Hüppa postitusse

matu665

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis matu665 postitas

1. Vähem kui kuu veel. Kellel autod pooleli kiirustage
  2. Mis mootoril häda?
  3. Kaanele sai pragu tulla ainult kuumusest või kõverast plokist. Aga eks seda näitab nüüd aeg ..kellel õigus Sellise ülekandega käib iga auto ropult edasi Vana kolbiga jääb surveaste 10 koma ,kopikatega. Uuem 9.7 vms oli Küsimus ainult selles kas mul lühikese seelikuga kolvid või pika.
  4. Kuna mulle raha vist ei meeldi siis sai esimenene samm tehtud 2.8 poole. Kepsud ja vänt. Ilmselt on mõistlik osta selleks uuematüübi 125kw mootor kõrvale ja sellest aretada. Ideaalis ka 272/272 nukk leida.
  5. Noo rull on kiire auto mis ma muud öelda oskan
  6. Noo ,et samamoodi liigub . Enne ei tea kui kolmapäeval õhtul sõitma tuled . Aga kaanepurustajat tahaks täiega ehitada. Kõik oleneb su vennast muidugi.
  7. Kui ühepoolse saad tutikana odavalt, osta kaks. Saad mõlema poole omad kokku. Eix kas sama hinnaga saab veel ühe poole oma?
  8. Leidke saksast odavam preface cabrio originaal m-tech 1 ringiga
  9. Mul lekkis külmalt surve regulaatori vahelt. Kontrolli. Ise arvasin ka ,et sumbutist, kuni see hais juba häirivaks muutus. Hea viis auto maha põletada
  10. Niikaua kui need tiivakesd särgil sa minult laiki ei saa
  11. Mis värvi küündlad? Kuldpruunid või heledad ja mettalli täppe täis?
  12. Saab vähe kätte? Suuremad pihustid ehk? Pump kutu?
  13. Ostad ära siis?
  14. nii veel huvilisi? Ilm läks suht heaks.
  15. Ei sõidan ilma logoto niikaua kui keegi sellist logo ei tee mida kleepida ka kannataks. Paneme lukku?
  16. Suht kesiseks on jäänud jah.
  17. Noo oleks kolm siis oleks isegi mõelnud
  18. Kohe siin all andis foorum sellise vinge reklaami. Ju siis nii on.
  19. Mina tuleks. Veel huvilisi?
  20. A -osa uus tuli 250 euri tükk. Niikaua kui rulle veel müüakse sama raha eest ei osta neid keegi
  21. Oot kuhu sa augu puurisid?
  22. Kuna keegi miskit mõistlikku veel pakkund pole teen algust. 400 nuka ja vedrude eest.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.