Velgede offsete pole ikka suutnud kontrollida. Järelikult pole mingi eriline vajadus seda teha. Aga eile sattusin üle pika aja taaskord garaazi ning otsustasin, et teen midagi tarka. Keerasin auto katuse peale, ajasin fööni ja pahtlilabida soojaks ning kraapimise fiesta võis jätkuda.
Alustasin paremast tagumisest koopast. Mastiksist eemaldamata nägin juba kahtlaseid murekohtasid, mis kahjuks osutusid korralikeks roosteaukudeks.
Ja ilusti puhtaks nühitud.
Nagu @eix22 ütles, osta see toru! Jumal tänatud, et ma vahel endast targemaid kuulan.
Ülemine porikoobas. Väliselt ega ka pakiruumist vaadatuna polnud midagi näha. Muidugi mitte, kui keegi oinas oli selle silikooni täis lasknud ning visuaalselt hästi ära peitnud. 😡Nüüd on seal kauni augukene, mida vaja lappida.
Välisel vaatlusel ilus auto ilma roosteta. Kuid mida rohkem mastiksit maha nühid, seda enam üllatusi tuleb. Tundub, et võib juba eos hakata makaronipakke kappi varuma, sest selle töö maht suureneb iga korraga, kui auto juures käin. Aga ma tahan, et oleks tehtud ilusti ja korralikult. Tahaks öelda, et maksu mis maksab, kuid igal asjal on oma piir. Plekuga rääkides ning peas olen enda jaoks umbes välja mõelnud summa, mis võiks olla algselt see taluvuse piir. Kuid nagunii läheb üle. Seega tuleb natukene seda piiri tõsta.
Järgmiste nühkimisteni!