Kõik, mis oo7 postitas
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Ma siinkohal täpsustaks et ülekanne peab jääma 3,45 ja 3,73 vahele. Samuti ei huvita vanad LSD-d kalli hinnaga, sest nende eluiga on nagu on 2,7 see auto ei ole võimeline 300km/h sõitma kahjuks..
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Head inimesed, kallid kaasmaalased, kuna kevad pole enam kaugel, siis aidake leida TYP188 differ, enne kui kõik 168-d ära lõhkunud olen, mis Eestis on
-
325 ix '89 - Pisike
Me ei räägi siin mingist tuunimisest vaid sellest, kuidas auto korda teha. Mingi vend on sinna aretanud lihtsalt peale pihustid ja lugeja mis silindrid lihtsalt pentsu täis kusevad muud midagi Lahenduseks sai pakutud kas see kiip v need asendada originaalidega
-
325 ix '89 - Pisike
Kui sul olid need seaded seal korralikud, siis mida see progreaju veel aitaks ? Ainus mis teha saaksid siis oleks õhulugeja üldse minema visata, mis siis jh veidi vähendaks sisseimetava õhu takistust ja kogu muusika Kui selle mootori sisu on täpselt sama, mis mul, siis ma viskaks selle jama sealt üldse minema ja paneks m20 kraami tagasi. Või kui tahad praeguse asja normaalselt tööle saada pane see kiip peale ja anna teada, kuidas see asja muutis
-
325 ix '89 - Pisike
Oleneb mis seal kiibi peal kirjas on Ega sellel pole vahet kumb sul mootorit juhib kas progre aju v kiip, kui seal samad seaded. Lihtsalt ühte saad ise muuta lihtsalt. Progre aju sobib pigem autole mida kavatsed edasi tuunida v seadeid vahetada, kui oskad ise seadistada. Venna masinal juhib seda M30 kraami see kiip: http://sssquid.com/v2/shop/bmw/e30/e30-2-7i-327i-stroker-conversion-chip-for-m30-afm/
-
325 ix '89 - Pisike
8 Silindriga mootori aju ei saa mitte mingil juhul paigaldada 6 Silindriga autole. Kui tahad, et need asjad seal toimiks tuleb ajule uued seaded lasta kirjutada või osta sinna sisse uus kiip kus need on peal. Mingi teise auto pealt ei saa sinna midagi panna. Iseendast sport nukaga 2,8 stroker läks m30 krempli paigaldamise ja õige kiibiga 6,7-6,8 sec asemel 5,6-5,7 sajani. Järgi proovitud Tavalise nuka ja eta kolbidega mootori puhul ma ei viitsiks jändama hakata. Samas kui need asjad seal peal juba võid proovida ja kindlasti teada anda kuidas toimis enne ja pärast
-
325 ix '89 - Pisike
Väga vabandame, olen siin foorumis oma auto teemat arendanud mingi 5 aastat ja see on vist kõige pikem üldse. Kindlasti te kõik mäletate peast ja oskate kohe mulle öelda, millal ma viimati õli vahetasin ? Endal ei tule praegu meelde, siis tean kas seda on vaja nüüd kohe teha. See m30 kraam ilma korraliku juhtimiseta midagi peale pensuhaisu ümber auto ei anna, soovitan uuel omanikul see sealt pealt minema visata või lasta õige aju teha.
-
325 ix '89 - Pisike
Kuulutuses kirjas, et autol on m30 lugeja ja pihustid. Mis moodi seda kremplit juhitakse, või on niisama peale pandud?
-
325 ix '89 - Pisike
Päris ilus sisu, enda punasele tahaks seda tooni salongi, sobiks värviga Kuidas 2,7L on saavutatud ? 325iX ploki sisse pandud 325e vänt/kolvid/kepsud ? Miskit rohkemat ka viitsitud teha ?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ülekanne sätitud selliselt et tippkiirus 150 see on nagu laseks 3ndaga kogu aeg.
-
E30 pildid internetist.
E30 arengut peaks vaatama nii, et peale E46 tuleb 1. ja nüüd 2. Seeria. F30 on mõõtudelt sama suur kui e39. E30 oli omal ajal kõige väiksem BMW nagu seda oli 1. Ja nüüd 2.
