Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Mul omal mõlgub mõttes niiöelda sõltumatult lülitatavate udukate tegemine autole, s.t et neid saaks kasutada päevasõidutuledena. Siiani pole viitsinud asjaga veel tegeleda, kuna koolilõpuga väga kiire. Mõtlesin, et sa juba asja valmis saanud
  2. Kas sul on udutuled pandud põlema täiesti eraldi s.t ilma teiste tuledeta, või lihtsalt pole parkide pirne sees ?
  3. oo7 vastas Trax teema asukohas Muud mootorid
    Häda selles, et see on juba kõige suurem BMW R6 mootor, seepärast pole suurema tõusuga väntvõlli tehase asjadest võtta.
  4. Ma lasin ka eile esimest korda sel aastal masinal lõõrid puhtaks, maantee oli ilus ja kuiv Tulista pilte uutest velgedest auto all !! Lisaks, millal selle kradi kuke maasturivedrustuse minema viskad sealt ?
  5. Asja mõte on see, et kolvikäik suureneks. Effekt on umbes sama, kui keerata näiteks mutrit lahti pikema võtmega (see on kergem) Igatahes muutub mootor võimsamaks. ETA väntvõlli käik on suurem. Kui sa jätad alles tavalised 325i kolvid siis arvesta, et need jäävad 2mm alla ploki s.t plokki on vaja madalamaks saada. Seejärel tekib probleem rihma pingutamisega, nukkvõlli asendiga jne. Lihtsalt pane see 885 kaas sinna ETA peale ja muu 325i krempel ja ongi asi valmis ! 325i ja 325e plokkide silindriläbimõõt on sama. Teeb täpselt sama välja. Kui see 325e on VÄGA heas korras, siis võib selle kaane peale panna ilma alumist otsa lahti võtmata, eks otsusta ise selle üle juba. Mootori karakteristikud muutuvad tänu suuremale kolvikäigule, isegi sama lõppvõimsuse korral (125kw) on selline mootor parema pöördemomendiga.
  6. Tavalisel 2.5L mootoril on muidu 8,8 surveaste tehase poolt. 2.8L strokeril peaks olema 9-10 vahel.
  7. Oleme vennaga mõelnud, et see aasta võiks tulla, ehk siis ühe autoga.
  8. Ma olen samuti toonud välja sama mõtte, et valik oleks nagu autopõhine, ühel kuul võiks olla vahelduseks esitlus ühest autost, väljast, seest, kapotialt Siis vaataks nagu autoajakirja, kus ägedad E30ned sees
  9. Valged plekid sobivad, küll on need aga liiga väikesed ja kitsad. Soovitaks vaadata suuremaid ~16 tolliseid (Opeli omad peaks istuma)
  10. Need jobtvaju-matid värvid tasuks ära unustada. Igasugune spray jms rulli tuuning läheb kiiresti peeti. Alles täna nägin üht mingit laigulist pilli, mis kuskil näitusel isegi oli vms, igatahes 10m kauguselt mööda sõites oli näha kuida rooste ustel lahmab igalpool..
  11. Väga kena. Ootaks muidugi puhtaks lakutud pillist ilma katuseta pilte..
  12. Tasub kevadeni kannatata ja siis ilusa päikesepaistelise ilmaga välja ajada Muidu m40 on selle klõbisemise kohapealt üks õnnetu mootor.
  13. Jah on küll. FL tagakoopad on madalamad.
  14. Jah klapide tõusud muutuvad, isegi 272 nukal on tõus suurem, kui originaalil. Schrickil on vastav tabel olemas, vaata seda nende kataloogist
  15. Vormeli peal oli 1,5 liitrine turbomootor. F1 reeglid ei lubanud töömahtu üle 1,5L turboülelaadimise korral.
  16. Muudeti mitte 2kw vaid sellepärast, et uus sissepritse polnud enam mehaanilise pritsepeaga. Asi selles, et uuem on ökonoomsem. Võimsus lihtsalt langes 2kw sellega seoses. Millal see katalüsaator paigaldati, äkki see juhtuski korraga ?
  17. Ma seda raamatust siia kirjutasingi. Vaadake esimese m10b18 aastaks on pandud 1980. See oli E21 peal ja paaril esimesel aastal E30 peal.
  18. Vanematel masinatel on mitte nii ökonoomsusele suunatud sissepritse ja kõrgem surveaste. Ehk siis 10,1:1-le ja Bosch K-Jetronic vs 9,5:1 ja LE Jetronic.
  19. oo7 vastas sass teema asukohas Vaba teema
    Minu ainus solk-kütuse kogemus piirdubki 5+ tanklaga, kuhu ma enam oma jalga ei tõsta. Nimelt on seal kõige odavam kütus ja kuna käin TTÜ-s siis väga hea lähedal paak täis lasta. Tankisin AINULT sealt 98-t oma M20 mootoriga e30nesse ja pärast 2 paagitäit (55+55L) hakkas mootor väga halvasti käima, ning auto oli väga aeglane. Viisin selle diagnostikasse Truumu juurde (hea et see üldse ta sellest garaazikallakust ülesse vedas), ning ta ütles et autole olen solki paaki kallanud, pihusti umbes ja üks küünal läbi põlenud tänu sellele. Autot olen korralikult hooldanud, kõik filtrid k.a kütuse oma on vahetatud ja autoga tilkadepeal pole sõidetud, alati paak täis lastud
  20. Mersu see üksik kojamees ei liigu niisama edasi-tagasi, vaid se liigub kergelt ka üles-alla puhastades nii suurema osa klaasi pinnast, kui 2 tavalist kojameest P.S W124 maksis omal ajal siiski E30nest märgatavalt rohkem
  21. Kas auto sai seista kuskil korralikult soojas ? äkki ikka jääs.. Muidu lohutuseks niipalju, et ma olen oma E30nega vägagi edukalt ka 2 uksega hakkama saanud, niiet 3 täitsa luksus
  22. 3D Cad mudeli olete viitsinud teha.. õige
  23. Üldsegi mitte paha mõte
  24. Väga ilus ja originaalne auto.
  25. Kui sõidetakse aastaringi ja põhiliselt linnas on m43 paigaldamine tegelikult päris mõistlik, muidugi juhul, kui selleks ei pea väga oluliselt lisavaeva nägema võrreldes tavalise mootorivahetusega. Kaalujaotus on sellega ka väga hea ja auto peaks käituma talvel hästi. Sõites suvel ja rohkem maanteel, siis selgelt 6 silindrine ja mida suurem seda parem !!! Eriti kui otsida sõiduelamusi, head häält jne.. Lolluseks seda ma ei nimetaks, sest m40 on mingi tärisev käkerdis.. Samas on alati võimalik osta endale teiseks autoks E36 Kui on viitsimist ehitada, ja leida heas korras mootor (neid toodeti kuni 2002a), siis miks mitte ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.