Hüppa postitusse

sõge

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sõge postitas

1. http://www.lg.com/za/car-audio/lg-LCF600UR-car-audio
  2. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kas keegi siit foorumist omab sellist programmi Winols 1.5 või uuemat 1.7 või 2.24? Google otsingus paistab, et ainult lae alla aga siiani pole see mul õnnestunud.
  3. Pane talle vastu pead selle mootoriga.
  4. Äkki on sul hoob tagurpidi või mingil moel sirgeks saanud. Hooval ühelpool on väike jõnks sisse väänatud mis kardaani muhvist hoova mööda ajab see pool läheb kk poole. Ise olen mitmel autol sellise mootorivahetuse teinud ja ei ole probleeme olnud ka suure kardaani muhviga.
  5. Kui sul umbes sellise kohapeale kahte juhet ei lähe nagu pildil kaks rohelist juhet siis pole immot või on see võtmerõngas sealt küljest ära võetud, osadel tuleb see lihtsalt pealt ära ja jääbki selline tavalise moega süütelukk nagu sul pildil.
  6. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    kes ACT veljed endale sai?
  7. Google aitab. Mis sul aju mark ja kood on.
  8. flants tuleb vahele teha suurele hammasrattale, et 2,65 elementi kasutada
  9. Ei teagi. Kui saab autot näha kust aju tuli siis pole hullu saab vaadata kas ews plokk on seal kusagil või siis süütelukuküljes rõngas juhtmega. Siemensi ajudel peaks kõigil peal olema ja bosch ajudel mootoritel millel kood 25 6s 2 ehk siis vanosega mootoritel alates 93 ja osadel 92 pillidel vähemalt minu loogika nii ütleb. Autodata järgi näitab vanosega key programmingut aga ilma vanoseta masinatel seda ei näita.
  10. Vaata kumb sul valgustusel ära kaob kas mass või pluss pool.
  11. Kui uut aju otsid siis kindlasti kontrolli immo olemasolu. Vanosega pillidel on see üldiselt juba peal. Mul tuttav sai samamoodi mootori ja aju aga immo olemasolust ei teadnud midagi ja lõpuks läks ilmavanoseta juhtmestik aju ja nukad peale üks anduritest oli ka teistmoodi kas nuka või vända oma seda ei mäleta.
  12. Seltsis ikka segasem Hea kui mingi meeskond kaasas on kes autot vahepeal edasi lükkab. Siis ei pea kusele minnes üle õla vaatama, et mitu autot nüüd rivis ette kargas.
  13. Ümber puurimise lasid kusagil teha või on võimalik selline töö kodustes tingimustes teha? Need alla lükkad siis on päris raju väljanägemisega 1.6
  14. Sain hakkama pealkiri on nüüd õige Sõidud pidas vastu ja vedas veel ühe teise rulli koos viie inimesega nööriotsas koju Diffri otsinguil tegin bmw klubisse teema ja sealt siis üks muhe vend käravetest tegi oma pakkumise.
  15. Kurat varastasid 0.3 sec
  16. Avalaksult ühestükis tagasi. Auto pidas kenasti vastu ja kuigi päev oli väga väsitav, siis ise olen üritusega rahul. Oleks tahtnud paar korda veel sõita aga autosi oli mega palju ja sain napilt kolm sõitu teha. Rehvideks olid mingid 195/55/15 pidamist eriti ei olnud startisin vist mingi 2k rpm ja püütsin mitte väga vilistada aga lapp läks ikka põhja ja vilises teisikäigu lõpuni reaktsiooniajad tulid suht emased ja 13,9 jääb mõneks teiseks korraks. Parim sõit oli 14.404 161,2km/h 60ft 2,458 Reaktsiooniga 0,161 teine sõit 14.432 162.89km/h 60tf 2.502 reaktsioon 0.452 Kui praegused rehvid otsa saavad siis asemele tulevad kindlasti tänavale mõeldud slikid. Aegasi näeb http://www.edra.ee/docs/SR_AVALAKS_2015.htmauto number sr251
  17. Miks sa roolivõimu ei kasuta?
  18. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mina tulen. Ja kui hästi läheb siis paar rulli tuleb minukandist veel.
  19. Tiivad ja uksed külge ning avalaksule
  20. Radiaator alles?
  21. Paistab, et tööd on autoga omajagu. Peab sulle edu ja paksu rahakotti soovima Senikaua pead vist sildadest tõstma.
  22. Diffri õli vahetatud flexoilist 80w90LS 4eur liiter. Lühike videolõik ka https://www.youtube.com/watch?v=fF5hjxNXyrw Keegi hea moderaator võiks teema pealkirja mootoriga vastavusse viia. Ma ise sellist nuppu ei leidnud. Tänan!
  23. Nüüd lõpuks autol õige differ ka all e28 524d alt tuli S3.91 mis toimetab oma vanusekohta ülimalt hästi. Njuutonmeetriga mõõtes hakkas läbi libisema 136nm pealt mis paistab, et on ok ja lahti harutama ei hakanud. Nüüd veel õli ära vaja vahetada, sest seda tehti vist eelmisel sajandil.
  24. Ei kindlasti mitte. Mul paljud tuttavad käivad inglismaal tööl, kutsun neid kosmonautideks kuna sinna lennukiga peab minema
  25. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Killer kombo https://www.youtube.com/watch?v=9g3EVv3SW1g

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.