-
318is (M50B28 turbo) 1990 - soonikx
Elastik krunt + struktuurvärv
-
318is (M50B28 turbo) 1990 - soonikx
Selle tiiva saab väga tõetruult ära värvida niiet mittekeegi aru ei saa. Jääb elastne, kui näpuga vajutad peale. Endal sai tehtud: Mingeid pragusid pole sisse tulnud, hoolimatta sellest et inimestele meeldib selle otsas persetada parklas
-
Kes, kus ja keda nägi
Ei ma ise tahaks ka et see kõik oleks nii aga ei ole shit happens.. Teemasse ka, täna liikus viimsis valgeks kiletatud ja dtm värvides ix
-
Kes, kus ja keda nägi
Mõtle nüüd ise ka, kui on pakkuda 720 EUR eest 3a auto küljes olnud stanx või lähed ostad poest tutika 800 eest kumba võtaksid praegu?? Muide kui on huvi osta akna liiste 10% alla um hinna võin kohe müüa, 2013 läksid külge ja ei läigi päris nii nagu enne, tooksin kohe ise uued Reaalselt müüakse selliseid asju vähemalt üle poole odavamalt kui leti hind, pole midagi teha Kui E30ga ka sõita nii nagu nendega näeksid paremad välja? Näiteks 60-70 tonni aastas, vedada igasugu jama jne
-
Kes, kus ja keda nägi
Rull ise on jah vana asi. Ma räägin uutest juppidest, uuest värvitööst ja uutest asjadest, mis autole külge kruvitud. Kui sa ostad UM-ist näiteks tutika kroomstange 800 EURiga, paned oma auto külge ja sõidad 3a, kas siis see maksab ikka 800 EUR ?? Tegelikult kehtib sama asi ka "uueks" ehitatud vanade autodega. Kui sellega sõita igapäev aastaläbi siis langeb selle hind täpselt sama moodi nagu uuel autol, küll veidi aeglasemalt aga siiski. Mingi ajaga on pill roostes ja väsinud nagu iga teinegi. Lisaks ärge unustage, et korda tehtud auto ei kesta iialgi nii kaua kui poest uus ostetud. Ehk teisisõnu ka väga hästi värvitud masin on mingi 5a väsinud, kui seda pidevalt kasutada. Tekib igasugu kivitäkkeid, parklamõlke ja mis peamine vanade pillide puhul rooste ujub kuskilt välja.. Võin kasvõi enda autost hea näite tuua, peale värvimist, kui asi oli perfecto löödi peagi parklas peegli värv maha, pagasiluugile on keegi kuidagi mõlgi teinud väikese, ise sõitsin sauel mingist august läbi mis kaapis pardinoka alt ära ja lõi mõra sisse jne. Kui läheksid uut värvitööd vastu võtma ja saaksid selle sellise vigadega hindaksid ikka seda nagu uut ? Pillile tuleb pidevalt pappi sisse taguda korralikult, et seisukorda hoida, ja seda ei saa mittekunagi tagasi.
-
320i touring '92 - Buumer
Huvitav teema 10a pill koguaeg käigus olnud pidevalt ja toimetas siiani või kui kaua kestis ?
-
Kes, kus ja keda nägi
Kui värskelt värvitud võid nii mõelda. Mitu talve siin soola sees vana korda tehtud pilliga lastud siis võib selle värvimise hinna rahumeeli 3 v 4-ga jagada. See oli ka minu kommentaari mõte. See, et nii vana auto on hästi värvitud ei tähenda, et ta kestab nüüd 10a pohhuilt aastaringi uhada. See on umbes sama loogika, kui ma ostan uue BMW 50 tonniga, uhan sellega 3a ja arvan et see maksab ikka 50 tonni Sama kehtib ka suuremjagu muude asjade kohta mis sinna ostetud on Kõik asjad, mis on uued, uus värvitöö, uued jupid UM-ist v H2-st v uus auto mille poest ostad hakkavad kohe esimesest päevast peale väärtust kaotama. Nii see on lihtsalt, seda nimetatakse amortisatsiooniks
-
Kes, kus ja keda nägi
See must oli 7,5K eest müügis. Väga ise ei maksaks M50 ja FL eest nii palju, eriti kui sellega talvel uhatakse
-
V:e30ix 2.7 stroker
Mis modifikatsioonid selle mootoriga tehtud on siis ? Nende 2,7 võimsus jääb pigem 130-135kw kanti
-
Lobamokkade rubriik
Muidu S54 teeb E30 peal täiesti toredat sõitu : Kui ajastukohane M5 mootor toppida peale selle tavalise 147kw asemele, siis seda väga hulluks rüvetamiseks ei peakski. Omal ajal Hartge neid valmistas ka veidi
-
M20 plokikaane sisemise lekke tunnused
Meil kestis ka esimene kaas terve suve, teine läks 500 kildiga..
-
Lobamokkade rubriik
M3 on erinevad. Need mitu sada tonni on 178kw sportevod, mis juba päris võimsad on tegelikult.
-
M20 plokikaane sisemise lekke tunnused
Me ei tea millest meil olid õiged poldid. M20tel juhtus seda muidu uuena ka, siis kui see plokikaas ropult kallis oli. E30 peal on asja juba parandatud, see olevat hullem olnud e12 ja e21 mudelite puhul.
-
325e kupee '86 - eliise22
M20st saab ka 141 kätte lõdvalt, lihtsalt pappi läheb rohkem mitu korda