Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 05.01.2023 kõikidest kohtadest

1. Head uut rullisõpradele! Uuel aastal ikka uue hooga. Eelmises postituses sai mainitud, et käsil on laepolstri paigaldamine, tänaseks on see omal kohal. Esimese korra kohta ei jäänud nii paha kui algul arvasin. Ometi leidub mõni koht, mis oleks võinud paremini välja kukkuda, aga nagu öeldakse siis sai see. Laepolster paigas sai ka kohe tagumised klaasid külge pandud, mulje muutus kohe autolikumaks. Praegusel hetkel on käsil sillad, taha läheb originaal trummli komplekti asemel ketassild ning sild sai tehtud reguleeritavaks. Ette on otsitud jämedamad püstakud ning sinna sisse bilsteini amordid. Vedrude valimine on veel pooleli, kuid hetkel kisub sinna 60mm madalduse poole ning kunagi, kui ma veel rikkamaks saan, siis tuleb korralik coiloverite komplekt. Piduriosakond jääb hetkel originaal, vaatame kuidas toimetab ja siis mõtleme edasi. Mõni pilt värskelt värvitud ja vaikselt komplekteeritavatest osadest: See aeg kui silla- ja pidurijuppe ootan sai hakatud ka vaikselt juhtmestikku omale kohale sättima.
  2. Oi blinn. Jõuaks ka ükskord nii kaugele. Aga küll ma jõuan! Jõudu, jaksu ja paksu rahakotti! 😎
  3. Poolteist aastat on ime kiiresti möödunud. Hiljuti avastasin, et ka auto värv on selle ajaga juba piisavalt kuiv, et vaikselt kokku laduma hakata. Praegult foorumit vaadates selgus, et värvitud autost pole siia ühtegi pilti jõudnud. Seega lisan pildi, mis on vahetult peale värvi tehtud Värvitud sai kohas nimega Plekk ja Värv, mina olen kvaliteediga ülimalt rahul ning siiani pole veel ühtegi viga leidnud. Tänaseks on uksed komplekteeritud, esi detailid külge keeratud ning nipet-näpet väikseid asju tehtud. Hetkel on käsil katusepolstri paigaldamine ning sillajuppide värskendamine. Juba ammu sai varutud tagumine ketassild ning esimesed jämedamad püstakud. Loodetavasti on pimedatel talveõhtutel aega nokkida ning järgmine postitus tuleb ikka varem kui 1,5a pärast.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.