tere! Oleks tarvis m20 mootoriga isendile kas normaaset tagapütti või kogu väljalaske süsteemi- alla läheb strokerile. Siis tarvis pre-le tagapaneeli ja tiivakaari Vajadus ka taga ketaspiduritega õõtsa nn tolmuplekke mõlemale poole või võib pakkuda ka korralikke komplektseid õõtsasid. Pakkumised privasse loodetavasti koos piltide ja hinnasooviga, Kaido 53 86 1487
-
e30 uued esiamordid
Peenikesele või jämedale püstakule? Mis tootja?
-
O: M20B25 125kw mootori aju
Sul mingi kindla koodiga aju vaja või vahet pole? Mul peaks üks töökorras aju olemas olema laos veel.
-
320I '84 - Jan
Sooviks ka puhtast autost pilte, võibolla tõesti jätta palju seda ajastuhõngulist tuuningut alles, ikkagi meie kõigi ajalugu!