Kõik, mis oo7 postitas
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Äki teed vahepeal pilti kogutud kraamist ja tehtud töödest. Autot on vahepeal ikka korralikult tehtud
-
316 '84 - Margo
Päris hea leid. Hea et keegi seda 2006a kohe vanarauda ei vedanud, kuna siis oli sellise auto väärtus olematu.
-
BMW 316i '90 - callaway
Äärmiselt õige mõte oli asi valgeks värvrida, kuna hall on üks halvemaid värve ja valge üks paremaid mis tean. 8)
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Vahepeal on palju bensiini paaki voolanud, aga siiski juhtus autoga üks ikaldus. Nimelt ühel päeval avastasin täiesti juhuslikult auto kõrval juttu rääkides (rattad olid välja pööratud), et ühel esirehvil siseküljel traadid välja söönud :roll: ja teine pool täiesti korras. Vedasin siis pilli remonti ja peetis oli välimine sarniir + rooliots. Vahetatud sai ka teise poole üks sisemine rooliots, kuna see olevat selline pool-pidune. Lisaks sellele silla reguleerimine. Imelikul kombel ei kostnud veermikust mingeid kolinaid ja kõik tundus korras :roll: Kiiremas korras tuleb nüüd ette paigaldada uued rehvid.
-
BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Nägin ka Nõmmele kõndides seda autot seal vedelemas, äärmiselt kahju, et nii juhtus. Ma enda autot ei anna eriti veel vihmase ilmaga kellegile, kuna oskamatu inimese käes võib selle väga lihtsalt katki sõita. Muidu talvel ma oleks sama kohapeal äärepealt oma E34-jaga kunagi seal aias ära käinud, nimelt kui autod tulevad ja kähku üle tahta saada, siis peab kõvemin gaasi vajutama ja külglibisemine on garanteeritud.
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Poiss võttis aparaadi esimest korda elus kätte, kui selle auto ostis Lihtsalt luges raamatuid ja olid head õpetajad :wink:
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Kuldsete kätega meestel on alati kõri ka kullast
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Assa rsk, ma just omaette mõtlesin, kui neid puhtaks lihvisin, et kuida sa need veel uued teed See on see pool, mis sitemas seisus oli ve ?
-
BMW 318i (316i) '90 - christian
Äärmiselt tore, et auto korda tegid :wink: Ainult sellest kapoti teemast ma aru ei saa, milleks see hea on ?
-
See on päris huvitav, kuida nüüd E30nega sõites, teised E30ne omanikud käppa viskavad või paar korda on isegi rääkima tuldud. E34-jaga sõites sellist asja polnud. Tänud 8)
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Mäs lont see tagant väljas on muidu ? Olen seda autot tegelikult kunagi näinud väga ammu seal Sõle statis vist, paistis väljast ikka päris libe (kui muidugi oli see auto)
-
Vahetasin eile lõpuks rihma ära koos simmeritega ja ohhh imet järjekordselt oleks üks M20 nahka läinud peagi, rihma vahed puhta pragusi täis, 2-el hambal nurgad läind ja tagantpoolt polnud võimalik enam aru saada mis firma rihm oli + rullikul kerge loks sees. Mu valgel BMW-l nägi rihm tegelikult veel hullem välja, ning see oleks tõest iigahetk purunenud. Läbisõiduks 171 300 km Soovitaks kõigil, kes ei tea millal rihma vahetati see töö ette võtta :wink:
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Kaugel oled ?? :wink: Oled tagant vedru kandekohad ära lõiganud juba ?
-
Sain lõpuks UM-ist oma kraami kätte 8) Tihendid on Victor Reinz ja rihm Continental
-
BMW 318i (3,5) Touring '91 - Trax
Nägin täna hommikul vara seda masinat Saue ristis. VÄga madal ja uhke pill. Stange äär vastu maad ei käi ? 8)
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Sel autol ei läinud need nulli ka vana mootoriga millegipärast, vahest põlesid erinevad tuled :roll: Muidu keegi teab äki, miks on osadel e30netel 3 punast tuld ja teistel näiteks nagu mul 1 punane ?
-
Paigaldasin paisupaaki uue tasemeanduri. Nüüd on laes kõik tuled kustus 8)
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Mu vend juba küsis, et millal ta sul kere lihvima tuleb ? P.S ma võin mingi päev jälle kohale ujuda ja aidata veits teha (peale tööd ntx).
-
Ega jh, su Lexusest lähex see 335 mööda küll
-
Suuremjagu "normaalseid" inimesi peabki rullikat vanax rappeks.
-
Auto on tõesti märgatavalt kiirem, sest kui mina Siimuga sõitsin, siis ei tundunudki väga kiirem minuomast, praegu on aga nagu HOOPIS teine masin. (siis oli autos räige bensu hais ka, ning latt jooksis läbi)
-
Mingi hetk lähen ma ikka mööda, oleneb lihtsalt distantsi pikkusest :wink:
-
Peax rajal sõitma ajapeale, siis on mul mingigi võimalus Vea oma pill siia teeme kohe
-
Hammasrihm läks maksma koos rulliku ja simmeritega 50 EUR ja UM-ist pinguti, ning 2 tihendit 10 EUR.
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Nägin ka selle masina ära, tuiskasid must mööda reedel paldiskimaanteel, kui teeääres kügelesin seal oma autoga. Väga uhke masin. Valged veljed on kõvasti etemad :wink: