Kõik, mis oo7 postitas
-
BMW 325e sedaan '86 - Roht
Minu oma on Zinnoberrot, kuid Andry oma on natuke heledam, kuna tema värv sai algselt valitud rooste parandamiseks/alumise osa värvimiseks, s.t eelneva järgi (jah lõpux värvis ta ikka üle ). Piltide pealt võib see tunduda kergelt oraanz, kuid tegelikult on ikka täiesti punane ja kui autod kõrvuti pole, siis ma ei ütleks, et teine toon on. Pildi pealt tundub nagu meenutaks seda m1 oraanz-punast tooni. Andry autol on veel palju detaile külge panematta, sest ta ei taha vanu ja koledaid tükke külge panna, kuid küll see peagi valmis saab. Auto ise läigib ülihästi, ning on väga viisakas, nägin seda ise esimest korda täna komplektsena. P.S viska need kradi toonitud tuled minema ma võin enda omadest ühte prooviks anda, näed ise ka et on parem
-
Tänx et täna ikaldada viitsisid
-
BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
Tegelikult on cabrio taastamiseks just kõige parem keretüüp, kuna selle turuhind on pärast korda tehtuna tavalisest kõvasti kallim. Mäletan, kui see auto müügis oli, siis cabrio kohta oli hind odav. Loodan, et saad asja korda
-
haha ei ole võimalik Andry mäletad sa tahtsid seda autot tegelikult juba enne osta, aga see osteti enne ära, kui vaatama jõudsime minna. Siis kui see sellisena müügis oli, pilt oli seal Hiiu grilli juures tehtud. Lõpuks said ikka omale
-
BMW 318i (316i) '90 - christian
Soovitaks soojalt mõne suurema m20ne peale panna. Pole see kütusekulu normaalse diffriga nii hull midagi (minu omal keskmine suvel 8,2/100). Sõidan küll kõvasti rohkem maanteel kui linnas. Vähemalt pole seda kradi remontimise jebimist. Selle diisliga võib ka igasugu ime asju juhtuma hakata. Näites eta mootor on väga ökonoomne ja seejuures päris ergas. Kuni 4500-ni tõmbab väga hästi, paremini kui 325. Sain alles millalgi AMe30-ne oma proovida. (sellel mootoril on sama suur pöördemoment nagu diislil, kuid seejuures remondirõõmu on vähem). Keskmine kulu on tehase järgi 8,5L/100km peale. Sinu m40b16-nel aga 8,4L/100km peale. Tõmbe vahe on aga mäekõrgune Kalla ja talla
-
Auto värvimin ja selleks kuluv värv ja muu info.
Pinnaka puhul tuleks veel tegelikult arvestada ka sellega, et suhteliselt kindlalt tuleb autot poleerida, sest täiesti peegliks lasevad selle väga vähesed mehed
-
Auto värvimin ja selleks kuluv värv ja muu info.
Lisaks veel Andry jutule, et värve jms kogu kremplit ei tasu kokku seisma osta, kuna asjad lähevad peeti. Teiseks, kui värvi väheks jääb tuleb otsast alustada, seega tasub asja osta varuga. Juhtus ka Andry autoga se äpardus, et värvi jäi 1x väheks, sest arvuti järgi segatud keskmise suurusega autole, kuid sellisel juhul pole arvestatud ei stangesi, uksesise ääri ega muud sellist. Ja asi tuli otsast uuesti teha. Lisaks veel, kui täiesti perfektset tulemust tahta tuleb kõik uksed jms tiivad jne auto küljes värvida, muidu jääb vahe näha, aga suuremjagu inimesi seda ei näe, seega suhteliselt ükskõik. Ja koht peab olema täiesti tolmu vaba
-
318 IS '91 - Priit
Sellel oli vist pagassi küljel mingi korralik mõlk ? Kuidas kavas asi korda teha ? Kui oli ikka see auto
-
K: Mure M40 mootoriga.
Kütusepump on nõrk. Sama viga oli ka minu M20 mootoriga 5-sel. Nimelt siis kohapeal läks väga hästi pöördesse, 1-2 käiguga ka aga 3. poos juba kinni. Külma mootoriga poos juba varem kinni. Kütusepumba surve on liiga madal, s.t küttepump on väsinud. Seetõttu ei saa mootor koormuse all piisavalt kütet kätte ja poobki kinni. Asi on külmalt seetõttu hullem, et siis vajab mootor rohkem kütust
-
M: E30 kupee 323 TÄNASEKS MÜÜDUD!
