Kõik, mis matu665 postitas
-
Kogunemiste pildid
Ja mina jäin piisavalt palju hiljaks
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Täna siis suurem istumine?
- E30 väärtus
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Läksin autot remontima. Peale seda pidin jälle tõdema ,et tegelen ikka vale autoga
-
Siis nädala pärast
-
Täna kohal siis?
-
tuleks küll
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Tross ikka liigub vabalt? Pigem lõhnab selle järgi.
-
Kes, kus ja keda nägi
*Nägin eile Pärnu mnt 30 km enne Tallinnat punast m3-e. Numbrimärke küljes polnud. Möödasõites nägi väga viisakas välja igatahes. Huvitav kellele kuulub?
-
M: 316 (m20b25 126kw) preface kupee
Torukolle ja väljalaset ümber tehtud. Uued rehvid, strut ees jne.
-
Lobamokkade rubriik
Käisid Eixil külas?
-
Kolmekesi vist vähe nadi
-
O/V: 15-16'' valuveljed
Palju soovid?
-
Paraku ei saa
-
Eile sai veel kollet üle tehtud. Ikka susiseb kusagilt vahelt. Eks tuleb maha kiskuda ja uurida. Hetkel pohlad. Kunagi suvepoole. Torud kenad sinised
-
K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?
Vahekokkuvõte: Keegi peale Kerdi pole nõuks võtnud ,et midagi korraldada. Ideid on pritsitud aga ideest üksi vähe. Niikua kui seda ei juhtu siis oore it is. Aga eks ta veits kulunud ole eriti neile kes lähedalt tulevad. Mulle just see pikk tripp meeldib kõige enam
-
Kui rohkem rahvast vean ka ennast kohale.
-
Klubi logo
Teen see nädal ühe valmis. On juba midagi valmis ka?
-
Klubi logo
Väga vabandan kui kellegi tundeid riivan. Hetke logo nende tiivakestega näeb piisavalt jube välja ,et ma ei paneks ka raha eest seda oma auto külge. Kilp ja tiivad, no ma ei tea kus see seos 80nendate autoga?. Kui see on ühe inimese arvamus siis ärge tehke välja. Aga kui ei, võiks siin arutada ja ideid välja pritsida.
-
Just. Kergemaks ei teinud kuna jõudu sellest juurde ei saa
-
Remondipäevikut vahepeal. Muidu veel jääb mulje ,et raha ei kulugi auto peale. e36 latt ja uus rooligardaani rist. Hoorattas käis lihvimises ja uus sidurikorv ja ketas. Uus survelaager oli ka komplektis. Eelmine kevad pandud survelaager juba sahises. Strut sai tellitud. Esimesed morelli kompod vahetasin välja (oma lollus ,et läbi läksid) Taha uued nakangid . Pole häda midagi. Peavad küll aga kuluvad ka see eest hästi. Ja eelmine nädal sai torukolle külge keeratud ja uued resod pandud koos uute torudega.Tänud Jürile kes ühe ööga tegi imet.
-
E30 väärtus
Et auto viia korralikku seisukorda kulub kordades rohkem kui sa selle auto müügi pealt saaks. Isegi saksas
-
E30 väärtus
vaata e21 hindu. Pensioni sammas ei ole ega saa ka kunagi olema e30. Eriti kui sa vahepeal suvel sellega ka sõidad ja korras hoiad:) . M3 on muidugi teine teema. See on sammas.
-
Kes, kus ja keda nägi
Miks ma sind ei näe ?
-
BMW 316 - R-AND1
Karpa hakkas lekkima?