Hüppa postitusse

Lauri1

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Lauri1 postitas

1. Leidsin kaks paari 51mm komplektseid püstakuid ja ühed IXi püstakud amortidega.
  2. Ei pahanda Mul kaks touringut seisab juba kaks aastat romulas, ei raatsi üldse metalli viia. Siiamaani saab sealt väärt juppe.
  3. Ära pahanda aga käisin seda Keilas vaatamas, ühtegi detaili ei olnud mis ei vajaks värvimist, rooste igalpool. Peale selle väidetava lsd ja ketastega silla on kõik kuusakoski kaup.
  4. Mul oli ühel tiival täpselt sama asi.
  5. Enam-vähem olen auto kokkusaanud, läks kokkupanemisega kiireks, ennem oli veel kolm auto mis nüüd kõik pm ühekorraga ära osteti, pealse seda oli mul naisega kahepeale Toyota Avensis. Nüüd kakleme kes rulliga tööle saab minna Puudu on veel esituledepesurid ( vaja kaks kojameest leida ) ja põhjakaitse tagasipanna, muidu paneks tagasi aga parem logariots on puudu. Kui kellegil on võib pakkuda.
  6. Touringul on suurem paak, teistel peaks sama olema.
  7. Pakkuda m20b25 täis komplektne koos kastiga 250.- Type 188 LSD 3.73 ülekandega, e34 alt seega tagakaant ei ole, 250.-
  8. Ääsmäel komplektne mootor pakkuda. 250.- koos kastiga. Tel 569 99266
  9. Ääsmäel olemas, tel 569 99266
  10. Tallinna lähiümbruses. Tel 569 99266
  11. 15" 200.- asuvad Ääsmäel, tel 569 99266
  12. Kaks või kolm kihti lasti
  13. Väike teema uuendus, tehtud niipalju et auto üleni värvitud, ette ostsin uued klokenholmi tiivad, suunatule aukudega kohe ei saanud siis pidin ise lõikama. Värvimine läks rahulikult, kokku kanti autole 7l värvi Eks see kodus värvimine ole selline nagu on, mõned jooksukohad, mõned tolmutäpid aga ei midagi sellist mida poleerimisega ei saa parandada. Natuke pildi materiali: Nädalakese olen nüüd kokkusättinud, leidsin sellised veljed ka mida otsinud olen. Hetkel veel teha: flantsid velgedele, uued suunatuleklaasid, uued neerud, poleerimine. Seniks kõik!
  14. Ma nägin linnas musta kuuti valgete AZEVitega, keegi foorumist?
  15. Palun pakkumist 19mm kraega flantsidele ja poldid.
  16. Ääsmäel komplektne m20b25 koos kastiga, puudu on sidur,hooratas ja starter. Tel 569 99266 Kokkuleppel võin pärnu ka liigutada.
  17. Palju naistele maksma pidid et pildile tuleks
  18. Valge fl kupee http://www.okidoki.ee/item/3174874/
  19. Ääsmäel oleks terve mootor pakkuda. Tel 569 99266

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.