Kõik, mis oo7 postitas
-
324td Touring '89 - grimes
Korralik tegemine. Muidu kere ermetsi lastakse ühe ropsuga väga kiiresti, siis jääb ilus ühtlane nagu tehasest
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Mida on, rull palju ilusam ju Teine tegelikult ju USA-s suht odav-auto. Jõudu väheks jääb ehita e30-le föön peale
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Kuna nüüd elukoht on muutunud ja sõidan suuremjagu ajast linnas on tõusnud ka kütusekulu. Eelviimane paak tuli 10,6 ja viimane 8,8 L /100km peale. Niipalju veel, et peale viimast trossi ja klapi määrimist enam kinni ei võta. Mööda Tartu maanteed saanud uhada linna ja tagasi mitu korda Jürist :roll: Järgmise nädala plaanideks on auto viia sillaremonti ja lasta täielikult vahatada + mootoripesu teha. Viimane oleks vajalik, sest kapotialune on tegelikult siiani punast lihvtolmu ja igast jura täis. Lihtsalt selleks, et oleks teada millal läks sisse uus käikari ja diffri õli, autol täitus just 193 000 km.
-
K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?
Mul tahab asi veel parandamist järgmine nädal peaks auto korras olema lõpuks
-
K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?
Kõik suured rajapäeva soovijad võiksid oma masinad nüüd 17.05 toimuvale EKBK rajapäeval kohale vedada. Praegu õige aeg viimased parandustööd ära teha
-
Lobamokkade rubriik
Ainus E46, mis mind vaimustuma paneb on 330i kupee. Vb olla talveautoks võiks ka M43B19 mootoriga osta, mis peaks olema kõige vastupidavam variant.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Nope, nädala pärast
-
Jõuabjõuab.. Mul nüüd auto sõidab ka lõpuks normaalselt
-
Minuarust liigub kõik väga hästi seal Eelnevalt jäi asi sinna trossi teise astme taha kinni, maiteagi kuidas, ise mõtlesin et äkki tuli segusiiber halvasti tagasi ja tross jõudis enne, siis nagu käiski klõps sinna astmesse ja oli peal. Enam seda juhtuda ei saa, sest tross on korralikult pinges. Praegu sellesuhtes gaas niimoodi peale ei jäänud, et auto selle jõul suudaks kiirendada.
-
Järgmine kord tahaks isegi tulla Seekord nii kiire et ei jõua..
-
Samamoodi nagu siis kui mõne kena neiu oled öösel koju meelitanud ja enne ära vajub, ehk teisisõnu kurat seda teab . Muidu asi pole praegu ka vist päris õige. Nimelt kiiruselt ~140km/h @ 5 käik ei toimu igakord korralikku fuel-cut-offi. Gaas jääks nagu kergelt peale (kiirus siiski langeb ja pidurid peavad masina kinni). Käiguga pidurdamine tekib tagasi 100 pealt. Muidu toimub see igakord koheselt kui pöörded üle 1500. Mul on tunne, et segusiiber tahab kinni kiiluda mingi teatud asendi pealt, milleks on siis selle kiiruse ja käiguga asend. Ma ei teagi mida teha, õhulõdvik maha võtta ja seestpoolt ka seda õlitada WD40-ga ?
