Kõik, mis sõge postitas
-
BMW 318i '89 - m50b25
nö plaat kuhu suur ülekande hammasratas poltidega kinnitub on visco elemendil paksem kui lsd omal ja seega siis hammasratas peenem. keerutasin oma varudifri ka läbi ja ainus ülekanne mis mul võtta ongi umbes 3.20 kanti aga see ikka liiga öko 100kmh jääks kuskil 2200pööret
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
paistab väga kena rull olevat, oleks mu autol ka nii vähe roostet
-
BMW 318i '89 - m50b25
sul on täitsa õigus ei taha see sinna eriti sobida. tuleb vist natukene jõudu ära anda ja 3.45 ülekanne panna
-
Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
kui ma just heina ei pea siis katsun ka kohal olla. polegi ennem sealkandis käinud
-
BMW 318i '89 - m50b25
lõpuks soetasin siis korraliku ketastega lsd jama aint selles ,et ülekanne on väga vale aga eks selle saab ära fiksata. võtsin käigukasti ka lahti(getrag 240) viimane oli milljoniks jupiks keerasin lihtsalt tagumise kaane küljest ära ja sisu pudenes välja. nüüd katsun leida korraliku 260 kasti see ehk peab kauem vastu. siin siis 525tda alt saadud s2.64 ja teisepildipeal 325ix alt v3.91 millelt võtan arvatavasti ülekande.
-
BMW 318i '89 - m50b25
vahetasin spidoplokis r4 kiibi r6 oma vastu aga ikka paneb natukene villast mingi 500-1000 pööret enne piirajat jookseb seier kinni ja siis nulli tagasi ja kui piirajasse lasta siis teeb paar tõmblemist ka nagu ikka ja siis nulli tagasi nagu ei saaks enam signaali ja seda tahhoka järgi natukene enne 7k pööret. olen proovinud seda kahe plokiga 89.a ja 90.a m40 mootoriga isendi plokid. selline tunne on et nüüd tuleb veel mingi spidoplokk ka sebida mis selle kiibiga kokku läheks.
-
Lobamokkade rubriik
valesti kirjutasin tahtsin kirjutada et istusin kõrval kuna olin ühe õlle võtnud ja tüdruk ei tahtnud talle järgi sõita seega siis läks kiirem juht rooli . kui autost välja astusin kõndisin kiirel sammul audi kõrval aknajuurde aken juba liikus elektrijõul ülespoole. panen käe aknavahele ja vaatan jumala võõras rahvas autos ning küsin kas mingi probleem või. vana tahtis vist öelda midagi aga mina sest aru ei saanud ning äsasin parema käega vanale kümpi ja istusin enda autosse tagasi vaadates veel tänavale mis oli rahvast täis ja kõik pingsalt jälgisid mis toimub. siis otsustas audi tagaistunud vend et ta tahab ka lõuga saada ja tuli autost välja oks oli nii laijali et mõtlesin kuidas ta sinna üldse ära mahtus. mul sõber kes roolis oli astus ka autost välja ta selline suur 105kg ja kiirejutuga poiss. astus kohe ligi ja väänas vanale ühe parem sirge nii et see suutis vaevu audisse tagasi roomata ja pidu oligi läbi fooris süttis roheline tuli ja sõidsime rahulikult edasi nagu poleks midagi juhtunud. kuradi teisekäigu sünkro läks ka pooleks millest on jube kahju.
-
Lobamokkade rubriik
õige otsus! täna sõitsime pärnupoole sõbra tüdrukule bussivasta, 10km enne pärnut sõidab mööda must a6 ja käsi kõrvat aknast näitab keskmist sõrme. mul tüdruk istus kõrval kuna ise olin ühe õlle võtnud mõtlesin et las asi jääb nii aga ei vana lehvitas veel julgelt näppu ja tulistas eesolevatest autodest räigelt mööda ja mul viskas räigelt kepsu kotti ütlesin pea kinni ja las sõber läheb rooli kes tagaistmel istus. pärnu piiris jõudsime audile järgi ja seal kus see kiiruse näidik on hakkab vana jälle aknast näpuga lehvitama, mul närv veel rohkem krussis. lihula ristis oli punane tuli ja otsustasin küsida siis mis värk on vana ei suutnud midagi öelda ja panin sitale lõuga. pärast tuli autost veel teine vend välja kel oli ka midagi öelda ja hakkas vehkima see lendas ka tänavale niiet mõelge enne kui kellegile näpuga vehkima hakkate
-
k:e28 differ e30nele
poolteljeflantsid peaks välja käima diffrist ja e30 omad saab asemele panna. kui seal tavalised simmerid siis saab neid igalt poolt kus simmereid müüa on aint pead tihendid kaasa võtma või pealt numbrid ülesse kirjutama.
