Hüppa postitusse

Jyrx

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Jyrx postitas

1. tagant kõlareid ikka ära ei võtaks, heli muutub palju sitemaks ju. pigem teeks mingid väiksed karbikesedki neile sinna alla.
  2. läheb veits teemast mööda juba, aga miks aknalaualt kõllide ära võtmine hea on ?
  3. audiofookuse mehed rääkisid et dynamat teistest kõvasti üle ja pidi ka kergem olema. bandbass kast ja käetoega tagaiste oleks kõige reaalsem variant, mul ehitas sallu kunagi taolise kasti, ütleme nii et väristas rohkem küll, aga bandbass kastiga olen rohkem rahul kuna on palju kvaliteetsem heli.
  4. nii mängib ju kõik pagassi, salongi tuleb mõmin ja pagass pläriseb aga töö tundub korralik :roll:
  5. osta parem JOM'i coilid keisei-racing'ust, hinda taheti alla 4k.
  6. aga jah see suur toru sobib vist iga e30 alla... maitse asi
  7. sellepärast arvasin, et ruts325 kuna mul sama värvi niit ja nahk sattunud.
  8. kadedaks teed nende velgedega
  9. pakun, et ruts325 tegi
  10. puhasta algatuseks starteri klemmid-juhtmed ära
  11. kuulutust ma ka näinud ei ole, aga mulle ütles 13k mis minu arust väga hea hind sellise auto kohta.
  12. auto ongi müügis praegu, aga ilma veljeta
  13. NOS tuleb ka v
  14. ei ütleks, et eelmine omanik autot ei hooldanud. hooldas normaalselt.
  15. kui nii jätkub, siis saab juba e30turboclubi eraldi teha
  16. räägi täpsemalt, mis see aastaarv sinna puutub, kas tohib turvapuur olla või mitte
  17. tahtsid BBS-e omale, nägin sauel Igori juures selliseid, aga unustasin hinda küsida. ja kuna lae all olid, siis ei oska ka seda öelda kas olid 14'' või 15'' :roll:
  18. tglt jamama hakkas mul juba siis kesklukk, kui auto igapäevaselt liikus. niiet vaata igaksjuhuks relee üle. relee juurest igatahes mingi kragin tuli.
  19. olen kunagi kuskilt kuulnud, et vist tohib puur ainult b-piilarist tagapool olla
  20. ma vahetasin ka küünlaid mingi 2a. tagasi umbes sellel.. kus diagnostis käisid muidu ?
  21. aku on pagassis ja võti seda ei keera ;D aga 500.- ja lukuabi teeb lahti. kui tihti sul ikka aku tühjaks saab või kesklukk katki läheb ;D
  22. haapsalus näeb seda püssi v
  23. M3 143kw läheb 6.9 sajani. :roll:
  24. mis selle m50-ne mootoriga kiirendus umbes võib olla selle kerega ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.