Ma pole siiamaani aru saanud, kust see ameerika variandi jutt on tulnud nende kandiliste tulede kohta Ameerika e30ned on suurte kaitseraudadega, aga tuled on ikka ümargused. Tegu on omaaegse tuuningpaketiga, mida pakkus Hella
-
BMW 316i '90 - callaway
Jah on küll, põhjas on mõni auk, tagakoobas ussitab. Ja igasugu väikseid detaile puudu/külge panna
-
BMW 316i '90 - callaway
Puksiiripeale saamisega oli omajagu tegu. Stangelisa pidi alt ära võtma siis läks ülinapilt napilt peale. Vend hakkab seda nüüd kohe esmaspäeval suure hooga ehitama
-
Pildid siis välja kaabitud müügikuulutusest.
-
+1 sama juttu ma rääkisin talle ise ka, et pangu sinna minuoma kõrvale see peitu Pealegi on see preface ja teine palju uuem
-
Seda uste asja ütlesin kh esimesena kui autot laiali nägin, et käivad konksude otsast naks ära Müügikuulutuses oli ainult 1 hädine pilt esiotsast. (põhjast mitte ühtegi). Omanik ise vist ei teadnudki mis korras asi on, ei paistnud e30ne huviline ka olevat. Ma leidsin selle, ning pakkusin niisama, et osta talveks mingi raibe..(teemaomanik tahtis endale Nivat osta ). kokkuvõttes oli väljast koleda (pleekinud oraanzi värvi) all päris korralik preface sedaan. Mootor samuti ergas ning hea minekuga, ning käib vaikselt. Igatahes tegelikult sai kogu saaga jälle alguse mingi lihtsast ukse pealt roostepleki parandamisest...
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Keegi võiks bmw-le propelleri otsa valmis keevitada
-
BMW 316i '90 - callaway
Kusagilt leidsin netist graafikud võrdluseks siis m20b25 ja see nn strokker, siis 885 kaanega köhis arvutuslikult 129,8kw mootorist ja 259nm väänet. Tavaline tegigi 90 millegagi kw ja siis oli vist 120kw mootorist. Kuidas muidu praeguse diffriga on, kas esimene käik n-o mõtetu pole ? Minu omal on 3:45 all.
-
BMW 316i '90 - callaway
Kusagilt netist lugesin, et käidi tavalise M20b25-ga dünos ja see köhis rattast ainult 90 millegagi kw. Niiet praegu on väga hea !
-
Preface ja facelift erinevused
Kas Cabriode facelift ei toimunud natuke hiljem ? S.t esialgu pandi külge küll preface stanged aga need olid musta värvi, mitte kroomitud ?
-
Bmw e30 m3 replic
Pealkirjaks võiks jah panna et mis autoga tegu on ja siis sulgudesse ntx M3 Replica või Optic vms.. Muidu tore et viitsid asjaga mässata, ning korda teha. Loodan, et saad asja, ning masin pärast tõepärane välja näeb
- Müüdud
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Paistab ilus ja originaalne auto.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Tänud Eelmine auto oli mul muidu e34, millel oli sees ideaalses korras M5 salong + elektrilisad. Sellega võrreldes on e30 võrdlemisi nutune seest. Aga eks sõidurõõm kompenseerib selle
-
Auto oli enne mitu nädalat pesematta, parajalt roojane ja ma olen sellega mitu korda suvilas käinud, kus on lõpus kruusa/muda tee. Seesama on "garaaz" jh, aga seal tegeletakse igasugu muude asjadega, mitte e30nete hoiustamisega. õnneks minu oma saab teene korras seal kevadeni kusagil taga-nurgas vedeleda. Olen selle eest omanikule südamest tänulik, ning loodan et see seal jalgu ei jää. Muidugi tore oleks, et see polnud viimane kord kui seda autot liikumas nägid, ning et ta kevadel ikka sõidab
-
Jõudis kätte siis see väga kaua kardetud päev, kus sai läbi auto kindlustus. Kuna see auto Eesti soola näinud pole, siis ei hakanud ka mina seda näitama ning vend pesi selle puhtaks, lasin paagi täis ja pistsin selle garagesse ära. Siinkohal tänud Andryle "garaazi" laenamise eest :cool: vastasel juhul oleksin pidanud selle sisse vägistama maal asuvasse koini-kambrisse, mis on peale kauba igasugu risu täis. Autoga on ka mõningad väikesed ehitamise plaanid, kuid neist siis kui asjad tehtud on. Tehniline pool korrastamist ei vaja, kõik toimib. Igatahes seniks sõidan neljarõngalisega.. See ya next year