Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 05.04.2023 kõikidest kohtadest

1. Punasel asjad lahtiselt küljes🙈😁Folger läks Raineri juurde tegemisse, et teine sild alla, mootor kast vahele ja salongi värvimine seest, siis läheb venna juurde-muudab aju +juhtmestik ja lisa plokk(ei kasuta eraldi releesid asju, et vend tuli huvitava asjaga välja
  2. Roolil oli kaasas veidi paberimajandust küll aga ei mäleta, et seal eraldi dokumendina CE-sertifikaat oleks olnud. Vaevalt politseiga (või ülevaatusel) selles küsimuses probleeme tekib. Enam ei jägita ülevaatusel isegi tootja originaal mõõdus rehvimõõte. jätkuvalt on kehtiv nõue, et laiad veljed ei tohi üle tiiva ääre ulatuda. Minu 9" laiad tagumised veljed tegelikult on veidi üle. Aga õnneks alla sentimeetri ning see ei torka silma. Kui peaks probleem tekkima, siis saab ülevaatuse ajal kasutada originaal plekkvelgi ja rooli. Tervitused MargusRaskale minu poolt. Kes on teemat algusest alates lugenud, teab, et Margusel on siin kandev roll. Kere käis tema garaažist läbi täpselt kolm aastat tagasi ning sai uues esimesed karbi nurgad, tagakoopad ja tiivaääred, tagumisel rist-tala vedru kanduri ning palju muud. Autot ostes tundus kere veel üsna heas korras olevat. Suures pildis oligi. Üllatus tuli nagu alati sealt kus seda oodatagi ei osanud. Ma polegi neid pilte siia üles pannud, et noori entusiaste mitte liigselt ära ehmatada. Kui autot lahti komplekteerisin siis viimase asjana võtsin maha laest polstri. Pilt mis avanes oli mulle täiesti ootamatu. Katus ja luugi pesa olid TÄIESTI mädad. Sellist asja polnud ma varem näinud ega isegi ei osanud karta. Võtsin siis topelt annuse Nervostrong-i tablette keele alla ja pidasin Margusega plaani, et mida edasi teha. Õnneks leidsime doonorauto mille katuse Margus ümber siirdas.
  3. Vahepeal jälle midagi tehtud. Eks koguaeg vaikselt nokin, kuid siia postitusse panen selle mis keretööde kõrvalt teinud olen. UM-i teinud regulaarselt tellimusi ja väikest pudipadi tellitud, et komplekteerimine hiljem ladusamalt läheks. Poltide, mutrite ja kruvidega oli kindel plaan- need peavad külge minnes olema kõik tsingitud kollaseks. Seega saidki enamus uued tellitud ja saadetud tsinkimisse. Kuna paljud silla poldid olid eelnevalt juba võtmetega vigastatud ja mõnedel kandid veidi maha keeratud siis ei näinud pointi neid taastada ja tellisin uued specialclassipartsist. Asjadega väga rahul. Pidurid- ette e38 Brembod ja taha e46 328i sadulad. Liivapritsitud, pulbervärvitud ja komplekteeritud värskete juppidega. Et ette Brembod panna saaks tellisin IRP 5x120 kiti koos adapteritega. Leidsin ka 51mm jämedad püstakud. Algul oli plaan teha väikestest ise ja treida puks vahele, kuid pakutud püstakutel oli juba amordi taldrik täitsa läbi mädanenud siis ei olnud kahju ka neid kasutada. Silladetailid tugevdasin kõik ära ja edasi läksid liivapritsi ja pulbervärvi. Detailid käes ja hetkel veel pakitud. Lähevad riiulisse ja varsti saab puksid sisse suruda ja suveks ehk auto alla panna🧐 Värviks ikka ainuõige must. Ja egast muud midagi. Tellin siin vaikselt muudkui juppe edasi ja tegelen keretöödega. Vahelduseks tahtsin peale keevitamise midagi muud ka teha, kuid säristan nüüd edasi ja varsti saab kirjutada ka sellest. Edu kaasfoorumlastele ja mõnusat kevadet!
  4. 1 punkt
    Pool aastat möödas ja suurt midagi pole teinud. Mootori tõstsin välja uuesti ja tegelesin külmakorkidega, loodan et jäid pidama. Aiste vahele tagasi pole pannud. Et velje tagune vähe ilusam ja pakitud välja näeks, tegelen natuke suuremate pidurite paigaldusega. Esimesed pm valmis. Leidsin ka veljed, teen kerge koduse iluravi neile.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.