-
m50b25 mootor ei tööta tühik2igul korektselt kuid kui tagasivool kinni pigistada siis töötab ilusti
ühenda lahti lamda andur kui ei aita siis proovi lahti ühendada õhulugeja ja vaata mis juhtub. pärast võta akult minutiks juhe maha, et ajust need veakoodid ära kustutada mis lahtiühendamisega sinna tulevad. edu
-
Pärnu E30 omanikud!
piisas ka kahest autost, et pesulakuttidel hari punaseks ajada. sidur nii ribadeks, et kohalt ära ei saa.
-
K:318karpa vs 2,5l 141kw
sa mõtled m10b18?
-
Pärnu E30 omanikud!
- Pärnu E30 omanikud!
olen kohal. ja asukohaks?- Pärnu E30 omanikud!
20.00 või hiljem oleks minujaoks ok.- Getrag 240/260 lahti võtmine
täna harutasin lahti getrag 250 kasti. kõik mutrid poldid tuleb välja keerata mis kasti küljepeal on siis sain see 1.5cm prao sisse ja läbi selle vahe siis sai kätte selle tifti mis seda käigulülitus linki kinni hoiab. peale seda ikka veel kasti pooleks ei tahtnud tulla ja lõin uuesti ta väheke kokkupoole ja keerasin käigulülitus hooba viienda käigu poole ja tõmbasin hoova u 10cm väljapoole ja siis tuli juba kasti lahti. viga miks üldse lahti sai võtta oli teise käigu ragin sisse lülitamisel ja põhjuseks ei olnud mitte sünkronisaatori kulumine vaid käigu enda hammaste kulumine.- K: KUIDAS EEMALDADA SÜÜTELUKKU ?
paras nikerdamine on selle kätte saamine. mul läks mingi paar tundi et selgust saada kuidas see asi töötab. õige auk seal kust raadio mängima hakkab kui traat sisse panna siis võtit edasitagasi keerata ei saa. mina väänasin natukene otsa ka sest sirge traadiga oli see misjoon praktiliselt võimatu. tööriistaks naiste juuksenõel see hea tugev- Pärnu E30 omanikud!
ülejärgmine nv äkki? mul praegu kast ja jõukolmik ei ole päris seal kus nad olema peaks.- BMW 318i '89 - m50b25
nii sidur libises võtsin lahti ja tuleb välja, et olin kastivahetusega ketta valetpidi sisse pannud ning see hakkas vastu hooratta polte käima ja seega ka läbi libisema. palju ketta min paksus on oskab keegi öelda? praegu on mingi 8,3mm ja originaal paksus peaks vist 10 olema.- K:318karpa vs 2,5l 141kw
kirjuta siis siia ka mida sa oma autole ütlesid, et too laulma hakkas- K:318karpa vs 2,5l 141kw
heameelega. kus kandis oled- Lobamokkade rubriik
Tegime väikese katse sõpradega. kolmesesse kupeesse 12 matsi ja supakas ka sõit võis alata viljandisse ja tagasi. tra see oli kino madaldus paistis sinna -120 kanti olevat. katses ükski loom viga ei saanud- genekarihmaga mingi geiss
räägi mis rihm sul seal on peenike kiilrihm või lai mitme soonega ja mis mootoriga tegu, nii oskavad inimesed ehk rohkem kaasa rääkida. genekal tavaliselt alla kaks puksi kust pikk polt läbi läheb vb sul üks puks ära kadunud ja tõmbab aparaadi viltu.- Lobamokkade rubriik
HEAD SÕBRAPÄEVA KÕIGILE- m52b28 e39-lt e30-nele
vana audi100 pidurivõim läheb ka kui pedaalipoolset varrast lühemaks teha - Pärnu E30 omanikud!
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus