Kõik, mis -Kaido- postitas
-
Tartu kokkutulek??
Mõte hea, sest Tartu juba suverulle täis.
-
Lobamokkade rubriik
Mina küll põhja all midagi kuumutama ei hakka, risk veel põhjamastiks nahka keerata. Ja suudan puurides sama kiiresti vahetuse ära teha.
-
Lobamokkade rubriik
Diislite kohta ei oska öelda, aga 1.8 ja 2.0 omad on samuti 3cm pikemad. Disla oma ei vaja juba seepärast, et ülekanne ei sobi enda omale. Peangi hakkama otsima kes sisu ringi viskaks, LSD juurde paneks ilma et kogu kompott ulguma hakkaks.
-
Lobamokkade rubriik
Vaatasin et siin foorumis laialt levinud arvamus, et e34 typ-188 diff sobib ilusti rullikale, aga tegelikkuses on ju diffri korpus ~3cm pikem rullika originaalist?
-
Lobamokkade rubriik
Haha, tahaks näha kuidas te puksi alumints südamiku saate sealt poldi küljest niisama lahti. Võibolla mõnel Saksa või Põhja-Soome autol mingi ulme leotamise ja meelitamisega, aga reaalselt soola näinud autol ei tule nad mitte mingi variandiga sealt ära. Suure taliga tõmmates veel saaks, aga siis oht kere kahjustada. Ma ise puurisin puksil kummiosasse augu sisse ja sealt edasi lõikasin kummi läbi, taliga tõmbasid tala otsast ära ja pärast relakaga lihvisin alumiiniumi lahti poldi küljest. Reaalselt mitte midagi rasket ega ka närvekulutavat ning keredetailid jäävad kenasti korda.
-
M: BCW Powertech Type-D 15" 200.-
Ikka alles ja pakkumisel
-
Lobamokkade rubriik
Mootoripadjad, kkasti padjad?
-
Lobamokkade rubriik
Kasutaja devil86 endine. Omanik käib antud foorumis üsnagi tihedalt.
- O: kkangi/ shortshifteri (Getrag 260)
-
Lobamokkade rubriik
Eix mine vaata oma silmaga üle, siis tead mida mõtlen... Aga see selleks, ei kobe pill muidu.
-
Lobamokkade rubriik
Entu, kilo euri ja võtan su leeduka ära...
-
Lobamokkade rubriik
Kuradikurat, ma panustasin ikka vahekasti peale...
-
M: pre tagaiste (nn sinine nahk)
Up! 5eur.
-
Lobamokkade rubriik
Pane siis mingi filter vahele kui kardad et sodi täis? Kõige lihtsam ongi kas voolikuga välja imeda või mõne pumbaga lasta. Kui paagis küte sees, siis ei tohiks seal eriti mingit roostepuru nagunii olla. Põhja all mingi punn vist oli olemas küll, aga toda vaevalt et lahti saad ilma midagi lõhkumata.
-
Plokikaane tihendi vahetus
Peangi lähipäevil vaatama kes tuleks ja vahetaks nukkvõlli ära, pärast ajaks süüte õigeks (reg ratas) ja klapivahed paika... Ise ikka ei julge, ei saa piisavalt täpne.
-
Lobamokkade rubriik
Müües vaata et pabereid täpsusega ajad, alles streetraces oli mingi teema, et ostavad autosid ja ümber ei rega.
-
Lobamokkade rubriik
https://www.google.ee/search?q=%2B79+area+code&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:et:official&client=firefox-a&channel=sb&gws_rd=cr&ei=WWwCU6zLMOjA7AbOpoBI
-
Lobamokkade rubriik
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-Sedan/Europe/325i-M50/L-M/1994/browse/vehicle_trim/retrofit_kit_m_moldings/ 318 ütleb et sobib, 325-l vaikus. Niiet pole õrna aimugi, aga loogika kohaselt peaks sobima. Sedaanil ja touringul väga vähe erinevusi.
-
Lobamokkade rubriik
Oh ära muretse, ei ahista, hoiatamata pasunasse ära kohe... Sa vähemalt niipaljugi sõitnud, ma pole see hooaeg kordagi jäärajal olnud. Ja kui keegi on kutsunud enda omaga proovima, siis alati väljakutsed vahele tulnud.
-
Lobamokkade rubriik
Tiit miks sa nii tõre viimaselajal oled?
-
Lobamokkade rubriik
Kes mis mida? E36 läks juba minema.
-
Lobamokkade rubriik
Ah tüüpiline... Üks enne lendas turja, et temal läheb transport nii kalliks. Nagu see oleks minu mure vms...
-
M: pre tagaiste (nn sinine nahk)
Pakkuda siis avariilise pre sedaani pealt antud tagaise. Tagumikualune raam kergelt kannatada saanud, aga polster ja see vakstu korras. Seljatoel üleval mõned rebendid. Hinnasoov: 10eur Asukoht: Valgamaa, Puka Kontakt: 56 452 444
-
M: sportrool 40.-
Ikka pakkuda.
-
Plokikaane tihendi vahetus
Aga kui valepidi võtta, siis surub kõveraks kaane? (Niisama huvist küsin)