Hüppa postitusse

Margar

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. Ilus pill rikuti ära :s
  2. Eile sadamasse sõites jäi see auto kohe silma. Ilus pill. Jennifer vahetas katuse ?
  3. Seda pilli vaadates hakkan järjest rohkem veelgi kahetsema,et oma kupee maha müüsin Ilus 😎
  4. Kuna suurema sisekoristuse ette võtad
  5. Ma räägin,et väga hea apsakas velgede suhtes.😎
  6. Mis sellel velje värvil viga on ? Minu arust ilus kooslus
  7. Ulme vend oled ikka
  8. Seda ma usun millegi pärast Ma siin otsin tikutulega taga e30 cabrio,mida ise putitada ja noo see kuulutus läks küll mööda. Täna leidsin paarsada km Helsinkist ühest maja hoovist e30 kupee ja homme läheb omanikule kiri On hakanud taastama ilusti aga nüüd seisab millegi pärast paksu lume all
  9. Kui saladus ei ole,siis mis hinnaga pill kätte tuli ? Kahjuks ei näinud seda kuulutustki kuskil
  10. Selleks korraks see seiklus seljataga.Jõudu ja jaksu uuele omanikule.Vähemalt tean,et läks headesse kätesse..... Teema Lukku!
  11. Ega vajadust nii müümiseks ei olegi Lihtsalt vaatan,äkki tuleb häid pakkumisi
  12. Vahepeal siis auto pikalt seisnud ja saanud korrastamist. Uus siduri peasilinder otsustas ka saba anda aga õnneks sain poest raha tagasi ja siirdusin teise poodi,kust ostsin nii peasilindri kui ka töösilindri uue. Nüüd asi toimetab:) Eile sai tehtud päevaks kindlustus ja vaadatud kas autol veel mingeid vigu välja lööb.Aga tundub,et nüüd asi toimib Eelmine nädal oli plaan sellega Eesti tulla ja Eesti arvele aga kahjuks ei jõudnud veel selleni.Augusti kuus äkki õnnestub. Põhimõtteliselt oleks auto ka sobiva summa eest müüa äkki
  13. Jäta ikka nii nagu praegu on.Palju parem näeb nii välja 😎
  14. Päris viisakalt jah aga akna vändale jääb natukene ikka ette.Muidu tuleb mürtsu ilma võimuta ka jah Kuna tuledel oli üks klaas puruks ja teisel midagi muud viga siis sai mitmest paarist korralikud kokku pandud. Nüüd vaja veel tulede kojamehi ja siis peaks tulede saaga valmis olema. Sai ära tehtud õlivahetus+filtrid,ka õhufilter ja sai vahetatud ka bensiinivoolikud. Loomulikult sai reede alustatud poleerimisega ja laupäeval lõpetatud 😎
  15. Ma olen omanud alates 2009a mitut e39sat ja olen omanud e30 cabrio ja nüüd hiljuti ostsin e30 1,6 ja ei ole/ei ole olnud küll sellist asja,et peab tankuri asendit otsima 😂 Juu siis on jopanud kohe auku panekuga😂😎

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.