Kõik, mis AMe30 postitas
-
BMW 325e sedaan '86 - Roht
Hea küsimus, tahaks isegi teada Millegi pärast ma arvan et ei ole.
-
Otsisin seda kasutatult, või et kas kellegil on kuskilt üle jäänud kuid asjatult. Neid ei ole kuskilt saada. Forss ja kõik kohad mis leidsin tellivad UMist, seega ostsin ise ka UMist. Päris kaua tulid need jupid. Tellisin selle ülemise regull mutri ja siis selle alumis vidina, mis laiali surub ja kokku läks 44 euri sentidega. Minu arust see muuter oli eraldi 17 sentidega. Kuid peast ei mäleta...võin paberilt vaadata, kuid paber töökojas.
-
Igastahes on see maitse asi ja autoomaniku enda nägemus autos ja rehvidest. Kellele meeldivad madalad autod, kellel kõrge. Kellele väike velg ja kitsas rehv, kellele suur velg....jnejne. Mulle meeldivad MIM1900 ja otsisin neid juba pikemat aega, kuid ei saatunud õigel ajal peale. Kuid jah vb auto oleks tõesti ilusam kui natuke madalamaks lasta...samas ma ei ärka iga hommik selle mure pärast varem üless ja ei tunne mingit piina. Eks näis mis saab, kui tuleb mõni hea pakkumine, mõte...Vaatab rahulikult seda. Ja tallinna teed on ikka perses veel
-
Vahepeal siis sai midagi jälle tehtud Käspiduri sai korda tehtud, vasakul olid kõik osad puudu ja teisel pool ainult klotsid. Nüüd toimivad korralikult Veljed said siis korda tehtud. Ette läksid 195/50/R15 ja taha 225/50/R15. Veel sai siis vahetatud uste see olevad keskluku mootorid ja keskluku moodul. Nüüd kõik toimivad ja uksed lukustuvad.
-
Pole veel jõudnud teha...viimased päevad kiired olnud Samas pole seal midagi erilist...tavalised MIM 1900
-
Liikmete haridustase?
Magister poole peal Täitsa tavaline päev kui TTÜ parklas seisab 4-5 rulli, mõnipäev rohkemki
-
OTSIN 585 TCS OMANIKKU!
Kui üks auto on 27 aastat juba veerenud...siis ei saagi sealt midagi uut loota Lihtsalt teiste omasugustega võrreldes tundu kere heas seisus olevat! Ja eks ma olen omalnahal juba näinud ka kuidas üks rull roostetada võib
-
Mure mootori pööretega.
Surveregulaatorit siis tõesti proovisid teist peale??? Sest mul oli küll täpselt sama jama, et hoidis pöördeid kõrgel ja mingi aeg langesid ja siis puterdas, madalatel jõudu ei olnud aga ka 3-4000 pealt hakkas tõmbama!
-
316i kupee '89 - eix22
Jaa See on tõsi mis tõsi. Kui ise teha ja korralikult tahad teha. Keerulisematele tükkidele teed papist šabloonid...Plekk ots-otsaga ilusti kokku ajada- ennem ja pärast ilusti lihvida siis krundid ja see võtab ikka meeletu aja. Ma keevitasin enda kupeed pool aastat nii aegamisi, kuid ikka pole täielikult valmis. Kaitsmete karbi alust tegin enda mäletamistmööd nädal aega Samas ei taha kellegil teisel lasta teha ka...ja ma ei tea kui kalliks see siis läheks ka!
-
OTSIN 585 TCS OMANIKKU!
Tundis huvi jah, et kas saaks auto minult tagasi osta. Ei taha seda ära nüüd küll müüa...sorry!
-
OTSIN 585 TCS OMANIKKU!
Auto kuulub mulle!
-
Veljed pole veel all Täna sain alles värvimisest kätte ja viisin töökotta et rehvid peale pandaks. Mõtlesin, et jätan rehvid viimaseks, ennem teen kõik muu ära ja siis enne ülevaatust keeran alla! Madalaks...ma ei tea, seda peab veel mõtlema. See on kaheotsaga asi kuid jah, ma arvan et praegu jääb nii veel. Näis kuidas uute velgedega on! Homme kui rehvid peal võin paar pilti panna...
-
Keskluku mootoritel ei saa pinge peal olla, sest pole akutki taga ja ma olem mootorid maha võtnud ja käsitsi ei liigu. Ju siis on kõik kokku sulanud!!! VINi viimased 7 nr on 1249058 Lepa007 ei ole enam neid istmeid alles
-
Pole väga istmemustrite ja värvid ekspert, kuid tegin kunagi ka enda tagaistmest pilti lähedalt. Millegi pärast ma arvan et see on pre iste. Kuida jah, sellise mustriga esiistmete vastu siis oleks huvi....
