Hüppa postitusse

Jann

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Jann postitas

1. Väga ilus 8) 8)
  2. Päris madal Ja ma nurisen et sõita ei saa
  3. See velg sobib nagu rusikas silmaauku, esilisa võiks ka olla :wink:
  4. Ei päris huvitav oli vaadata kuidas paljudel vihmaga pidamist polnud ja tagant osa tillatölla käis Sellel golfil on vahel kompressor ve.
  5. Jäta kulm :wink: peab ka samasuguseks tegema, nii ilus 8)
  6. need kanalisatsjooni kaevu luugid on kül nats irvakil jah, isegi veljega otsa pannud ja see ajab tõesti sõimama. Sõber sõitis enda autol stange katki ja sai uue vastu, kutsus ka mendid :wink:
  7. Isegi mu vana iS pildil
  8. isegi pärnuvahel liikvel näinud :wink: kena tundub tegelt
  9. päris ilus bmw tuleb :wink:
  10. Ilus 8)
  11. Deem kus see edasi astus
  12. Minu teada ei ole, sõber helistas ühekorra siis õeldi et pole müügiks aga äkki nüüd või millalgi on jälle
  13. sünge
  14. Velg on tõesti kõva 8)
  15. Ok kui juba pärnust liigub mõni auto peaks ka end kohale vedama...aga enne pean esimesed rehvid ostma..Täna öeldi rehviabis et, varsti sa teeääres oled
  16. Ilusalt madal :wink:
  17. need just ilusad :wink:
  18. Snoofil on mingi stangelisa originaal, aga seda nats parandada vaja kui saab
  19. http://img246.imageshack.us/img246/5826/ssa42109lf7.jpg Mul isegi oli selline tihend tulede juures
  20. ega jah nüüd mul sellised räbalad sees Snoofi käest kasutada võtsin...Põrandal nats nadi istuda uute istmete tellimine kuu aega...kui just kuskilt ei saa kasutatud korvikaid või uusi kahte
  21. ma andsin enda tagumise ja ta andis enda oma mulle :wink:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.