Kõik, mis sõge postitas
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
http://www.lg.com/za/car-audio/lg-LCF600UR-car-audio
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi siit foorumist omab sellist programmi Winols 1.5 või uuemat 1.7 või 2.24? Google otsingus paistab, et ainult lae alla aga siiani pole see mul õnnestunud.
-
318i '86 - ragnarm
Pane talle vastu pead selle mootoriga.
-
316i (2.0-110kw) '90 - Jounes
Äkki on sul hoob tagurpidi või mingil moel sirgeks saanud. Hooval ühelpool on väike jõnks sisse väänatud mis kardaani muhvist hoova mööda ajab see pool läheb kk poole. Ise olen mitmel autol sellise mootorivahetuse teinud ja ei ole probleeme olnud ka suure kardaani muhviga.
-
318i '86 - ragnarm
Kui sul umbes sellise kohapeale kahte juhet ei lähe nagu pildil kaks rohelist juhet siis pole immot või on see võtmerõngas sealt küljest ära võetud, osadel tuleb see lihtsalt pealt ära ja jääbki selline tavalise moega süütelukk nagu sul pildil.
-
Lobamokkade rubriik
kes ACT veljed endale sai?
-
318i '86 - ragnarm
Google aitab. Mis sul aju mark ja kood on.
-
Avatud diffri sisu vahetamine lsd vastu?
flants tuleb vahele teha suurele hammasrattale, et 2,65 elementi kasutada
-
318i '86 - ragnarm
Ei teagi. Kui saab autot näha kust aju tuli siis pole hullu saab vaadata kas ews plokk on seal kusagil või siis süütelukuküljes rõngas juhtmega. Siemensi ajudel peaks kõigil peal olema ja bosch ajudel mootoritel millel kood 25 6s 2 ehk siis vanosega mootoritel alates 93 ja osadel 92 pillidel vähemalt minu loogika nii ütleb. Autodata järgi näitab vanosega key programmingut aga ilma vanoseta masinatel seda ei näita.
-
Kellaploki mure
Vaata kumb sul valgustusel ära kaob kas mass või pluss pool.
-
318i '86 - ragnarm
Kui uut aju otsid siis kindlasti kontrolli immo olemasolu. Vanosega pillidel on see üldiselt juba peal. Mul tuttav sai samamoodi mootori ja aju aga immo olemasolust ei teadnud midagi ja lõpuks läks ilmavanoseta juhtmestik aju ja nukad peale üks anduritest oli ka teistmoodi kas nuka või vända oma seda ei mäleta.
-
318i kupee (M52B28) '87 - Sõge
Seltsis ikka segasem Hea kui mingi meeskond kaasas on kes autot vahepeal edasi lükkab. Siis ei pea kusele minnes üle õla vaatama, et mitu autot nüüd rivis ette kargas.
-
316i 141kw kupee '91 - TenZki
Ümber puurimise lasid kusagil teha või on võimalik selline töö kodustes tingimustes teha? Need alla lükkad siis on päris raju väljanägemisega 1.6
-
Sain hakkama pealkiri on nüüd õige Sõidud pidas vastu ja vedas veel ühe teise rulli koos viie inimesega nööriotsas koju Diffri otsinguil tegin bmw klubisse teema ja sealt siis üks muhe vend käravetest tegi oma pakkumise.
-
316i (M50B28 turbo) kupee '90 - Oliver13
Kurat varastasid 0.3 sec
-
Avalaksult ühestükis tagasi. Auto pidas kenasti vastu ja kuigi päev oli väga väsitav, siis ise olen üritusega rahul. Oleks tahtnud paar korda veel sõita aga autosi oli mega palju ja sain napilt kolm sõitu teha. Rehvideks olid mingid 195/55/15 pidamist eriti ei olnud startisin vist mingi 2k rpm ja püütsin mitte väga vilistada aga lapp läks ikka põhja ja vilises teisikäigu lõpuni reaktsiooniajad tulid suht emased ja 13,9 jääb mõneks teiseks korraks. Parim sõit oli 14.404 161,2km/h 60ft 2,458 Reaktsiooniga 0,161 teine sõit 14.432 162.89km/h 60tf 2.502 reaktsioon 0.452 Kui praegused rehvid otsa saavad siis asemele tulevad kindlasti tänavale mõeldud slikid. Aegasi näeb http://www.edra.ee/docs/SR_AVALAKS_2015.htmauto number sr251
-
Probleem m50b25 roolivõim
Miks sa roolivõimu ei kasuta?
-
Lobamokkade rubriik
Mina tulen. Ja kui hästi läheb siis paar rulli tuleb minukandist veel.
-
318I (M50B25) '89 - Kohupiim
Tiivad ja uksed külge ning avalaksule
-
M:89a 324td sedaan varuosadeks
Radiaator alles?
-
318i(m50b25) '88 - realany
Paistab, et tööd on autoga omajagu. Peab sulle edu ja paksu rahakotti soovima Senikaua pead vist sildadest tõstma.
-
Diffri õli vahetatud flexoilist 80w90LS 4eur liiter. Lühike videolõik ka https://www.youtube.com/watch?v=fF5hjxNXyrw Keegi hea moderaator võiks teema pealkirja mootoriga vastavusse viia. Ma ise sellist nuppu ei leidnud. Tänan!
-
Nüüd lõpuks autol õige differ ka all e28 524d alt tuli S3.91 mis toimetab oma vanusekohta ülimalt hästi. Njuutonmeetriga mõõtes hakkas läbi libisema 136nm pealt mis paistab, et on ok ja lahti harutama ei hakanud. Nüüd veel õli ära vaja vahetada, sest seda tehti vist eelmisel sajandil.
-
Pärnu E30 omanikud!
Ei kindlasti mitte. Mul paljud tuttavad käivad inglismaal tööl, kutsun neid kosmonautideks kuna sinna lennukiga peab minema
-
Lobamokkade rubriik
Killer kombo https://www.youtube.com/watch?v=9g3EVv3SW1g