-
Mis sul sellest ühest tervest ja poolikust sport istmest sai? Keegi ostis ära või võtsid müügist maha?
-
Pole ammu siia midagi kirjutanud, mõtlesin et teen otsa uuesti lahti. Terve eelmine suvi sai siis autoga sõidetud. Väiksemaid jamasid oli, kuid ei midagi hullu. Vahepeal kadus mootoril jõud ära ja pöörded hakkasid kõikuma...küll räägigti et aju perses ja õhulugeja jne jne aga lõpuks kui olin kõiki varjante proovinud siis tuli välja et kütuse surveregulaator oli läbi. Mis osutus lihtsaks probleemiks. Siis sai ära vahetatud kõik esisilla puksid ja sarniirid. Suve lõpus auto sõitis väga vaikselt ja mõnusalt, ainult esimene parem stabika kont vist hakkab kergelt tunda andma...eks plaanin nüüd selle ennem suve ära teha. Enne talve vahetasin kõik klotsid ära. Esimesed, tagumised ja kässari omad. Ja siis jäi auto talveks sooja kohta seisma, kuigi jah esimeste lumedega veel natuke ikka sõitsin Nüüd siis loopisin uuesti sisu välja ja ning lasin seest põhja ja tagant pagassi harjaga korralikult ära. Teada tuntud kohtadesse hakkas juba rooste täppe tulema, kuid läbivat roostet väga ei leidnud. Terve põhi sai siis korralikult puhtakse tehtud ja kahtlasematelt kohtadelt lasin hermeetiku ka maha ning ujutasin kõik epoga üle. Ning mätsisin uuesti hermeetiku peale. Ise olen väga rahul, sest põhi nägi ikka ilus välja! Mul on küll selline tunne, et pre face kered on kuidagi tugevamad või peavad sellele soolale ja jamale kauem vastu...selline mulje on kuidagi jäänud! Aga see on minu arvamus. Veel on siis plaan enne suve lambda ära vahetada, käigukasti simmer, esimese stabika puksid ja kondid. Eestpoolt tagumist silda plaanin ka altpoolt põhja üle käia, järgmine talv plaanin kütusepaagi täielikult maha võtta ja taastada koos uute voolikutega. Siis kohe ka tagumine sild ja siis sealt alt põhi ka üle käia. Kesklukuga on ka mingi jama...millest ma midagi aru ei saa. Ukse nupud on kõik ülemisse asendisse kinni kiilunud, võtsin käsitsi mootorid maha ja need on täiseti kinni, ei liigu edasi-tagasi isegi jõuga...kas võimalik et kõik on kuidagi lühisesse läinud??? ja kinni siis. Elektrimajandusest ei jaga ise midagi! Muidugi otsin ikka korralike siniseid esimesi istmeid...vahet pole kas sport või tavalised, peaasi et väga korralikud oleks, Olen nõus ka vastavat hinda siis maksma! Tegin telefoniga põhjast paar pilti ka...hermeeriku kohad teen veel epoga korra üle, kui täiesti kuivad on.
-
Mure mootori pööretega.
Mul oli sarnane jama siis kui kütuse surveregulaator oli läbi. Võibolla tasuks sul seda kontrollida.
-
BMW 316i '88 - massu
Päris huvitav...Midagi teistsugust igastahes
-
Peaks vist seda autot originaalina hoidma jah... veljed ja rehvid ka väiksed ning natuke kõrge või upakil näeb auto välja tõesti. Pigem millalgi suuremad ja ägedamad valukad vaatama.
-
Autoga peab millalgi tegelema hakkama. Väljast võib ilus olla aga koliseb ja hooldada vaja asja veel korralikult, 6 kuud ainult sõitnud ka nii et suurt midagi teinud pole. Saaks selle lõputöö tehtud oleks rahu majas ja aega rohkem!
-
repair manualid
Korralik ja lihtsasti arusaadav...äkki abiks: http://www.e30world.com/
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
Väga ilus!
-
BMW 324 td '88 - Lauri89i
Läti tuuning ei meeldi väga kellegile...ma loodan vähematl nii! Tundub et autoga tööd on...edu!
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
See on hea masin ma ütlen!
-
Ma proovisin seda lakki ühest nurgast veits maha lakkuda aga ei saanud hakkama...algul proovisin lahjemate asjatega nagu mingi tehniline piiritus ja bensiin, siis proovisin nitrolahustiga aga mitte midagi ei tulnud maha. Ei julgenud päris atsetooniga teha...see võtab plastiku ju kohe mingi rõvedaks ja matiks, Jõulud, aastavahetus ja nüüd eksami ka kaelas. Aega pole...peaks autoga tegelema aga ei saa!