-
Vahepeal on niipalju juhtunud, et kiskusin eest kulmud maha, vahetasin stange plastid + suunatuled eest ära. Nüüd on auto väljast korras. Eelmine nädal tegi Jargo siduri ja diffri korda. Külge läks ikkagi 2 massiline hoora-ratas ja 3,45 ülekandega differ+ vana käiguast, ehk nagu ennegi. Mõlemasse siis uus õli ka sisse. Diffri tagakaanele UM-ist uus tihend kh. Tänud talle tehtud töö eest Masin sõidab nüüd väga hästi. Jäänud on veel 1 poole kässari peale keeramine, esisilla parandamine ja klapiregull. Ühesõnaga selle nädalaga peaks selle auto lõpuks korda saama. Ńv käisin sellega pärnus peol ja juba minnes juhtus algul kergelt hirmuäratav asi, nimelt kiirusel 140 km/h kiilus gaas kinni ja masin kiirendas täiepasaga edasi, pidurid ei pidanud ka kinni. Vajutasin siis siduri alla ja süüde välja.. Teeääres õngitsedes sain aru et gaasitross on lõdva. Keerasin seda tunde järgi peale natuke kuna kiire oli ja kütsin edasi. Sõites kiilus see veel paar korda kinni, seekord mitte nii lahtises asendis ehk sai normaalselt seisma jääda. Tagasijõudes pingutasin trossi korralikult lõpuni ja siiani pole juhtunud.. Üldiselt hea et ise roolis olin ja kohe reageerisin, kuskil linnavahel oleks vb olla võssa võinud sõita..
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Sihuke asi vajab vist natuke enamat kui natuke nokkimist
-
Kes, kus ja keda nägi
- Lobamokkade rubriik
Ma elan Tallinnas põhiliselt ööelu ja töökoha pärast. Muideks teed on siin ikkagi parajalt peetis.- Lobamokkade rubriik
Tallinnas kügeledki iga päev 2 tundi kuskil fooride taga. Endal ka kopp ees sellest täiesti.. Osadel on peale selle kodus veel kusine elu, seetõttu siis peabki ennast kuskil ummikus tõmblemise ja aknast vehkimisega välja elama.- Lobamokkade rubriik
Ma kusjuures seetõttu katsun alati töölt hiljem minema minna, mitte täpselt kell 5, et lihtsalt passid seal..- Klubi logo
Meeldib e_3_0 kirjastiil, kunagi kuskil pakkusin välja, et klubi kiri võiks olla samas stiilis, kui mudelitähis auto tagaotsas. Just selles vanemas püstises stiilis. Uuematel BMWdel on see teatavasti kaldus.- Lobamokkade rubriik
- Klubi logo
100% samal arvamusel. Seetõttu pole ka enda auto külge seda kleepinud. Mingi sarnane huinjaa on vist VW või Golf vendadel ka auto peal.- Vesi pagassis?
endal 2 korda juhtunud. Põhjuseks nr1 oli see, et sinna tulevad katuseluugii äravoolu voolikud. Mul oli 1 ühendamatta. Põhjus nr 2, tagatule tihend jooksis läbi. Võta tuli eest ja vaata kas vesi sees.- 316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Ons sest kergemast rattast miskit tolku kah ?- Kes, kus ja keda nägi
- Kes, kus ja keda nägi
- E30 väärtus
Antud autost, millest teema algas mul kahju pole, kuna asi oli ilmselgelt taastamiskõlbmatu ja juba eelnevalt põllupealt leitud. Nagu enne mainitud on E30 toodetud üle 2 miljoni ja see, et mingi läbi roostetanud 316 vähem on ei ole vast kurvastamist väärt. Muidu E30 hindadest rääkides, siis peaks see vist kõige kallim olema USA-s ? Kuskilt lugesin artiklit, kus räägiti 10 000+ $ summadest ? Teine asi, mis E30 hinda piirab on see, et mõelge ise, palju te olete nõus ühe väga heas korras e30 eest maksma ? 6000 ? 10 000 ? Selline hind kisub juba haruldasemate masinate klassi (kasvõi BMW enda valikust 6. ja 8. seeria), mida ma ise E30nele eelistaks ehk teisisõnu mitte keegi ei osta sellise raha eest seda autot. Mina olen mõelnud, et max mis ma originaalkorras tava e30 eest maksaks oleks ~6000. Muidugi mõni tohutult võimas turbomasin vms väga hästi ümberehitatud asja ( V10 vms M5 mootor ) eest võiks oluliselt rohkem maksta. - Lobamokkade rubriik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus